Mrakoplas jo, ty letadla jsem jim nedávno koupila a hráli si s tím snad týden všichni tři.
Karja moji kluci tyhle klučičí vyrábění mají rádi, odlévání ze sádry třeba, za klidné bych je neoznačila
Hlavně, že si vybrala
Evaeva nasi ich vytahuju vzdy ked zacne fukat, to uz vedia, ze budu robit paradne premety. Len potom to zhadzovanie lietadiel zo stromu je vzdy na mne! ![]()
Mozna lepší, tuhle jeden kluk z ulice shazoval to letadelko ze střechy klackama a pak kamenem, nad francouzským oknem;D;
Len děkuju moc! To jsem potřebovala slyšet ![]()
dzizisketa diky, ale pri ich spotrebe sa mi nic objednavat nechce :) Tie obyc tak dobre nelietaju, ale tie s kabinou maju lepsie tazisko a da sa im dat to zadne kormidlo (alebo ako sa to spravne vola) do dvoch poloh (ma to dva otvory) a to lieta fakt super.
žluťásek prosím, máš nějaké tipy na komiks pro syna (z knihovny)? Půjčila jsem mu nějaký o superhrdinech, bylo na něm 7+, ale je to psáno docela složitým jazykem, nemá šanci to pochopit, když si to bude číst sám.
Evaeva Dogman? Dobrodruzstvi Rockyho a Terky?
Pak mam v merku jeste Zlouny a Barbanka.
Pre zivsie deti sa u nas velmi osvedcil panacik parasutista. To sa vzdy vyhodil z poschodia a bolo treba prenho bezat dole zase hore a tak dookola. Pripadne sa striedali, jeden hadzal, druhy chytal a za kazdy jeden pokus sa vymenili. Je teda pravda, ze pri okne som hliadkovala, ale odo mna to vyzadovalo len tam stat.
Evaeva já ti vyfotím večer co čte syn. Dogman stopro. Miluje čtyřlístek
Prvni prihlasovani na krouzek v ddm. Prihlasovani se oteviralo v 18:00, v 18:01 jsem odesilala prihlasku a v 18:02 to hlasi plnou kapacitu. Zitra musim ve skolce podekovat mamince, co mi minuly tyden rikala, ze to je jako prihlasovani na zkousky na vysoke, mit vsechno predem pripraveny a pak hned klikat a nevahat ![]()
Zuzulitss, žabař. Já těch kroužků hlásila osm![]()
Ale mám tu zkušenost, že moje děti vždycky probublaly téměř všude. Teď jsou jako náhradníci, ale nejpozději po první hodině v září se někdo odhlásí.
Zuzuli ježíš ale dik, ze to pises, zapomněla jsem, ze mame jit zítra na talentovky do ZUS, uplne ale
ddm v sousedním městě ma obligatne informace ke školnímu roku 24/25, loni přihlašování otvírali až 3.9.
Zuzuli Tak zase jak už tam jednou pronikneš, tak třeba u nás mají stávající účastníci právo přednostního zápisu ;o)
Krouzky...my jdem zitra s mladsim zkusit fotbal. Tady fotbal hrozne frci, chodi tam mraky kluku ze skolky, skoly. Mladsi rad kope, tak se tam jdem zitra podivat, ale hrozne se mi nechce. Neumim to domlouvani, to prostredi je takove mne hrozne cizi. Taky mam za sebou o vikendu velmi bizarni nahodne setkani s potencialnim trenerem, bylo to az groteskni. Taky se mi uplne vybavily vsechny pokusy nekam zapsat starsiho, kdy to pro me vzdycky byly manevry nekde byt v nejakou vrazednou hodinu, mailovani s lektory, a pak nejaka scena a s ostudou domu. Pro starsiho se doted nepodarilo najit nic, co by ho bavilo, vsude chodil z donuceni, vetsinu absentoval, a pak jsme to v pololeti zapichli. V druzine taky byt nechce a doma si kloudnou zabavu nenajde![]()
DruI u nás už oficiálně ne
ale neoficiálně![]()
Gatita prosím tě, náš mladší chce taky na fotbal. On, který do míče nekopne, jak je rok dlouhý a zásadně si nehraje ve větším počtu než ve dvojici
Vybral si teda ještě další dva kroužky, tak snad ho fotbal přejde. Já musím naopak kluky brzdit a nabízet toho spíš míň než víc. Mladší do teď taky nikam moc nechtěl, ale evidentně už dozrál.
Evaeva Chapu, dvojčata taky chtějí chodit všude :-). Letos měli čtyři kroužky, z toho naštěstí dva ve školce, příští rok toho bude ještě víc, což nevim, jestli je úplně dobre.
Lukasko začína byť chorý ![]()
Vari já právě taky nevím, jestli už to na mladšího nebude moc. Dva bude mít ve školce a pak dva až tři. Akorát ten, co nejspíš vypustíme, je bohužel jediný pohybový. A na plavání se školkou nechce
Hlavně, že jsem si říkala, že příští rok to dám tak, aby měli víc dní všichni volno, ať se nemusíme plácat jen někde okolo. No tak ani prd![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.