Nenene, v žádným případě, dost na tom, že sem nucená tý svý mlsný tlamě péct kváskovej chleba, ještě švédskej knekebrůtek... ![]()
Jídlo a vaření
Jen kousek... ![]()
Ale je to děs s mlsnejma tlamama. Místo co bych do kufru cpala nějaký modely, nejvíc místa mi zabírá knekebrůtek a sůl!
Na druhou stranu, tam zas vozím nudle do polívky. Hergot kde je ta globalizace?!
Ty Wasy z obrazku jsem nevidela. Rohlik ma slusny vyber, ty tenke s rozmarynem a morskou soli jsou vyborny (no, na suchy chleba no...).
No ale ty nudle taky zaberou děsnýho místa... syrečky jsou malý ![]()
Větší kufr by byl fajn, kdyby ty vydřiduši za něj nechtěli všude příplatek. Už i CSA!
S mojí frekvencí cest si tak nějak nemůžu dovolit první třídu ![]()
No nic. Pozejtří se už pořádně nacpu. A do foroty, ať třeba puknu!
Ten bych mohla zkusit, dík za tip.
Pravda, nudle se moc zmáčknout nedají ![]()
Jo ty tenký sem taky měla, ty sou moc dobrý ![]()
Ze jo? Kdyz uz clovek obetuje chleba, tak aspon at to nechutna jako kus krabice.
Ty tenké jsou výborné
.
No
(ehm, já jim oboje, ehm )
To ja taky. Jen se snazim chleba omezovat a v tech dnech jsou ty Wasy slusna nahrada.
No to jo. Sou dobrý a není to pak 'za trest'
Ale teda mit vas doma, tak mi budou ty krekry plesnivet ![]()
Presne.
Já už jich vyzkoušela... Ale od Racia mě nějak nic nenadchlo.
No nic, to je jen obyčejná rozežranost ![]()
Muhehe (a děkuju)
No ale tenhle Wasa pšeničný se sezamem a mořskou solí z odkazu od Unnamed vypadá jako ten samej jen v jiným tvaru? https://www.rohlik.cz/hledat/Wasa?productPopup=1306131-wasa-delicate-psenicny-se-sezamem
Peču koláč a babku, oboje je na rozdání. A jak je možný, že když mi na tom záleží, tak koláč skoro připeču a babka vypadá, že sem prostě těsto a náplň spatlala do koule a mrskla jí do formy, proč
(samozřejmě vim proč, protože proto, ale potřebovala sem ventilovat frustraci)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY