Archivářka úplně přesně takto bych je viděla také. Jelení játra asi budou aromatická, přidala bych rozmarýn a česnek.
Jídlo a vaření
u nas by se kocky pomely
(jatra nemam rada, spolubydlici nema rad nic)
varianta, že by je dostal pes tu taky je. Včera mel kus srdce, jeleniho, a oblizoval se velmi. ![]()
Raduza jen bych mu to nedavala cely, aby se nepos..![]()
viktorka_od splavu to je mi jasný, že by mohlo nastat ![]()
DruI já si dělám 2,5 porce a sním to naráz
(jater na cibulce)
Kdo jste sháněl čokoládové zdobení, tak zdá se, že ode dneška mají něco v Lidlu.
Evaeva Ty jsem sháněla já, akorát už máme nakoupeno
a zabaleno na zítra, kluci dostanou od Mikuláše perníkovou chaloupku a to zdobení. Nakonec jsem to objednávala, protože jsem potřebovala i royal icing, a to jsem nějak snadno dostupné v normálním obchodě nenašla.
Já dnes dodatečně dort a měla jsem se na to vykašlat. Tenhle týden jsem zmatlala tolik jídel, jak za celej rok ne. Smaženej květák, přesolená brokolicová polívka, druhý těsto na perníky divný, divná panenka (tam to teda bylo spíš surovinou, teď ten dort je taky hnusnej...

Hezkej je!
Tabea ale vypadá moc hezky! Proč hnusný? Určitě udělal radost.
Sweet Potato Pinot Noir diky zeny! Na oko je ok, na jazyk blbý. Prášek do pečiva byl nějaký cuckatý a nerozmíchal se v mouce dočista. Dcera snědla pár soust, syn se nechal rád vyfotit, ale ochutnat ani nechtěl. Muž se pro forma zeptal, jestli jsem s výtvorem spokojená. ![]()
Děláte makové linecké? S mletým nebo celým mákem? Neumím se rozhodnout. ![]()
Sweet Potato mela jsem vsude s celym, ale fakt tam bylo jen trosku kropenato. Dite si ani nevsimlo ze je makovy.
Sweet Potato Dělám s mletým (podle Bududub), melu na hrubo.
Triss To neznám! A zní to jako něco, co chci zkusit, pohledám recept ;)
Sweet Potato s mletým je "makovější", ale míň vzhledný. Muž ho preferuje. Ja bych dělala s celým kvůli vzhledu. Křupání mi nevadí, ale s tím mletým mi taky chutná. Doporučuju udělat oboje, ať si vyberete
.
Už nevim, co je v "originálním" receptu, ale slepuju buď povidly nebo švestkovou marmeládou.
Díky všem. Mně by se asi líbilo, kdyby tam mák křupal. Na slepování obvykle píšou lemon curd nebo povidla.
eM Chceš. Na Instagramu nebo fb by měl být k nalezení, kdyby nebyl, můžu vyfotit svůj výcuc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje