Pinot Noir
Historká skvělá a Ríša ještě skvělejší, že tuhle hlášku zná a umí ji správně použít ![]()
Vše o těhotenství a dětech
To by mě vážně zajímalo, co jste k ty Sigmě vygooglily, protože každá stránka tvrdí něco tochu jiného. :)
Hlavně si myslím, že v pubertě si sebe sama jako nezávislého osamělého vlka představuje každý druhý a nakonec se ukáže, že jde o hodně komfortní jedince usilující o uznání okolí.
continuity jemu je sedm, puberta daleko
ale našla jsem si i tu písničku sigma boy a jsem zase o kus chytřejší
continuity Já jsem v mládí chodila s klukem, co měl z x snu mimo jiné sen zastřelit sipem srnku nebo tak něco. Jakože bude v divočině prostě. No tak šel v únoru o jarních prázdninách stanovat na tyden do lesa, s tím lukem. Ten byl jako hodně nekonformni vlk, pak teda měl po podobných akcích 14 dní antibiotika:D:D.
Karja ale zároveň musíš být oblíbený, abys byl sigma, žádný podivín. Záleží do jaké kategorie toho svého přítele zařadíš![]()
Tak mi to už prezraďte, čo/kto je to sigma. Aby som to zas mohla úspešne zabudnúť :D
Evaeva a jak se jmenuje neoblíbený osamělý vlk? ![]()
Resp. takový, kterého se všichni spíš boji?
Já si, kdyz už neco, představuji si Zaklínače nebo Crowleyho z dobrých znamení. Vlk,který přišel o svou smečku.
Oblíbený sigma je spíš Gama: z porušení pravidel si nic nedělá, vyrušuje v poslední lavici, celé třídě falšuje omluvenky a zároveň je schopný fungovat v těch sociálních strukturách.
Mrakoplas A na slovensku to děti nepoužívají? Moji synovci to vysvětlují tak, že jseš jako hustej týpek, prostě nějak cool ale ne zas nějak extra moc, že by jsi byl hodně invididuální.
A ještě jsem si vzpomněla na jednu věc s tou sigmou. Dcera četla nějakou knihu o písmenkách, začínalo se obyčejnými písmenky abecedy typu, jak šla písmenka B a H na procházku, pokročilejší kapitoly obsahovaly W, Q, X a poslední byla o řecké abecedě, alfa, omega a byla tam samozřejmě i sigma a ona to vůbec nechtěla akceptovat, že najednou je sigma i písmeno, říkala tomu obrácené M
Karja no a pak jsou ještě ti, co jdou v únoru stanovat do lesa a tu srnku opravdu přinesou. A to jsou Sigmy.
A zhruba tolik je jich v běžné populaci. ![]()
Karja urcite pouzivaju ale k mojim detom to zjavne este neprislo. Asi nie su sigmy :D
continuity jj to jsou sigmy pro nás, ale myslim, že ta sigma, je takový víc mainstreem prostě. Jakože bejt hustej a jedinečnej ale v rámci mainstreemu:D.
No sotva jedno pochopíme, oni přinesou něco dalšího;)
Já to chápu tak, že sigma je oblíbený, aniž by se o to očividně snažil, například kopírováním alfy, poslední módou, značkami atd. Je svůj, ale zároveň to není mimoň.
continuity vím já? Důležitý je, že být sigma, je dobrý. A je i úplně jedno, jestli by se to mělo jmenovat jinak ![]()
Pinot Noir jo, přesně tak jsem to pochopila taky.
a ted jsem si vzpomněla, že mi pochválil synovec dort a řekl, "hmm, tak to je fakt masivní":D
Já bych měla dotaz, dcera chce k narozeninám kolečkové brusle a mám dojem, že se tady nějaká značka doporučovala, akorát já už si nepamatuju jaká, tak ocením doporučení :o)
Evaeva Pinot Noir A jak není oblíbený a je už podivín nebo mimoň moc, je to npc ![]()
Karja Až ti odrostou synovci, díky kterým jsi v obraze, už tě budou informovat tvoje holky. Přijde mi, že tuhle generační mluvu mají čím dál mladší děti. Neteř a synovci to měli na střední, moje dcera o cca 10 let mladší už v tom jela na druhém stupni ZŠ a tady v tom jedou děti na prvním stupni ZŠ. Přitom dcera třeba tu sigmu už minula, to je teď aktuální, ale středoškoláci v tom asi už nejedou. Aspoň v mém okolí to užívají děti z prvního stupně té základky.
notna No já si právě myslim, že ty vlastní děti ti některé nic pořádně neřeknou, že je dobrý mít i nějakou jinou spojku, co tě bere za kámoše od jakživa:D.
Jinak já budu dvoje K2 lední prodávat, jsou uplně v top stavu, jedny jsou nastavitelné 26-31, druhé myslím 32-37? Světle fialové...Holky to moc nechtějí, chtějí ty dívčí bílé se zoubkama. Tak kdyby měl někdo zájem, ozvěte se mi, klidně i příští rok, když si to budete pamatovat, já než to dám na bazar, tak mi to doma zrezne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí