Děkuju :-).
Jídlo a vaření
To je přesně ono... Trochu se to prodraží
.
musli tyčka trochu jo :-D ale stačí ho fakt tenoulinkej plátek a dlouho vydrží
Ja tam byla strasne davno a uplne jsem na tu pekarnu zapomela. Budu muset zase zajit. Co jeste doporucujete za chleby? Ja tedy moc na ty hutny zitny nejsem, ale muzu zkusit.
No, bude asi dost sytej. Asi ho někdy prubnu až nebudu vědět co by..
Já si tam kupuju jen tenhle. Měla jsem ho jednou v restauraci Coda a pídila jsem se po tom, odkud ho berou... Servírování ho tam jako svátost, číšník vždy přistoupil, vzal jeden kousíček do kleštiček a zase zmizel
.
A manžel často pracovně spolupracuje s Dány a ti jsou tam pečení vaření... Podle mě si to předávají jako tajnou adresu při vstupu do země
.
Ha, tak to je dobry. Ten chleba tedy vyzkousim, zni zajimave.
Jo, rozpadavej, to je přesný. Dávala jsem všechno celozrnnou žitnou z DM a zrno špaldový, tak zkusím udělat příště půl/půl. Jinak já teda nerozdávám, peču bochníčky menší, cca třičtvtěkilo a sním během 3-4 dnů ![]()
No, já mám zase radost, když chutná ![]()
Jasný, když ty moje obvykle líp chutnají než vypadají ![]()
to tady ctu a zacinam prehodnocovat svuj vztah k pecivu - nejim a nepostradam ho ![]()
Nene!
Ten celozrnny chleba je neuveritelne dobry. Lupič snědl za odpoledne 4 krajíce psenicneho a nenechal mi ani kousek patky.
udelala jsem svoje prvni pesto a prekvapilo me jak je to jednoduche. cekala jsem, ze se mi bude ta bazalka do mixeru zamotavat a cukat jako v poledne spenat na tycovem a uplne bez problemu. jo a slunecnicova jadyrka jsou super.
Doporučila bych zkusit jinou mouku,ja si celozrnnou zitnou z dm kdysi malem zabila kvasek,hrozne spatne se mi z ni peklo,nekvasilo,nekynulo.jeste pozor na predmerickou,ta je zase strasne hruba,spis uz šrot,ale jinak myslim pořídíte v každým obchodě se zdravou výživou
a co treba jis ke snidani? napadaji me tak vajicka se zeleninou, ale neumim si to uplne predstavit...
Já už jsem pečivo nepozřela ani nevím jak dlouho..no letos ne ;-) a je mi skvěle
a co teda snidas?
Dneska meloun ;-), jinak jogurt/tvaroh s ovocem plus něco k tomo přimýchanýho co dům dá, chia, goji, slunečnice. Vajíčka bych ráda, ale mně strašně nechutnaj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY