Jídlo a vaření

09. prosince 2014 15:35
Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:10
Reakce na Mutziputzi:

aha zajimavy, ovoce me nenapadlo.

Offline viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:13
Reakce na Lilly_Ku:

ja teda obvykle nesnidam, ale mam kolem sebe spoustu lidi kteri snidaji ruzny cerealie, kase apod. ja obcas jogurt s ovesnyma vlockama, orisky atd, namicham predem do krabicky do lednice z pulkilovyho jogurtu a mam tak na tri dny jako snidani nebo svacinu kdyz mam zrovna zravou. jogurt musi byt ale tucnej, ty jalovy kyselace nepozru:-/

ja teda pecivo nevyrazuju schvalne, kolikrat me mrzi ze mam tak malo prilezitosti ho jist, proste to nestiham vsecko co bych chtela pojist (nastesti;-)

49476 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:16
Reakce na Lilly_Ku:

pred ovocem k snidani me kdysi varovala mudr, ale neptala jsem se nebo uz zapomnela proc:-) na me by to bylo prilis sladkyho do prazdnyho zaludku a to ma na me neblahe nasledky...

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:16
Reakce na Potrefenáhusa:

Já mám celozrnnou žitnou teď tuhle z tesca a aje super, jemná a dobře kyne

Offline Potrefenáhusa
39075 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:20
Reakce na Ounz:

u nás v tescu tohle nemaj, máme teda naprosto zoufalý tesco expres, kde nemaj ani předměřickou žitnou

kupuju většinou ve zdravý výživě myslim tady od těch dvou firem a taky mi přijdou ok.

Z obyčejných muk mám ještě špatnou zkušenost s Babiččinou.

Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:22

ja k snidani jim (napsala bych zeru, ale prece jen...) chleba z - ehm - danske pekarny, co mame za rohem. je desne dobrej, ale splacam ho teda fakt moc, tak jsem si rikala, ze bych to s necim prostridala.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:25
Reakce na Potrefenáhusa:

No já to mám z rozvozovýho tesca, kdysi sem od týhle značky měla špaldovou a byla fajn tak sem ji zkusila. 

Babičcínu už sem vzala na milost, teď to s ní nějak jde a bohužel většinou mají jen ji.

jěstě mám ze zdravý výživy na vyzkoušení tuhle a i pšeničnou celozrnnou a ta je taky dobrá

Offline Potrefenáhusa
39075 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:27
Reakce na Ounz:

tu už jsem myslím taky kupovala. já mám s těma ze zdravejch výživ dobrý zkušenosti, fakt kromě tý déemkový, ta jediná mi nepřišla moc dobrá, ale nevím, jestli se to taky nemůže lišit podle sklizně/šarže/cojávím

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:30
Reakce na Potrefenáhusa:

No možná jo, ale já obecně nerada jídlo z dmka, přijde mi to moc drahý (jako ne že bych na to neměla, ale že ta cena neodpovídá tomu zboží)

49476 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:32
Reakce na Lilly_Ku:

pokud ho jis jen k snidani a behem dne uz jiny veci (idealne ne z mouky) tak neni problem. aspon tak pravil imunolog kterymu duveruju. akorat teda neresil vahu, coz ty asi taky ne, ne? 

Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:34

nee, spis celkove stravovani a skladbu jidelnicku. a proc radil imunolog nejist tolik veci z mouky? to me zajiama!

Offline Potrefenáhusa
39075 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:36
Reakce na Lilly_Ku:

no spíš myslim, že by měla bejt strava pestrá, takže nejíst cokoli v nějakým výrazným nepoměru vůči tomu ostatnímu

49476 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:37
Reakce na Lilly_Ku:

no on sice nejede tu soucasnou hysterii okolo lepku, ale radi nejist ho v kazdem jidle, proste aby to bylo vyvazene tak jedno jidlo s lepkem ok, a dalsi bez nej, aby si streva "odpocinula", nevalit to tam bez prestavky:-)

Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:42
Reakce na Potrefenáhusa:

jj, to si myslim taky, ale u me by pestrejsi strava asi fakt znamenala ubrat na sacharidech, myslim, ze defaultne jich jim trochu vic, nez je zahodno...

Offline Potrefenáhusa
39075 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:42
Reakce na Lilly_Ku:

já rozhodně

49476 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 09:56
Reakce na Lilly_Ku:

mne se spis nez ubirani osvedcilo zaradit neco dalsiho/novyho/jinyho.. co mi fakt chutna a pro ty veci ktere jist nechci uz mi proste nezbyva kapacita. nemam pak ten pocit ze si neco odpiram (nesnasim:-))

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 10:09

Taky jim pecivo velmi malo, rohliky vubec, o to vic si uzivam kvalitni chleba v nekterych restauracich nebo obcasny zakoupeny chleba.

Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 10:12

to je dobrej pristup, asi objednam psylium a zkusim upict ten seminkovej chleba 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 14:06

pred ovocem k snidani me kdysi varovala mudr, ale neptala jsem se nebo uz zapomnela proc:-) na me by to bylo prilis sladkyho do prazdnyho zaludku a to ma na me neblahe nasledky...

To by ma zaujímalo, že prečo nie ovocie na raňajky. Ja raňajkujem jogurt s banánom a pridám ešte čo mám po ruke, broskyňu, nektarinku, jahody... Žiadne neblahé účinky našťastie nepozorujem

49476 příspěvků moje polička 10. srpna 2017 14:21
Reakce na carries:

uz fakt nevim, neco ve smyslu ze se hure travi, ze to neni vhodne nalacno. banan s jogurtem je urcite ok, i meloun myslim, spis slo o hrusky, jablka a podobne. a pokud ti to nedela problemy stejne neni o cem dumat. spis kdyby to nekomu moc nesedelo tak ze neni dobry se nutit