Kouzlo zakázaného ovoce
U nás z pochopitelných důvodů frčí kočky, kapesníky a bačkory ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tak planej poplach! Špunt nalezen. Sice opravdu v gatích, ale traktem neprošel. Prostě si ho nacpal za gumu
Jeden jsem mu vytáhla z krku a druhý nenašla, tak jsem usoudila, že už ho snědl. Navíc ten jeho poťouchlej výraz ![]()
U nas momentalne najviac frcia nahrdelniky a naramky. Nahrdelniky na krk a co najviac, vyzera ako Jack Sparrow. Aspon ho pocujem, kadial sa pohybuje. Naramky skusa tiez na krk, ale nedari sa.
TEN výraz, ten prcek nasazuje už teď každou chvíli, a to je v podstatě pod kontrolou! Co budeme, my nešťastní, dělat, až bude kluk ještě o kus rafinovanější? Se asi důchodu nedožijem, máme to spočítaný.
Haha, jak čtu od poslední stránky, myslela jsem, že šlo o špunt od vína, normálně mě rozuzlení zklamalo!! ![]()
Mrně dostalo od babičky bodíčko od Devoldu
koukala jsem na to jako puk, že se něco takového vůbec vyrábí.
Jinak u mě jak se blížil termín, tak obavy vystřídal pocit "už abych se toho břicha zbavila"
V jiném vlákně jsem četla cosi o epiduralu, ja jsem měla rozporuplné pocity, ale úlevu od bolesti bych určitou brala, kdyby byla nesnesitelná. Manžel mě upozornil na rizika, ale rozhodnuti nechal na mě a ja se domluvila s doktorkou, že uvidíme, jak to půjde . Nakonec nebyl vůbec čas na nic a pomohla jsem si rajským plynem.
Máte zkušenost s nějakým dobrým krémem na obličej na zimu pro dítě? Zatím miminko ničím nemažu, ale venku už je zima, tak uvažuju nad nějakým krémem, ale netuším, který zvolit...
Sice trochu pozdější reakce... ale já jsem moc spokojená s fusakem Gesslein Sleepy. Je teda taky dost drahý (cca 3 tis.), ale fakt teplý a z moc příjemného materiálu. Navíc je hodně veliký, takže poslouží docela dlouho...
Mám Nivea Baby Wind&Weather Cream, v běžných drogerkách jsem nenašla žádný další, který by neobsahoval vodu. Ale moc jsem nepátrala, přiznám se, že kosmetiku moc neprožívám. Z většiny produktů, které na sebe i dítě používám, by zdejší kosmetické fajnšmekryně umřely smíchem.
idealni je kosmeticka vazelina. hlavne to nesmi byt hydratacni krem. mym detem tvaricky v mrazu hodne trpely, mazala jsem
Ropu na dětský ksichtík myslíš?
v klidu![]()
Co tento? Ja používam počas mrazov od Weledy Cold cream a super, tento je priamo pre deti.

Dokud byly v korbicce, tak jsem je nemazala nicim. Pak Niveou, ta detem vyhovuje celkove.
Weledu mam rada. Dalo by se to pouzit i na ruce? Dcera v zime trpi na rozpraskane ruce, ma to skoro az do stroupku:( mazu co nejvic, ale vloni se ji to zlepsilo az v cervnu u more :( Tak od 10 stupnu musi nosit rukavice, jinak je prusvih. Tak hledam prevenci.
Myslíš ten cold cream? Ten je fakt dosť hutný, mne to vadí pretože chvíľu trvá než vsiakne. Teraz používam na ruky skin food od Weledy. Je to taky univerzálny krém na všetko. Priateľ si ho obľúbil, má už druhé balenie a to je u neho čo povedať. A môj nový objav je toto od alverde, je to teda krém na telo ale je super skvelý. Príjemné vonia a pokožka je po ňom jemná a hydratovaná. Používam ho doma aj na ruky. Dúfam že sa osvedčí aj č zime pretože to mam telo ako strúhadlo.

Diky. Zkusim ten skin food. Mam jeste od Weledy mesickovy kojenecky, ten je taky hodne hutny, je na opruzeniny, ale ja ho pouzivam na ruzne liseje od vetru, odreny nos od rymy, ale na ruce to neni. Ja uz opravdu nevedela, cim to mazat. Taky jsem trochu podezrivala anibakterialni mydlo ve skolce. To ted ale nepouziva a zase ma kuzi hrubsi.

No ja mam tiež problémy s mydlom. Vadia mi všetky okrem Detto. Skúšala som od Kaufland mydla až po mydlo za 20€ balenie a stále sa mi dlane vyhádzali. V praci s tým mám problém ale tak snažím sa poriadne oplachovat, ak sa stane ze zle opláchnem tak hneď je zle. Dezinfekčné mydlo mi problém nerobí.
Od Weledy som mala viac veci a všetko bolo fajn.
Jeste muzes zkusit Lipobazi z lekarny. Za dva dny byla hrubsi kouse pryc. Male baleni je normalne, vetsi na predpis.
Zkusim. Dekuji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články