Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:09
Reakce na Karja:

Aha, díky.

Pro záznam, mně nespaní taky připadá strašný - strašný, horší než všechno natrhnutí a jizvy a blinkání a nevím co -, ale jak tu píšou ostatní, všichni to nakonec přežili...

Offline viktorka_od splavu
49294 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:11
Reakce na Lamicka:

ja uz bych teda dalsi nee, to bych nedala, ale chyta me touha po vnoucatech;-)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:26
Reakce na Aranel:

Co si budem povídat, odpírání spánku je určitě nejoblíbenější forma mučení u všech zlotřilých režimů... Jediný, čím se sebemrskačsky uklidňuju, je, že to mám za to, že i já jsem se jistě dopouštěla tohoto zločinu na svých rodičích.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:31
Reakce na dynda:

ježišimária, ak budem mať také zlé dieťa čo sa spánku týka, ako som že vraj bola ja, tak boh nás ochraňuj

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:41
Reakce na betsey:

Tak ne že bych chtěla strašit, ale u nás se teda spankové "vlohy" fakt podědily - po mně totální intolerance k jakýmkoliv zvukům a vyžadování pokud možno absolutního ticha při spánku (vždycky jenom zírám s otevřenou hubou na matky, které si vykračují ve skupinách, hlasitě žvaní a jejich děti SPÍ! - moje procházky spočívají v podstatě v úprku před hlukem a složitém manévrováním ulicemi tak, abych se vyhnula psům, lidem v počtu větším než jeden kus, obchodům, hřištím atd.) a po tatínkovi zdědil neúnavnou energii pořád dokola vstávat, i když už téměř spí, takže uspávání v postýlce = stokrát položit, stokrát vyskočit 

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:43

Manzel chce 3 deti a ja uz ted vim ze tehotenstvi jsem ochotna absolvovat max jeste jednou. A porodu se bojim jako cert krize. Jsem proste idealni model na matku:D presto jsem si pred rokem rekla ze mladsi uz nebudu, tak chuj s tim :D

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:45
Reakce na Pinot Noir:

Presto si nekde myslim psala ze by sis dovedla predstavit druhe

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 19. října 2017 11:00
Reakce na rasaNori:

Jo, druhé bych chtěla. A kdybych nebyla tak stará, tak klidně i třetí 

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 19. října 2017 11:07
Reakce na Pinot Noir:

Offline Tanka
65 příspěvků moje polička 19. října 2017 11:53
Reakce na slniecko:

Áno, stojí to za to, napriek tomu si myslím, že pôrod je čosi šialené a nenormálne (rodila som na východe SR, epidurál som nedostala, pôrodná asistentka na mňa ziapala stále, bolo to strašné, za iných okolností, by to asi také hrozné nebolo), ženám sa to neuľahčuje a potom tie nároky, aby sme boli dobré matky sú tiež  niekedy ťažko zvládnuteľné, na konci dňa si často vyčítam, že som sa venovala málo, kričala veľa, opäť sa nechala vytočiť :) A tie výčitky, že sa flákam na parfumánii a pintereste ... :D

Inak, ahoj Lucia - beliala z A.

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 19. října 2017 11:56
Reakce na betsey:

Tak ten můj doktor nade mnou lámal hůl už zamlada. Možná díky němu si připadám hrozně stará už pomalu od pětadvacetit!

No však jen ať tě přemluví, to chlapi umí, ono je lepší nad tím moc nepřemýšlet, čím míň jsou ty myšlenky v hlavě, tím líp:-D.

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 19. října 2017 12:07

K spaniu/nespaniu matky: Sama som prekvapena, ako si telo zvykne. Parkrat som spala 4 hodiny v kuse a bola som plna energie :) 

Ja mam este problem s moc.mechurom, mala som uz pred tehotenstvom a tehotenstvo a kojenie  (pitie vela vody) mi nepridali, takze okrem dietata ma este budi curanie.

Offline Tanka
65 příspěvků moje polička 19. října 2017 14:15
Reakce na :

Lucka som oslovila slniečko, ja som Táňa :), a ako tak pozerám na Tvoju ikonku, myslím, že áno :D A čo ty vo vlákne o tehotenstve? :D

Offline Tanka
65 příspěvků moje polička 19. října 2017 14:55
Reakce na :

ešte že sa držíme témy, iste ani otcovia to nemajú ľahké. So ženskou rolou to porovnateľné síce nie je  ale určite v tomto vlákne môžeš operovať, názor muža a otca bude prínosný :)

Offline Tanka
65 příspěvků moje polička 19. října 2017 14:59
Reakce na :

synak spal naobed 2 hodiny vkuse, tak som v dobrom rozmare :) Ešte keby pospal tak aspoň pol hodiny poobede, to by som bola nadšením bez seba

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 19. října 2017 15:33

Byla jsem v Letňanech na veletrhu For babies, chtěla jsem pro syna zimní kombinézu, čepice a případně cokoliv, co se mi zalíbí, a nekoupila jsem nic  Přiznám se, že se mi ta "rukodělná", "česká" a "kvalitní" tvorba vůbec nelíbí. Dětské oblečení z řetězců se mi líbí podstatně víc.