DruI tak to z tehle znacek bud k2 nebo Powerslide
Vše o těhotenství a dětech
Gatita 2 hodiny na užívání doma je na běžný pracovní den fakt dost. Já dám s dětmi třeba půl hodiny nebo 45 minut nějakého uceni/vyrábění a to ony ještě jsou ty typy, driv odpadnu ja. My jsme doma furt, teď zrovna 5 tydnu v kuse, s jednou, druhou nebo obema:D. A jako dneska na mě padla fakt únava, sambo teď bývá 3 dny vkuse pryč, k babicce jsem je taky nedávala, když měly ty nestovice. A jako dneska ráno to na mě padlo, říkala jsem, že přijede sambo a odcházím do lesa a nevím, jestli přijdu:D:D. Ale dobrý, jak se prehoupne středa, už je blíž k víkendu a tam aspoň odpadá prace.
Gatita hele a to s tim muze koukat i na telku ne? Proc by musel bejt nutne v klidu? Kazdopadne to co jde zkorigovat okluzorem ted, nejde zkorigivat brejlema nikdy. Ja tu vadu mam a na to oko nikdy neuvidim ostre a je to dost neprijemny. Moji rodice to nevedeli a ten okluzor mi nedavali...
Karja ono se tomu dítěti s okluzorem nemusíš věnovat, pokud si třeba staví z lega. U nás to v tom věku vypadalo stejně jako u gatitů, pořád akorát lítali a vymýšleli vylomeniny, stavěli bunkry a tak, žádná soustředěná činnost na blízko moc neprobíhala.
Ale teda 45 minut po práci mi přijde hodně dobrý, to když se u nás zadaří, tak si můžu gratulovat. A to jsou všichni po obědě doma.
711990 nám říkali, že by měl ideálně něco stavět, kreslit, vyrábět a takové činnosti. Asi by šli třeba hry na tabletu. Ale určitě je lepší to mít na běhání po bytě než nemít vůbec.
Evaeva Jo víš co, ony jako hodně chtej, furt poptávaj časopisy a vyrábění, určitě by daly i 3 hodiny, kdybych já chtela;-)
Karja a potřebujou spoluúčast? Nase uz obcas ne ![]()
Nevěřím ![]()

Karja u nás by taky chtěli, aspoň někteří. Ale není čas, chtějí taky ven, na tablet,...
Potrefenáhusa Jako u čeho? Hele jak kdy, teď musíme dodělávat učení do školy a to si dělá velkamala ve svém pokoji a já jí to skontroluji, ale nepřipadá mi to jako úplně ideální systém. Jinak teď jak jsou doma, tak se snaží si něco vyrábět samy, ruzne takove tondiamantove malovani treba, ale ty časopisy, co mají nejradši, to fakt samy nedělají no, tam je spousta úkolů o vysvětlení a takove detailní stříhání kolikrát.
Karjajo, naši zvládají sami leccos, ale nějaké lepší vyrábění nebo ty časopisy fakt ne. Mladší teď chodí na kroužek vyrábění, tak obvykle musíme ten výrobek vyrábět další den znovu, on fakt rád opakuje ![]()
Teď se nám v pondělí poštěstilo, že po logopedii už nechtěli ven, zatímco mimiňák odešel než jsme se vrátili. Starší si navíc zalezl s legen, tak jsem mohla s mladším asi půl hodiny stavět jeřáb a v pohodě jsem stihla i uvařit večeři a trochu si orazit s kávou. Ale to se stává tak výjimečně.
Karja u nas ty časopisy zatim nefungujou vubec a to ten puntík predplacim několikátým rokem
zajem nulovej
male ted dala sama nejakou nalepovací mozaiku Djeco, akorát tim mame od mladsi oblepenou pulku kuchyne
dzizisketa tyjo...kdo-to-je?!!!!!!
to je najednou skok!
My jdeme zítra. Doufám, že to bude s těmi papíry, co mám, jenom formalita. Napsala jsem kvůli Viktorově odkladu dotaz ředitelce školy a vůbec se neobtěžovala mi odpovědět, to mě teda hodně odradilo. Vůbec nevím, co budeme příští rok dělat. Co tak sleduju, tak rodiče dysfatiků neustále něco se školou řeší, poslední, co potřebuju, je ředitelka, která odmítá i odpovědět ano/ne.
Potrefenáhusa u nás puntík frčí furt, aktuálně u mladšího, plynule přejdeme k miminu
Mladší je i hodně šikovný, kolikrát by tu vystřihovánku dal sám. Ale on sám nedělá skoro nic a tohle se s bráchou dělat nedá ![]()
Pinot Noir hm, to je divný. To je spádová nebo ta Ríšova? To by mně taky zarazilo. Já myslela, že má jít do školy stejně jako náš mladší, ale on je Viky vlastně o pár měsíců starší a zrovna těch rozhodujících. Tak snad tvůj mail jen někam zapadl a není to u vás běžná praxe.
Evaevata spádová, v soukromé se nic jako zápis s odkladem nedělá.
Dekuju za nazory a tipy. V papirech mame dalekozrakost a dle dr. to zvladnem srovnat nez pujdem do skoly. Vim, ze jsou horsi veci, ale byla jsem nejaka schlipla, protoze uz mam jako prioritu koktani, a spoustu jinych veci. A doma to bylo dost vyzivne, jak jsme byli vsichni doma na home office s detmi. U nas je fakt problem najit trochu klidu na jakoukoli cinnost, konkretne tu logopedii delame hlavne v dobe, kdyz doma neni druhe dite, coz je slozite vychytat, ale jinak to proste neni moc efektivni. Oni akorat litaji a jeci, pokud se nervou jako kone. A pak jsem si predstavila ty dve hodiny puzzle s okluzorem po prichodu z prace a veselo mi zrovna nebylo. Ale 711990 uhodila hrebicek - myslim, ze kdyby se okluzor fasoval k tabletu, stala by se na nej fronta. Me to vubec nenapadlo!
Ja si prave i vzpomnela na Karja , jak tu casto pises o dlouhodobem home office s nemocnyma holkama, jak to vlastne skvele zvladas. Ja to ted mela jen dva dny a jsem z toho uplne hin. Muj nejvetsi dnesni vysledek byl uvareny obed a kafe rozlite tesne vedle notebooku
.
A je teda uz jistý, ze budou ty odklady zrušeny? Mne k tomu nejde nic konkrétního vygooglit, ted jsem teda zachytila petici proti, takze to jeste definitivně schválený neni?
jako přišlo by mi fajn to redukovat postupně, ne v jediným školním ročníku...
Potrefenáhusa oni to chtějí redukovat postupně asi během tří let. Že nejdřív budou odklady jen pro děti narozené od března pak od června a pak teprve vůbec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí