Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 19:10

Blanka taky na to nerada myslim.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2026 19:11

Gatita já dělám rodinnou vždycky, s kamarády mají kluci tak od pěti, kdy zjistili, že to jdeLoni šly děti k nám, letos na lezení. Pokaždé byl limit čtyři pozvání, to mi přijde akorát. Mladší si ani v kolektivu moc nehraje, dva kamarádi jsou tak akorát, oslava s celou třídou by pro něj byla asi za trest I teda, to máte oslavu snad každý týden, ne? Při tom počtu dětí 

Online continuity
43584 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 19:13

Gatitakdyž jsou starší, tak si oslavu zařídí sami, v sestce jsou videohry, dcera zaplatila vstup pěti kamarádkám na hodinu, pak šly do KFC na kuře a bezedný kelímek a byly šťastné. Nebo třeba na hodku, dvě bowling a limču, to není zas tak drahé a uzijou si to. 

Mladší vůbec není zvyklá dělat oslavy, je uprostřed prázdnin, dokonce nám zakázala, abychom to našim připomněli. 

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 20:17

Syn měl loni narozeniny o jarních prázdninách, letos to zase tak pěkně vyšlo. Doufám, že díky tomu oslava vyšumí a odložíme to až na desáté narozeniny

Jednou jsme byli na laser game, děti byly nadšený. Ale drahý to teda bylo na můj vkus až dost. Každý rok to určitě platit nechci.

Doufám, že za pár let to už bude trapas a žádný oslavy chtít nebudou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2026 20:22

žluťásek syn má oslavu tenhle týden, narozený je v listopadu

Já zvažuju spíš "smysluplnost" než cenu (samozřejmě do nějaké míry), hernu platit nechci. Teď přichází do věku, kdy začínají být populární přespávačky. To je sice levné, ale zase to na dva dny zasáhne celou rodinu. Kdyby byli narození v lepší roční době, budou mít oslavu venku 

Offline Tabea
8268 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 21:01

žluťásek syn loni ani letos (11) oslavu nechtěl. A myslím, že kvůli tomu, že nemá deset kamarádů, co by si pozval. Tak než slavit se trema nebo pěti, tak radši nic. Narozeniny má vždycky o podzimních prázdninách a dcera často o velikonočních. Ta teda ale slavit rozhodně chce. A se spoustou kamarádek. 

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 22:15

RoSa 

To je pěknej projekt. Jen asi pro ty "garanty" to bude náročný... taková obdoba by zřejmě v DD neprošla. Ale bylo by pěkný kdyby se měli ti senioři o co starat. Co třeba aspoň králíky nebo slepice (pokud by byl pozemek)? I užitek by z toho byl

Evaeva 

Tady taky funguje klub seniorů, mají tématický vycházky, akce... no ale tam jít můžeš a nemusíš.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2026 22:24

barbucha ani v DD tě nikdo nedonutí vyrábět přáníčka, když nebudeš chtít. Myslím, že jim úplně stačí tě nutit k tomu, co potřebují, abys dělala.

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 23:54

Evaeva 

A já myslela že tam jsou proto, aby dělali co potřebuju

Online dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 21. ledna 2026 07:17

My byli v neděli na oslavě Rosťova spolužáka, opékaly se buřty v lesoparku. Skvělý nápad. Děcka se vyřádila, snědli špekáček a kus dortu a za dvě hodiny, jak zapadlo sluníčko a ochladilo se, všichni dobrovolně odešli domů

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2026 07:22

barbucha no jasně, třeba se umyla. Praděda ke stáru moc nechtěl

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 21. ledna 2026 09:20

dzizisketa No a pak, že to v zimě venku nejde :o)

Online Aranel
6686 příspěvků moje polička 21. ledna 2026 11:55

Mohučanka Gatita Tak už to prozraďte, co to bylo za nevhodný místo!!

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 21. ledna 2026 12:17

Aranel Gatita

SZ, člověk nikdy neví...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. ledna 2026 13:21

Mohučanka mně to taky zajímá

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 10:41

barbucha jenze nekteri "starici" se tomu, co je pro ne dobry, branej. Moje mama nechtela cvicit a to si nepredstavuj nejake vykony v telocvicne. Jen bylo cilem, aby se s pomoci zvedla z postele a vydrzela par vterin stat.

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 13:15

Kokoska 

Tak někteří se bojí... 

Ale hele, ono když s nima budeš jednat jak s nesvéprávným dítětem (včetně toho "programu" na volnej čas ), tak je přímo naučíš se jako ten malej harant i chovat! Jsem si jistá, že dítě v mateřský školce má větší práva a lepší zacházení než chovanci DD

Tomuhle říkám kulturní vyžití!

Offline Tak Betty
6196 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 19:39

Taky jsem četla, že jedna chovanka v DD si objednala pizzu na pokoj. Taky se to nesetkalo s pochopením.

Offline viktorka_od splavu
49442 příspěvků moje polička 23. ledna 2026 09:27

Tak Betty pockej jak nesetkalo? jakoze to nesmi? to bych pochopila pokud dd=detsky domov

Offline Tak Betty
6196 příspěvků moje polička 23. ledna 2026 09:55

viktorka_od splavu Důchodkyně !