zásadně menším množstvím než doporučujou na obalech (tj. ne 2x tolik, ale tak 1,5x ![]()
přijde mi že v návodech nezohledňují vodu která v rýži zůstane po propláchnutí.
zásadně menším množstvím než doporučujou na obalech (tj. ne 2x tolik, ale tak 1,5x ![]()
přijde mi že v návodech nezohledňují vodu která v rýži zůstane po propláchnutí.
Basmati taky ke všemu i v rizotu, teda českému. Jiné nedělám .
barbucha já taky někdy dávám divoký koření, to mi svěřila spolužačka na koleji snad ještě...
Jen ze 1/4kg mouky, testovací, jestli to budou jíst...
Náplň jablečná s rozinkami...

Dcera tu má kámošku, které chutná vždycky všechno. Tak ta to jistí. ![]()
Ovšem úplně nejvíc nejlepší rýži dělá zřítelnice. Na oleji osmahne nakrájenou cibuli, pak teprve přidá tu rýži - a zalije to vývarem.
Dusí jako normálně. zásadně ale v litinovým hrnci. Většinou do toho naseká ještě chilli papričku. Oni nedělají omáčky, tak k nějakýmu přírodnímu steaku se to výborně hodí.
Ovšem úplně nejvíc nejlepší rýži dělá zřítelnice. Na oleji osmahne nakrájenou cibuli, pak teprve přidá tu rýži - a zalije to vývarem.
Dusí jako normálně. zásadně ale v litinovým hrnci. Většinou do toho naseká ještě chilli papričku. Oni nedělají omáčky, tak k nějakýmu přírodnímu steaku se to výborně hodí.
dělám rýži skoro stejně, vždy osmahnu cibulku a špek, pak přidám rýži, osmahnu a potom dusím
Už nevím co z červené řepy, neporadíte nějaký salát ? něco jako příloha k masu, děkuji
My máme nejradši "carpaccio" z červený řepy, jíme to teda jako chuťovku, samotný... ale určitě by to šlo i jako příloha. Upeču ty bulvy jednotlivě, v troubě zabalený v alobalu, pak se to nakrájí na co nejtenčí plátky, ještě horký se zakápne olivovým olejem a posype balkánem (kozí sýr nejím). Nebo se ty plátky s výše zmíněným dají ještě na chvilku do trouby, aby se to líp "sžilo"...
Klasický saláty z (pečený) řepy taky jdou, ale vzhledem k tomu že ještě přidáš cibuli, křen apod., mají pak výraznější chuť. To pak záleží jak máš okořeněný to maso.
děkuju, to dělám, mám ráda s nivou a ořechy,mám na mysli právě nějaký klasický, s křenem to jím jen já, ale zkusím tu zakysanou.
Cervenou repu snesu jedine nakladanou, kupujeme v Lidlu, je prijemne kysela. Z tech pecenych bulv porad citim hlinu, i kdyz se to pak dochuti.
Já teda mám asociaci jasnou: červená řepa= nevypratelnej flek. ![]()
Jinak mi vůbec nevadí, ale přes tohle se přenáším jen těžce, hrozně mně to jídlo pak stresuje. To ve mně vypěstovala matka, nic jiného mi takto hrozně nevadí.
Já miluju tenhle salát Salát ze syrové červené řepy s balkánem a ořechy .
A nejvíc dělám jen řepa + ume ocet + olivový olej + stroužek česneku + špetka oregana.
Melete si samy mák? A jakým zařízením? Ja si přála mlýnek někdy k narozeninám. Dostala jsem orion a fakt by mě zajímalo, kdo ten křáp vyprojektoval. Do násypky se vejdou tak tři lžíce. Mlýnek jde přidělat jen na podložku do max 3,5 cm, nožičky na prodělání nejsou plochý, zato velmi krátký. Takže jsem to přidělala na stoje židli, jelikož doma nic jinyho tak tenkyho (kromě prkýnek) nemáme. Takže se to mrskalo celou dobu a navíc jsou na sedadle židle teď otlaky. Moc ráda bych to došla výrobci fyzicky hodit na hlavu. ![]()
Pán tvorstva koupil tilapii. Hodila jsem ji obratem do koše...jen se chci ujistit, že jsem udělala dobře...
Tabea já mám stařičkou Moulinette a melu na ní mák (je potřeba do něj dát trochu cukru!), ořechy, piškoty... udělá to krásnou jemnou "moučku"... vypadá nějak takhle
vlastně je to tenhle, ten systém vyndavání nože a spouštění motoru stlačením víka, ale značka Moulinex (Privileg to dokonale okopíroval)
stes já ji dělala na vánoce obalovanou a děti jí zbodly skoro hned. Bylo mi líto na tuhle úpravu kupovat něco lepšího.
Tabea já myslím, že takhle vypadá i stařičký mlýnek na mák, co mám mamka ![]()
continuity a přitom to s praním není taková bída ![]()
tenhle fakt nemá šanci na něčem držet. Kdyby aspoň byly ty černý horní nožičky rovný a ne prohnutý, aby se do tý podložky pěkně mohly "zakousnout" ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.