Myrtila ty jo, to zní skvěle. Můžeš mi to taky poslat, Luhačovice mám na seznamu už dlouho, tak třeba na příští rok. Díky!
Vše o těhotenství a dětech
continuity jj, Belvile jsem měla jednu nějakou sadu take, ale tu Scalu jsem milovala moc. Maminka narazila pred lety na nekoho, kdo prodaval tu nejvetsi ikea uloznou krabici plnou Scaly a koupila to, ze ji bylo lito, ze moji rozdala. Ja si klepala na celo, ani jsem nebyla tehotna.. a ted jsem za ni fakt rada.
A jeste jsem swapla schlecich farmu a z toho jsou taky nadseni - aneb plnim si detske sny ![]()
Myrtila Tak díky! No uvidíme, ono jestli bude teplo, pošlu ti seznam koupališť:D. Holky prostě chtějí ty skluzavky a tobogány. Ale jako na nějaký Čestlice fakt nemám (morál, na vstupný to možná taky), takže jim stačí nějaká větší skluzavka zatím a jeden tobogán. Sambo jim slíbil ty termály, tak to byl hodně odvaznej plán i mu to říkám, jak si může plánovat v zimě a na jaře termály s deckama, že to je snad 150procentni jistota, že si od tamtud přivezeme leda tak zas nějakej bacil. No tak to se nám nakonec nepovedlo ani jednomu byt nějak delší domu zdravej na víkendové koupání, natož všem najednou:D:D.
MPLee naše děti si s tímhle typem hraček vyhrajou nejlíp, to stavení je nebaví vůbec, ale pak s domečkem si vyhrajou moc, duplo panáčci a Schleich zvířátka tz jedou neustále
ja se starsi na to lego snazim trochu namotivovat, ale top hračka to pro ni asi nebude
Karja Syn taky miluje bazény a tobogány, takže tipy beru
Na akvapark bych i nervy měla, ale ne na ty lidi tam
ledaže bychom vychytali nějakou hodinu, že by tam nebylo moc lidí.
Jinak my jsme byli několikrát v jedněch konkrétních termálech v Maďarsku, kde mají vyloženě jeden velký pavilon jenom pro děti, je to tam super, ale jednak se teda už dost utrhli s cenama, a pak mám poslední dobou docela morální zábrany jet utrácet zrovna do téhle země. Kdyžtak taky můžu poslat tip.
Potrefenáhusa dcera si jednou za cas k tomu sedne a neco stavi, ale nechce jeste podle navodu a pak se rozviluje ze ji to pada a neco nejde a ze ztratila nejakou kosticku...
MyrtilaPošli mi tip. Hele my jsme byli předloni v Ptuji ve Slovinsku a bylo to super. Chytli jsme jeden z posledních dnu, než ukončovali sezónu, byl to všední den a myslím, že v celém tom aquaparku, oni jsou to asi taky termály plus aquapark v létě venku, bylo tak 15 lidí. A bylo to skvekyz prostě ty děti šly perfektně uhlídat, jak tam nebyl ten ruch a tak. Podruhé už byla jen ta vnitřní část, ale i to bylo super, holky byly celou dobu samy v dětském bazénu. Tak letos se tam chceme cestou do Chorvatska zase stavit, ale myslím, že takové štěstí mít nebudeme.
Tip pošli, jako sambo je hodně termalovy typ, ale mně to jakože úplně nějak nebere, ale skrz děti se jakože premuzu;-).
PotrefenáhusaJá Is myslím, že je ještě malá, dcera si začala s legem pěkně stavět až v 6. Do té doby jsme třeba něco koupili, ale ona to postavila s tatínkem a pak si s tím hrála jako s hračkou. To snad až teď v 6,5 začala si stavět svoje domky a tak. Zato Duplo je bavilo, s tím si uměly lépe hrát.
MPLeeJojo, myslím, že jsou ještě malý, ta mladší to taky úplně nedává, spíš se u toho nastve než nadchne:D
MPLee Jinak můj dětského sen by byl to Silvian Family, ale vzhledem k tomu, že mám ráda svůj učet a nějak ani necejtim, že by to pro holky byl úplněk top, tak jsem domů radši nepritahla ani jedinou sadu:D
Karja Pošlu, a budu ráda, když mi pošleš tip na to Slovinsko, taky jsem nad ním přemýšlela ![]()
MPLee u nás měl zatím největší úspěch nejakej malej pytlíček odněkud z Alberta, ze kteryho sel postavit kohout a dalsi zvířata, jinak ty návody jsou slabý místo i u nas, zatim nejlepsi mi prijde lego Classic s nekolika jednoduchejma navodama
Karja to je i můj sen a čas od času to někde hazu do košíku, ale trochu se bojím, ze to tady skončí vysypany na podlaze spolu se závějema schleichu a dalšího kinderbordelu
Karja Jj, je mala, plus je tu mala škodná v životní fázi rozhazej a poztrácej
Můj splněný dětský sen byly Polly pocket, domečky v kapesní krabičce. (Očima dospělého naprosté peklo, milion malejch smetíček
)

žluťásek já myslim, ze tohle by melo u nas fakt velkej úspěch (nez by jim to tatínek vyluxoval)
Myrtila Hele tam moc není co psát. Prostě jsme byli v Ptuji a spali jsme v nějakém hotelu, co bych nedoporučila:D. My jsme se tam stavovali cestou tam a zpět do Chorvatska, jinak nevím, zda je to lokalita, která je nějaká pěkná, řekla bych, že spíš ne:D, že bych si tam dovolenou vyloženě neplánovala. Ale ten aquapark se mi líbil, je takovej akorát, předrazenej nebyl a tobogánu tam bylo dost, různé druhy, velikosti, i ty na člunech. Je to už starší aquapark, ale myslím, že tomu aspoň odpovídá ta cena, i tam mají docela pěknou jídelnu/restauraci s běžnýma jidlama, jakoze hotovky, polévky za solidní ceny. Nemusíš se tam cpat jen smazakem.
Potrefenáhusa hlavne nekupuj velikonocni schleich sadu
je tam to mikro kure v otviracim vajicku a o to se bojuje porad.
Potrefenáhusa já měla jen jeden a opatrovala si to jako oko v hlavě. Byl to velký hit, děsně drahý a dostaly jsme se ségrou každá jeden. S tím jsme si strašně moc vyhrály.
Ty starý měly ale většinu věcí na pevno, vyndavací byly jen figurky a možná pár doplňků.
MPLee haha, my mame kuřata naštěstí ve skupince po třech
My mame velkou lvo-tygro-jaguáři smečku, stačí mi hledat nějakýho konkrétního lva
Potrefenáhusa MPLee stavění podle návodu není žádná výhra a to jsem si dala tu práci a pěkně nám ty kostky rozřídila. Ale stejně celé dopoledne akorát hledáme kostky
Mladší na to nemá trpělivost ani náhodou. Já jsem ráda, že pořád vede Duplo, z toho se staví mnohem líp a pro jejich účely je to i lepší, oni si žádné složitosti zatím nevymýšlí. To jsou pořád různé pyramidy a myčka pro vlak
Ještě oblíbenější je teď connetix. A teda fakt děkuju bohu, že ty hry s postavičkami u nás nefrčí, to je věc, kterou fakt nesnáším dělat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí