Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 15:34
Reakce na rysamona:

kromě té vyhazovací pasáže je tam ještě docela zásadní to seskupování věcí a ukládání na své místo;-) pro mě to teda bylo dost inspirativní ne (jenom) kvůli pořádku, ale že pak člověk všechno snadno najde. páč jsem měla občas tendence něco tak dobře uklidit až jsem to další dva roky nemohla najít:P

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 15:43

Teď jsi mě přivedla na myšlenku, že knihu zakoupím a věnuji pod stromeček  sestře shromažďovačce, která nás na Vánoce často  zásobuje různou duchovně alternativní literaturou 

49296 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 15:45
Reakce na Isca:

tak to jí patří!;-)

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 16:20

doporučuju pořídit si knížku marie kondo http://zijememinimalismem.cz/marie-kondo-japonska-kouzelnice-uklidu/

„Lidé, kteří nedokáží udržet pořádek, se dělí jen do třech kategorií. Ti, co nedokáží vyhazovat. Ti, co nedokáží dávat věci zpátky. A pak ti, co nedokáží ani vyhazovat, ani dávat věci zpátky.

:P

Kéž by to bylo tak jednoduché Já mám pocit, že prostě existují lidi, kteří dají dvě ěvci na sebe a vytvoří úhlednou hromádku. A pak tací, co dají ty samé dvě věci na sebe a vznikme kupa - bordel. pro ty druhé je několikanásobně těžší (a stojí je to víc energie) ten pořádek udržet Ale faktem je, že menší množství věcí tomu alespoň trochu pomáhá....

49296 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 16:22
Reakce na A666:

ja jsem rozhodne druhy typ, takze zadny hromadky, hodit do suflete a rychle zavrit:-))

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 16:24
Reakce na A666:

A pak jsou lidi, kteří by měli pořádek (kdyby jim to ti uklízeči furt nekazili)  protože oni přeci předtím dali  tu věc, co teď zrovna potřebují, hned nahoru na hromádku :-)

49296 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 16:32
Reakce na Isca:

A pak jsou lidi, kteří by měli pořádek (kdyby jim to ti uklízeči furt nekazili)  protože oni přeci předtím dali  tu věc, co teď zrovna potřebují, hned nahoru na hromádku :-)

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 01. listopadu 2017 22:46

inteligent se vyzna i v chaosu, poradek potrebuje jenom blbec. tot nase heslo z vysoke skoly. vekem nejak hloupnu a preferuji teda alespon zdani poradku, ale deti jsou mlade a ty k tomuto poznani jeste nedospely  

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 14:11
Reakce na continuity:

Tak to moje VŠ dcera je velmi  inteligentní, jen občas mrknu do jejího pokoje, jestli tam z toho chaosu nezačínají vznikat nové formy života. Občas to vypadá, že jo, neb se neidentifikovatelné chumly čehosi začnou plížit přes práh jejího pokoje do haly, ale když je hned na začátku zaženu, na chvíli s tím přestanou. 

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 15:16

Syn snědl špunt do uší. Takovej výraz uspokojení z dobře vykonané práce jsem u něj ještě neviděla 

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 15:38
Reakce na Pinot Noir:

Pašák!

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 16:00
Reakce na Pinot Noir:

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 16:44
Reakce na Pinot Noir:

Takže teď čekáte, až vyjde? Já jsem zvědavá, co nás čeká, už jsem v plínce našla malinkatý kousky papírovýho kapesníku... 

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 16:53

Muhehe mám měsíc do porodu a sbalenou tašku do porodnice. Nakonec jsem koupila 70L kabelu, myslela jsem že bude privela velká. Tak je naplněna až po vrch :D začínám se sakra bát, jak se to blíží ale dostala jsem teď na slanění od kamarádů spoustu věcí pro mimino, merino bodyčka a různé jiné vychytávky. Já byla dojatá jak snad nikdy

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 17:21
Reakce na dynda:

Jo, čekáme  Ale už jsem četla i o dětech, které špunt strávily (není to zas tak neobvyklá spolknutá věc, jak by člověk myslel).

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 17:26
Reakce na Pinot Noir:

Ten pěnovej? Hmmm 

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 17:28
Reakce na dynda:

Jo. U nás stráven teda určitě nebude. Ze syna jdou většinou i potraviny téměř v původním stavu 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 17:31
Reakce na Pinot Noir:

Každopádně držím palce, u Pinotů to mohl klidně být i pořádný korek!

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 17:51
Reakce na dynda:

Haha, korky okusuje moc rád 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 21:02
Reakce na dynda:

Taky jsem už v pleně dost vyděšeně koukala na papírový kapesník. Nebyl to zrovna kousíček, spíš tak pětina celého kapesníku  kapesníky jsou nejoblíbenější zábava, překonají je snad jedině klíče. A vlastně jeste nočník. Od narození používáme na bkm slehaci misku z Tescomy. Už jsem mu dala všechny možné jiné misky na hraní, koupili jsme mu i jinou červenou. Jenže ty nejsou nočník...