andulka01 No to taky vypadá moc hezky! Už si píšu na nákupní seznam citrony ;)
Jídlo a vaření
Sweet Potato díky, ty sušenky bych mohla zkusit. Úly mám v plánu kokosové, jestli bude morál
díky, uvidím, akorát chápu krupavost, ale mám rozdělaný mletý mák a kupovat další nemlety, co mi tady bude žluknout se mi úplně nechce.
Karja Mám to stejně jako ty, letos jsem už střihla štolu, bude vánočka, ale do toho cukroví se mi děsně nechce. No, budou perníčky, linecké a pusinky/kokosky.
Nemá někdo tip na nepečené s čokoládou, co by bylo jednoduché a moc by mi chutnalo?
brrrmoje mama dělá cukrovi, co se jmenuje čínský salám, tam je ta výhoda, že z toho uděláš sisku a pak to krajis na kolečka. A hlavně vydrží fakt dlouho, protože z té šišky proste ukrajujes až před podáváním nebo den dopředu...jediné pracne je krájení piškotů na kosticky;-)
continuity ale nemlety mák vydrží fakt dlouho, ne? Zlukne jen ten mlety snad asi;-)
Tabea to jsem ale zatim zvládla jen na tom kurzu! Uvidíme jak to dopadne doma
Ale už mam aspoň těsto na linecký a na rohlíčky, teď uź to jenom upíct no..
žluknou všechny olejnaté semena a my to prakticky nejime, dávám mák jen do pečení.
continuity My to asi vždycky rychle snime;-)
brrr cokoladove lanyze
https://m.youtube.com/watch?v=GJgxS9fl2Ik&pp=0gcJCR4Bo7VqN5tD
Chtela bych zkusit ta malinova vosi hnizda. Recepty se ruzni, mate prosim nekdo nejaky vyzkouseny?
Minulý týden jsem se šla poptat do učňovského střediska na cukroví a oni už mají objednávky uzavřené. Tak nic , letos nepeču , maximálně....!
![]()
Dopatlala jsem kokosky, povedly se. Ale je to teda jak by rekla moje babicka "hrozná vosládeř" ![]()
Kokoska Ja ti nevím, já jsem vloni dělala dvoje malinový cukroví a jako nechutnali nám moc....jedno si myslel sambo, že je to nějaká minisekana:D
Kokoska jj, ale já jsem dělala pečené a prostě ta ruzovohneda, že...no blbost prostě:D
Karja ja uz mam peceni akorat tak dost, dlabu na to. Jen jsem si myslela, ze vyzkousim neco novyho, mam tu docela dost tech mrazem susenych malin.
Kokoskajámám pocit,že to jsou takové pokusy, co dobře vypadají, ale nechutnají kdovijak.
Jak mám ze sušených malin vyzkoušené tohle a je to super. Asi by to šlo udělat i do formiček, ale vlastně není proč. Dokonalá je i ta mandlová verze.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje