Mi taky nee, a hlavne mam pak desne blbou naladu :)))
Btw toho lifechanging chleba bych asi nemela spraskat moc najednou, co?
Mi taky nee, a hlavne mam pak desne blbou naladu :)))
Btw toho lifechanging chleba bych asi nemela spraskat moc najednou, co?
je dobrej, co ![]()
Moc, zrovna ho dlabu k zeleninovy polivce, ale teda dost sytej, coz je asi ucel?
Já vždycky stála pod Púáčkovou standartou s heslem "s chlebem se neobtěžuj!", ale zjišťuju, že jsem vlastně pečivový obžera. (A ještě úplně nejhorší přiznání - miluju ty nejobyčejnějeí gumový rohlíky, občas)
No, já se du taky zahrabat, protože bych za a) snědla šunku, pak meloun a pak bych se začla shánět po kusu chleba - abych se konečně najedla; nebo za b) vyměnila bych s kýmkoli šunku za chleba a sežrala ho ![]()
no mně od doby, co si kupuju jídlo za svý, je občas takový blbý spráskat jen ty lahůdky třeba za dvě stovky, tak to většinou jim spořádaně s tim chlebem
já jsem strašně vděčná maškrtnici a cuketkovi za to domácí pečení. Já bych bez toho asi chleba taky nejedla, protože strašně málokdy maj někde dobrej. Občas nestihnu upéct a kupujem, ale sníme třeba minimum k tomu jednomu jídlu a pak to vyhazuju
Zato ten vlastní se dá jíst i klidně suchej
tak to asi nemělo být ke mě :-):-) protože mě teda rozhodně taky ne, ale možná 15 deka sušené šunky, kus melounu a hlavně skvělý chleba by to spravilo :-)
a máme teď doma z Francie dovezenej něco jako fuet z divočáka a přiznám se, že jsem ho nezvládla ani s chlebem...(a to jsem se na něj tak těšila)
![]()
No ten domácí je úplně jiná liga (před tím sem jedla spíš rohlíky), jako opravdu díky jim za tu inspiraci.
no a fuet z čehokoli moc nedam, většinou ani s tím chlebem, ALE na kulaťáku občas stává holka ( možná bejvá i jinde, není tam každou sobotu), která prodává skvělý klobásky a uzeniny ze zvěřiny, divočák included, a teda fakt ![]()
mně fuet klasickej chutná (šmarjá, už to vidim, jak teď hned z práce běžim koupit kus uheráku), ale tu kombinaci mírný plísně a divočáka nějak nezvládám
Uherák musí bejt hlavně nakrájenej natenko!
Já se zvěřinou sem hodně opatrná, ale tuhletu slečnu z kulaťáku sem neměla potkat..
to jo, to u nás krájej natenko. Ale čas od času má i ten špalík salámu do ruky taky něco do sebe ![]()
(na kulaťák to mám naštěstí (nebo bohužel) přes půlku Prahy)
Pravda, špalík taky (ale nic mezi tím
)
No, v Maďarsku by se taky jeden moh snadno naučit na štangle ![]()
Úplně to vidím, v každé ruce jednu."Dycinty toutám ze dvou!"
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.