Karja Tak já se hlásím, že na to zkusím pamatovat na příští zimu
Sice mám kluka, ale fialové by byly hit! Jen teprve uvidím, jak mu povyroste noha, možná bude aktuální už ta 32 ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja Možná mám štěstí na ukecaného jedince, co rád poučil totálně out rodiče. Mlčení aplikuje na informace jinýho druhu :-) Ale další zdroj informací se hodí vždycky.
Myrtila Ony jsou v kombinaci s bílou, jsou fakt vyloženě dívčí, to ve velikosti 32 kluk asi nedá.
DruI k2
Karja Aha, já našla rychlým googlením asi jiné, v kombinaci s černou. Tak to je necháme nějaké holčičce.
DruI jsem za K2, ktere radila MPLee. Pak mam poznamenane Powerslide, ale ty vyzkousene nemam.
Dva dny s detmi doma a jsem uplne vyrizena. Jsem asi slaby kus. A to slo jen o kratkou blici virozu. S mladsim jsme dnes byli jeste na ocnim a potvrdilo se podezreni prakticke lekarky. Tak jsme vyfasovali okluzory. Ma je mit denne na dve hodiny na stimulaci oka zblizka. Rozumej dve hodiny v klidu neco vyrabet, stavet, kreslit. No tak jsme dnes dali asi tak osm minut. A to jsem na nas byla pysna, jak v ramci moznosti zvladame vsechna ta cviceni na logopedii. Ale ty jo dve hodiny denne s timhle kouskem, co neposedi, a oxidujicim starsim bratrem za zady? To jsme asi odsouzeni k brejlim.
Karja Já se ti na ty lední předběžně hlásím. Jen se musím podívat na ty velikosti :)
Gatita Nemůžeš mu dát okluzor rano do školky? To si asi bude hrát ve školce než půjdou dopoledne ven. To by mohlo pokrýt ty dvě hodiny. I by na nej během hry mohl zapomenout, že ho má. Pak by mu ho paní učitelka sundala. My jsme to tak u dcery dělali. Ona ho nosila na delší čas.
Gatita já dávala okluzor do školky, protože tam tyhle činnosti dělají. Uměl si ho sundat a byla jsem domluvené s učitelkama, aby věděly, kdy to může udělat.
zrovna okluzor mi přijde extra důležitý. Tu tupozrakost, kvůli které se dává, není úplně možné zkorigovat ani brylema a ani pozdeji, až bude větší.
continuity no záleží, jestli je to vážně tupozrakost. Syn nosil okluzor na šilhání, ale je to jen estetický problém. I měl korekci v brýlích, dostal dioptrie aniž by byl krátkozraký. Čímž netvrdím, že se na to mají u gatitů vykašlat, jen že jsou různé vady a závažnosti.
U šilhání se okluzor dává přesně kvůli tomu: aby se zabránilo rozvoji tupozrakosti.
Opravdu to neni jen estetický problém, může to mít velký vliv na kvalitu vidění.
continuity ja vim, taky to povazuju za dulezite. Proto z dnesku nemam radost, moc nam to doma neslo. Ale ta skolka je dobry napad.
continuity nám to právě vysvětlovala doktorka, že u něj to tak není. I jsem se výslovně ptala, protože mu to moc nepomáhalo. Mluvila i o operaci a i u té právě říkala, že u něj není potřeba spěchat, klidně mu to udělají v 15 nebo prostě až mu to bude vadit, protože mu to neovlivňuje vidění. Jinak se musí provést tuším do osmi let.
Gatita syn si pak zvykl, akorát neměl rád odlepování. Dávala jsem mu vybrat obrázek a ani neprotestoval.
Gatita Lukasko mal našťastie 30 minút, to bolo v pohode. Okuliarky má stále, ale už nemusíme prelepovat očko.
DruI jak má velkou nohu? Určitě nešlápnete vedle s jakýmkoli modelem K2, rollerblade microblade - ten ma tu boticku hodne uzkoua polstrovanou? Vic nez k2, nebo nejakymy z vyssi rady powerslide, ale pro zacatecnika bych nedoporucovala Jet Pro. Ty K2 jsou takovy lety overeny univerzal. K tomu chranice z Decathlonu, ale brusle tam naopak nebrat :-)
MPLee Boty nosí 32, ale teda toho, že jí budou ty brusle připadat úzké se trochu bojím. Každopádně děkuju za doporučení tobě i všem ostatním :o)
DruI Já se taky musím podívat, jaký rozptyl velikosti to přesně je. Jinak ty K2 mi nepřijdou úzké, ty zimní teda, ale nemám moc srovnání.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí