Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Kokoska
35033 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 13:52

letfenixa to si zvyknes. Kdyz u nas spi deti a nevyzadujou moji pritomnost, spim ve sve posteli celou noc, maximalne na ne juknu, kdyz jdu na wc.  Mivam chuvicku, kdyby volali nebo breceki, tak se vzbudim. Ale kdyz nastane babi, MUSIS spat se mnou! tak se budim daleko castejc, koukam, jestli se neodkopali, jak se hnou a vrzne valenda, jsem vzhuru. A to ani nespime v jedne posteli, jen v jednom pokoji.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 13:56

JankaM jsem tvůj tým! I když ty dva menší uspáváme, naší přítomností jen. To se různě mění, jak rostou, oba za sebou mají období, kdy usínali úplně sami.

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:03

Ja si vzdycky vzpomenu na druhy mimino, ktery se mi prvni společnou noc v porodnici povedlo to toho vozejcku konecne polozit az v půl čtvrtý ráno, to jsem si rikala a do hajzlu....a uz se me nepustilo, proste po večerech nešlo vubec položit bez zoufalyho řevu....

Starsi uz docela dlouho usíná bud u čtení nebo jen s přítomností nekoho

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:14

Potrefenáhusa mimino v porodnici trávilo hodně času u mně v posteli. Teď, když nemůže zabrat a do té postele bych si ho vzala, tak řve a ukazuje na postýlku. Vůbec to nemáme ve svých rukách evidentně.

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:15

JankaMspolečné spaní vyřešilo většinu problémů, které jsme měli. Kdybych nepodléhala tlakům, výhrůžkám o nebezpečnosti společného spaní a vlastním nesmyslným zasadám a zavedla společné spaní (zrušení kojení) od začátku, mohla jsem se možná vyhnout dlouhému období myšlenek na dobrovolnej odchod ze světa. Tady nejde o to, jaký jsi tým, ale jaké máš dítě. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:19

Pinot Noir no ale Janka psala, že nechápe, co kontrolovat na školákovi. To souhlasím. Tohle zrovna s typem dítěte vůbec nesouvisí. 

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:20

Evaeva však na tu část jejího příspěvku nereaguju.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:22

Paní učitelka psala, že vybere ze třídy pár nejschopnějších dětí a ty budou pomáhat na školním jarmarku. A dneska dítě přišlo s tím, že jeden z nich bude on Potěšilo mně to, nebudu lhát. Akorát říkal něco o přípravě jednohubek, tak to úplně nevím, jestli byl dobrá volba

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:24

Pinot Noir no já se řadím do jejího týmu, protože mně tam zařadily děti. Nevidím v tom útok na rodičovské schopnosti nebo tak něco, s čímž ses zřejmě od okolí potýkala ty, když jste to společné spaní zavedli.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:25
Reakce na Pinot Noir:

JankaMspolečné spaní vyřešilo většinu problémů, které jsme měli. Kdybych nepodléhala tlakům, výhrůžkám o nebezpečnosti společného spaní a vlastním nesmyslným zasadám a zavedla společné spaní (zrušení kojení) od začátku, mohla jsem se možná vyhnout dlouhému období myšlenek na dobrovolnej odchod ze světa. Tady nejde o to, jaký jsi tým, ale jaké máš dítě. 

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:26

Evaeva u schopných dětí předpokládají i schopné rodiče, tak se musíš snažit.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:30

Pinot Noir já jsem asi v týmu nevim jakým, protože včera se dcera opřela o branku (ta starší) a brečela a řvala, že nikam nepujdu, že mě nepustí. Šla jsem s kamarádkou na procházku, co trvá asi 50 minut. Tak to už bylo fakt zoufalý, to jsme si pak dělali legraci ty jo, ještěže nejedu nikam na dovolenou, co by z toho bylo. A nebyla to první událost tohoto typu. Ono to zkoušíš vysvětlit, jakože se musí sportovat, pak že ona taky někam chodí beze mě, ale pak už jí jen prostě odstrčíš a zabouchneš:D.

Kámoška říkala, jak se těší na sobotu, že její dcera jedna jede na celodenní turnaj a druhá jde sbírat se sportovním kroužkem odpadky, že bude sama doma...Tak jsem se jí ptala, zda si myslí, že takováhle sobota u nás taky nastane a ona prej, že u nás to bude z extrému do extrému, že ted nám bráněj v odchodu z domu a pak je víkend budeme hledat kdoví kde. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:35
Reakce na Karja:

Pinot Noir já jsem asi v týmu nevim jakým, protože včera se dcera opřela o branku (ta starší) a brečela a řvala, že nikam nepujdu, že mě nepustí. Šla jsem s kamarádkou na procházku, co trvá asi 50 minut. Tak to už bylo fakt zoufalý, to jsme si pak dělali legraci ty jo, ještěže nejedu nikam na dovolenou, co by z toho bylo. A nebyla to první událost tohoto typu. Ono to zkoušíš vysvětlit, jakože se musí sportovat, pak že ona taky někam chodí beze mě, ale pak už jí jen prostě odstrčíš a zabouchneš:D.

​Toto je cely mladsi aj s tym odstrcenim a zabuchnutim :D ale robí to viac sambovi. Starsi ti naopak este aj zakyva, ak si vobec vsimne, ze si prec :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:38

Pinot Noir oni to ale budou dělat přímo tam, rodiče můžou být dál neschopní No snad dostane na starosti kasu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:40

Karja možná by u vás fungovalo to, co jsme dělali s miminem. Nejdřív odejde on, pak já, opačně to nedělalo dobrotu. Akorát dcera už je poněkud chytřejší, tak nevím, jestli by ses nemusela vrátit dřív než ona

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:47

Evaeva jo aha, myslela jsem, že je má dovalit z domu. To by mi trochu radost totiž kalilo.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:47

Evaeva Vždyt je 14 dní doma a je jí skoro 7:D. nejlepší je, když mi o víkendu dělá scénu, vždyt jsme spolu vůbec nepobyly!!! Po tom, co jsem s nima už pět týdnů doma:D:D:D:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:50

Pinot Noir chápu. I mě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 14:52

Karja jakože rozumím tvojí frustraci a neumím si představit, že by mi tohle dělalo takhle velké dítě. Mladší měl takový regres, když začal chodit do školky, ale to mu byly tři. 

Offline letfenixa
10905 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 15:39

JankaM Evaeva keď som celý jeho život zvyknutá naňho pozrieť vždy, keď som v noci hore, tak mi určite bude chvíľu trvať, že už nie.