A dobre delate ![]()
Jídlo a vaření
Děkuju
No, hned se mi to tu jinak líbí. Krásnej bochník ![]()
Mně se tu nelíbí, páč to nejde z těch fotek vyndat!
Dnes dvě skleničky paštičky z husích jatýrek s kouskem opečené husy, brusinkama, mandlema a tymiánem a 3 skleničky paštičky z kachních jatýrek :D fotka nebude, leč jsem líná fotit a přetahovat to do počítače :D
Jsem docela tradicionalista, takže jsem si pro chuť dnes vyrobila pomazánku, drožďovou. 2 droždí na 2 vejce, skoro zbraň hromadného ničení
. Ale vyfotit se to nedá, je to opravdu opravdu nefotogenické
No, tak leda by s tím udělal něco programátor? ![]()
Jsem ochotná na tuto funkci finančně přispět ![]()
To bude ale drahý!
Přiznám se, že mě hrozně štvete, a @potrefenahusa taky. Můj kojenec nesnese chleba ani pečivo! Kvásek mi dávno zahynul a místo chleba nebo housky, mmmmmmmm, žvejkám knäckebrot
Je to samozřejmě závist, ty vaše chleby jsou TAK krásný! A bábofka ostatně taky ![]()
Tak to je mi líto, ale tak až nebude kojení aktuální, dá se sehnat novej kvásek a hurá na to..
a jako inspirace dnešní se sušenýma rajčatama (muhele)

Ì
Díky ![]()
mám dotaz: tuhle jsem (poprvně, na mužovo přání) dělala salát cézar a nemám recept na "ten správný" dresink. zkoušela jsem od pohlreicha a nebylo to vůbec ono (zejména tradičně kyselý jak šťovík:-( dítko mi slíbilo zjistit v práci ale.. no nic.
možná Dadoo ? díky předem
Co třeba od Kluků v akci?
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/375-salat-cesar/
no ten vypadá dobře, díky, zkusím
Mám recept asi z Ameriky a hrozně to všem chutná, pro mě je to hodně autentická chuť. 3 str. česneku, 3/4 hrnku majonézy, 5 filetů z ančoviček, 3 lžíce parmezánu, 1 lžička Worcesteru, 1 lžička dižónské hořčice, 1 lžíce citrónové šťávy, sůl, pepř. Česneku možná dávám míň, přece jen ve světě nemají český.
děkuju
Dneska jahodová neděle: marmeláda, do mražáku, cheescake, mixované, s jogurtem a jen tak do pusy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY