ja je tak nenavidim, ze uz se kvuli nim ucim italsky a vsechno jim to reknu! Tak!!!
Jídlo a vaření
nic jinýho si ani nezasloužej!!!
mate histaminovou intoleranci? Ptam se, protoze pokud ano, rada bych vedela, jak vam ji zjistily.
Napíšem SZ.
jake bylo tiramisu?A prezilo transport?:-)
přežilo a i odstraňování folie proběhlo celkem bez ztráty kytičky :-D Mohlo být trochu ztuhlejší, ale oni si ho daj ještě zítra a to už bude úplně OK. Chuť fantastická, díky za recepis!

2x
Pozerám, že aj havino sa zalizuje![]()
tak když se syrovejch žloutků nebojíš, tak já se příště pochlapím a udělám to tak, jak se má :-)
Fakt hajzlové... Skvělý jidlo, vino, moře, hory, hadry, auta, design... Přidávám se do klubu Jak já je nesnáším...
Pozerám, že tiramisu je tu zrovna na pretrase. Akurát teda robím bez vajec, máme len domáce a nechcem to riskovať, moja babka kedysi salmonelu dostala z ochutnávania surového cesta... Zato amarettom nikdy nešetrím. ![]()
A rozkrájané na tanieri to teda vždy vyzerá strašne... ![]()

U nás se o porce snažíme, jen když tu jsou hosti. Jinak si to bezostyšně kydáme na talíř lžicí ![]()
No čo si budeme hovoriť, aj u nás to vyzerá všelijak. Snažila som sa len kvôli fotke ale aj tak to nevyšlo podľa mojich predstáv ![]()
A zbylo někdy? Jen na tom záleží ![]()
Však práve
A predsa to človek nedá psovi, keď je v tom alkohol...
![]()
mate histaminovou intoleranci? Ptam se, protoze pokud ano, rada bych vedela, jak vam ji zjistily.
Moc prosim take o SZ ohl.histaminove intolerance. Vysly mi hranicni hodnoty.. ![]()
SZ mi psala Milacka, ja ji zatim zjistenou nemam
Kupuju různé značky, ale vždycky je to ten čirý hnědý likér. Kdysi jsem se setkala i se smetanovým Amarettem, tak to nebrat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY