Tak předpokládám, že už jste ochutnala :-)
Kdouli dávám k sýrovým talířům, spíše k starším a výraznou chutí i vůní. Vyzrálá gouda, aromatické plísňové, ještě to budu muset nazkoušet. A také se mi chuťově hodí ke kachnímu masu.
Jídlo a vaření
tak ono toho potřeba, jako fakt potřeba, moc není. Jsou ale věci, které dokáží leccos usnadnit a zpříjemnit. Bez odsávačky mléka můžete být, pokud nepotřebujete mléko odsávat, to je jasný :) Já denně odsávala pro synovce kolem 400 - 500 ml a to bych bez elektrické padla vyčerpáním. Nejdřív jsem měla půjčenou z porodnice, ovšem nájem se prodražoval natolik, že se vyplatila koupě vlastní.
Miminčí bazary neznám, postupně jsem pořizovala různé věci, když se systém "nepotřebuju je" stával příliš nepohodlným:)
A samozřejmě dřív, než jsme něco koupila, jsem se poptala po kamarádkách, skoro vše se dá půjčit. Moje elektrická odsávačka je momentálně půjčená už asi potřetí.
Ovšem své kelímky nepůjčím ani zanic, právě jsem do jednoho nacpala ze sušičky šalvěj, do druhého mátu, do třetího libeček :D
a abych to tu dál nespamovala mlíkem (i když, jídlo je to taky:)), tak nedělní dort na oslavu

Vaše želé voní i přes monitor, děláte mi na něj strašnou chuť! Dala bych si ho, hmm, k Saint Marcellinu :)
Tak já ze želé už padám na hubu :-) vařím téměř bez přestávky třetí den. Padlo rozhodnutí na miniskleničky a nějakou "veřejnou prezentaci". Mě totiž baví, jak kdoule nikdo moc nezná, tak půjdu dělat osvětu, když to klapne. Když ne, tak příští červen rozdám 100 skleniček se želé :-)
Avent kelímky jsou super! Já je měla spojené s tak traumatickými zážitky (syn předčasně narozený, já doma horko těžko odstříkala cca pětinu jeho denní dávky, vozila každý den do nemocnice, no děs), že jsem se jich, hned jak to bylo možné, okamžitě zbavila a věnovala kamarádce. Teď když mi otrnulo toho pochopitelně lituju...:-)
Na jednom z miminčích bazarů jsem našla sadu asi 17 Avent kelímků za 300 Kč, kdybyste potřebovala rozšířit arzenál :-))
Máte to moc hezký, teda, a až se bude rozdávat, stoupnu si do fronty :)
Tedy, to vypadá nádherně! Stoupám si hned za Ounz a na rozdávání netrvám.
A fronta se prodlužuje. Přešlapuju z nohy na nohu a žmoulám peněženku!
a dámy výše. Dám vědět kde s tím případně budu :-) třeba ještě zjistím že to není k jídlu, nebo že to neproželírovalo celé (potřebuju toho smajlíka co si okousává nehty) a uříznu si ostudu... co já vím.
To je barva a třpyt! Sotupám si do fronty:)
A teď už mam fakt šílenou trému.... uááá.
Aby Vám skleničky vystačily :)
Měli jsme jen jednoduchý oběd - brambory s mlíkem, tak večeře může být složitější:
hovězí burgery ochucené římským kmínem, se sýrem, s guacamole, rajčaty, avokádem, jarní cibulkou a troškou majonézy. V super burgerové žemli z rudenského pekařství.

vypada to opravdu pekne
jezis hovezi ochucene rimskym kminem, to ano!
To vypadá jako veskrze zdravej hamburger, Vy ste úžasná :)
Tak ten je fakt krásnej! Mňam! Já se tady vždycky navnadim co všechno bych si chtěla uvařit... a pak na to nenakoupim. Ach jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY