whiskas Salko ne, to už bude strašně sladké, když uz tak neslazené kondenzované mléko (Tatra v plechovce). Jinak teda kombinace kondenzovaného mléka, cukru a žloutku udělá po vychlazení něco podobného konzistenci hustého pudinku.
Jídlo a vaření
Dadoo Mediants - vypadá to úžasně, ale jak rozpustit čokoládu, aby po ztuhnutí vypadala dobře a nezešedla? To mě totiž někdy trápí.
whiskas ano dávám žloutek
Karja kamarátka robieva šalát zo zemiakov, červenej cibule, nakrájanej petržlenovej vňate, mäty, olivový olej, citrón, soľ. Je veľmi dobrý
jen narusim cukrovi se zpravou, ze jsem vcera dovezla mamince ochutnat par kousku susenek a ona vytahla (uz prazdnou teda:-) krabicku a povidala ze chutnaji uplne stejne!

viktorka_od splavu Tak pak je asi skoro jednodušší je koupit
. Já se o ně pokoušet nebudu, skočím rovnou do M/S. Bavíme se o Shortbread, že?
Děkuji všem, sama jsem zvědavá, jak ty úly nakonec dopadnou :-D.
whiskas Tuhý vaječný koňak se mi podařil, když jsem při výrobě použila místo vodky zředěný čistý líh. Bylo nutné ho z lahve vyklepávat
whiskas jj. no já koupený nemůžu, takže pro mě je to jasný. navíc výroba trvá tak 10 min, geniální:-)
viktorka_od splavu Jen ze zvědavosti, proč nemůžeš koupený?
whiskas nemůžu sladký
viktorka_od splavu aha, no mně vyhovují ty z M/S. Takže je vyrábíš absolutně bez cukru?
Pokud někdo chcete vyzkoušet úplně zdravé vánoční cukroví bez mouky a cukru, dávám odkaz. Děláme to již čtvrtou sezonu a cukroví nemá konkurenci. Pro ty co se ptají na cenu, tak to mám spočtené a materiál vyjde na 250kč na kilo cukroví, takže podle mne v poho.
http://www.veseleboruvky.cz/search/label/Vánoční%20cukroví
haschm koukla jsem teda jen na jeden recept ale zda se ze autorka si plete xylitol s jinym sladidlem. xylitol nema pachut (skutecne nelze poznat od cukru krystalu) a sladi stejne, zadne pomery se neprepocitavaji
viktorka_od splavu A není to přepočítávání třeba kvůli jiné konzistenci? Jen se ptám, xylitol jsem ještě nezkoušela. Ale asi zkusím, protože stévie má pro mě právě tu pachuť. A v cukroví se nedá všechno sladit datlema.
Camp_L nene, opravdu je to krystal. jediný rozdíl - pokud to přeženeš s konzumací, tak tě prožene;-) proto je na žvýkačkách upozornění:P jinak teda dá se namlít i na moučku, pokud je to nezbytně nutné, většinou ale není. teďka zrovna na lineckém se po upečení udělaly malinké tečky, vypadá to trošku jako by v těstu bylo trochu mletých ořechů nebo něco podobného, ale vzniklo to asi jak se rozpouštěly ty krystalky. na chuť to naštěstí nemá vliv. nelze ho použít jen v kynutém - kvasnice ho nežerou:-) takže nevykyne.
viktorka_od splavu Díky, tak koupím a vyzkouším na to cukroví.
já bych jen chtěl podotknut, že tam kde je med, dáváme jen 1/2 dávku a xylitol úplně vynecháváme. je to sladké dost, a to nejen pro nás, ale i ostatní, co to s námi dělají
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY