Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 21:09
Reakce na žluťásek:

Kouzlo zakázaného ovoce  U nás z pochopitelných důvodů frčí kočky, kapesníky a bačkory 

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 21:42

Tak planej poplach! Špunt nalezen. Sice opravdu v gatích, ale traktem neprošel. Prostě si ho nacpal za gumu  Jeden jsem mu vytáhla z krku a druhý nenašla, tak jsem usoudila, že už ho snědl. Navíc ten jeho poťouchlej výraz 

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 21:58

U nas momentalne najviac frcia nahrdelniky a naramky. Nahrdelniky na krk a co najviac, vyzera ako Jack Sparrow. Aspon ho pocujem, kadial sa pohybuje. Naramky skusa tiez na krk, ale nedari sa. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 23:58
Reakce na Pinot Noir:

TEN výraz, ten prcek nasazuje už teď každou chvíli, a to je v podstatě pod kontrolou! Co budeme, my nešťastní, dělat, až bude kluk ještě o kus rafinovanější? Se asi důchodu nedožijem, máme to spočítaný.

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 02:13
Reakce na Pinot Noir:

Haha, jak čtu od poslední stránky, myslela jsem, že šlo o špunt od vína, normálně mě rozuzlení zklamalo!! 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 09:12
Reakce na rasaNori:

Mrně dostalo od babičky bodíčko od Devoldu  koukala jsem na to jako puk, že se něco takového vůbec vyrábí. 

Jinak u mě jak se blížil termín, tak obavy vystřídal pocit "už abych se toho břicha zbavila" V jiném vlákně jsem četla cosi o epiduralu, ja jsem měla rozporuplné pocity, ale úlevu od bolesti bych určitou brala, kdyby byla nesnesitelná. Manžel mě upozornil na rizika, ale rozhodnuti nechal na mě a ja se domluvila s doktorkou, že uvidíme, jak to půjde . Nakonec nebyl vůbec čas na nic a pomohla jsem si rajským plynem.

Offline AquaB
36 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 09:43

Máte zkušenost s nějakým dobrým krémem na obličej na zimu pro dítě? Zatím miminko ničím nemažu, ale venku už je zima, tak uvažuju nad nějakým krémem, ale netuším, který zvolit... 

Offline AquaB
36 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 09:49
Reakce na Mohučanka:

Sice trochu pozdější reakce... ale já jsem moc spokojená s fusakem Gesslein Sleepy. Je teda taky dost drahý (cca 3 tis.), ale fakt teplý a z moc příjemného materiálu. Navíc je hodně veliký, takže poslouží docela dlouho... 

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 10:24
Reakce na AquaB:

Mám Nivea Baby Wind&Weather Cream, v běžných drogerkách jsem nenašla žádný další, který by neobsahoval vodu. Ale moc jsem nepátrala, přiznám se, že kosmetiku moc neprožívám. Z většiny produktů, které na sebe i dítě používám, by zdejší kosmetické fajnšmekryně umřely smíchem.

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 10:26
Reakce na AquaB:

idealni je kosmeticka vazelina. hlavne to nesmi byt hydratacni krem. mym detem tvaricky v mrazu hodne trpely, mazala jsem

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 10:41

Ropu na dětský ksichtík myslíš?

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 10:58
Reakce na Mutziputzi:

v klidu

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 11:30
Reakce na AquaB:

Co tento? Ja používam počas mrazov od Weledy Cold cream a super, tento je priamo pre deti. 

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 12:50
Reakce na AquaB:

Dokud byly v korbicce, tak jsem je nemazala nicim. Pak Niveou, ta detem vyhovuje celkove. 

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 12:54
Reakce na paktofonika:

Weledu mam rada. Dalo by se to pouzit i na ruce? Dcera v zime trpi na rozpraskane ruce, ma to skoro az do stroupku:( mazu co nejvic, ale vloni se ji to zlepsilo az v cervnu u more :( Tak od 10 stupnu musi nosit rukavice, jinak je prusvih. Tak hledam prevenci. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 13:01
Reakce na Lamicka:

Myslíš ten cold cream? Ten je fakt dosť hutný, mne to vadí pretože chvíľu trvá než vsiakne. Teraz používam na ruky skin food od Weledy. Je to taky univerzálny krém na všetko. Priateľ si ho obľúbil, má už druhé balenie a to je u neho čo povedať. A môj nový objav je toto od alverde, je to teda krém na telo ale je super skvelý. Príjemné vonia a pokožka je po ňom jemná a hydratovaná. Používam ho doma aj na ruky. Dúfam že sa osvedčí aj č zime pretože to mam telo ako strúhadlo. 

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 13:09
Reakce na paktofonika:

Diky. Zkusim ten skin food. Mam jeste od Weledy mesickovy kojenecky, ten je taky hodne hutny, je na opruzeniny, ale ja ho pouzivam na ruzne liseje od vetru, odreny nos od rymy, ale na ruce to neni. Ja uz opravdu nevedela, cim to mazat. Taky jsem trochu podezrivala anibakterialni mydlo ve skolce. To ted ale nepouziva a zase ma kuzi hrubsi. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 13:15
Reakce na Lamicka:

No ja mam tiež problémy s mydlom. Vadia mi všetky okrem Detto. Skúšala som od Kaufland mydla až po mydlo za 20€ balenie a stále sa mi dlane vyhádzali. V praci s tým mám problém ale tak snažím sa poriadne oplachovat, ak sa stane ze zle opláchnem tak hneď je zle. Dezinfekčné mydlo mi problém nerobí.

Od Weledy som mala viac veci a všetko bolo fajn. 

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 13:43
Reakce na Lamicka:

Jeste muzes zkusit Lipobazi z lekarny. Za dva dny byla hrubsi kouse pryc. Male baleni je normalne, vetsi na predpis.

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 06. listopadu 2017 13:52
Reakce na continuity:

Zkusim. Dekuji.