![]()

![]()

brrr no, to jsem chtěla postovat před 13 hodinou.
Jako tady se denně semele několik šílenosti. Nastesti jdu od příštího týdne do práce, vůbec mi to nedělá dobře. To už se fakt neda.
continuity Ja vůbec nechápu, jak to můžou myslet vážně. To jako jsou paraolympionici něco míň?
brrr podle mne je to jasná diskriminace.
Nekompetentní Motoristé. Všude. Tady taky.
Zelená úsporám v Macinkově podání přenese náklady energetické transformace na lidi, místo aby je nesli znečišťovatelé. Skvělé, ne?
brrr To by bylo hodně velký svinstvo.
brrr To snad nemyslí vážně.
brrr Jako proč? Vždyť tím se ani nijak zvlášť neušetří (a když už, tak to měli zkrouhnout jednotně všem)
brrr teda po prvom prečítaní som si najskôr myslela, že ide o nechutný vtip, a že prečo je to tu ? A ono je to myslené vážne ?!
DruI Protože nácíčci. A nácíčci je volili.
Sweet Potato Já mám očividně o lidech pořád ještě iluze. By mě fakt nenapadlo, že by dneska tohle mohl někdo radostně schvalovat ![]()
DruI Já o tom taky radši nechci přemýšlet.
DruI Sweet Potato a další.... Mě ani nenapadlo, že by se to nějak rozlišovalo. Mám to z fb a přispěvatel tam psal, že rozdílné částky byly až do roku 2018, pak se to srovnalo, ale nějak jsem to neověřovala. Každopádně je to hrozné.
Sweet Potato Já mám očividně o lidech pořád ještě iluze. By mě fakt nenapadlo, že by dneska tohle mohl někdo radostně schvalovat
Přesně. Jsem si musela text od brrr přečíst několikrát, nějak jsem tomu nemohla uvěřit a říkala si, že to asi špatně chápu.
A nejhorší je, že to lidi fakt schvalují. Jsem si to pak dohledala a na xku třeba komentáře, že jasně, vždyť mají mnohem menší sledovanost než zdraví sporotovci apod.
Nekompetentní Motoristé. Všude. Tady taky.
Zelená úsporám v Macinkově podání přenese náklady energetické transformace na lidi, místo aby je nesli znečišťovatelé. Skvělé, ne?
To není nekompetence, to si objednali MOTOsponzoři, od toho tam kluci jsou. A bude to ve finále strašnej průser.
přesně tak. No a pak ještě seškrtal nařízení, které mělo ČR chránit přes ruskými agenty. Navzdory tajným službám zajedno otevřel ruským "diplomatům" aka agentům dveře dokořán - žádné pořádné prověření se už nesmí konat. Aby toho nebylo málo, znemožnil Macinka i vytvoření systému, který by bezpečnostním institucím umožnil sdílet si vzájemně informace.
Za mě to už je snad přímo vlastizrada toto.
Torrahu těch agentů prý uz vzal spátečku. Hrdina.
Jinak rozpočet čeká ještě dlouhá cesta. Tři čteni, výbory, musí ho podepsat prezident. Takže možná ještě dodatečné hlasování.
continuity tak to jsem se zatím nedočetla, díky, jestli je to fakt, tak to jsem ráda. Protože to už by šlo opravdu přes čáru hodně.
Torrah psal to skaut, já až tolik nepatrala. Ale obecně má řečí jak koza bobkov, a skutek pak utek. Ani s Ruttem to nebylo tak žhavý, navíc z hradu je slyšet, že se Pavel na ten summit nato, vysvětlovat, proč nedáváme dost na zbrojeni, zas tak nehrne. ![]()
Ještě se budou ponoukat, kdo to tam půjde obhajovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.