A druhej..
Jídlo a vaření
No ja mam servis po babičce,ovšem nepravidelně osoupanej myčkou, a pak mišmaš dezertnich talířů,ze kterých jíme nejčastěji,tohle je poslední asi dva měsíce starej kup z ikey, obyc dezertni talíře,oni k nim ani to ostatní přesně stejný nemaj
Krasny sou! Tak at chutnaj!
Krasny je mate.
Tím mne právê dostala nejvíc. Kdyby řekla "hele, strašidlo," ale ona "hele, ten z toho obrazu!"![]()
To je IKEA?? A já tipovala nějaký hrnčířský trhy a místní folklorní vzor
Škoda, že v tom design nemají hluboké velké talíře, ty bychom potřebovali jako sůl. Z celé sady nám zbyl jeden + jeden s dětským obrázkem Hloupého Honzy. Ten je můj oblíbený :)
Děkuju!
Ještě jednou děkuju :)
No samozřejmě už sjíždím stránky IKEA a koukám na všechno, co vůbec nepotřebujeme. (Do sekce dětská IKEA už jsem si zakázala přístup.) U těch sad se mi líbí, že různé výrobky mají trošku jiný vzor, ale hezky ladí dohromady. Jen ty kvítkované měly být ty hluboké velké!
ikeu ale kdyžtak doporučuju až po Vánocích, v prosinci to bejvá šílenej masakr
V prosinci bych do Ikey nešla ani kdyby to tam rozdávali zadarmo! (No, oukej, to možná jo :-)) Já tam beztak vždycky koupím jen nějaké zbytečnosti, bez kterých bych se obešla, takže už jsem si tam zakázala chodit bez konkrétního cíle, co fakt potřebujeme. No ale výhledově plánujeme stěhování, takže se to bez Ikey asi neobejde a mezi těma poličkama, skříňkama a botníkama se už nějakej talířek, svíčka a pár krabiček na obědy úplně ztratí :-D
tak kdyby tam rozdávali něco zadarmo, tak bych tam teprv nešla!!!
Bez konkrétního cíle tam může chodit jenom masochista!!!!!
A nemáte tip na pekné hrnčeky, tak min. 350 ml? Chcela by som to ako darček na Vianoce.
To asi záleží, co se vám a obdarovanému líbí, já mám třeba ráda autorskou keramiku, takže si hrnky kupuju jen na fleru nebo na trzích, když od někoho dostanu normální hrnek z obchodu, odnesu ho do práce.
To asi záleží, co se vám a obdarovanému líbí, já mám třeba ráda autorskou keramiku, takže si hrnky kupuju jen na fleru nebo na trzích, když od někoho dostanu normální hrnek z obchodu, odnesu ho do práce.
Souhlasím s Husou, do oblíbeného hrníčku je těžké se trefit. Ale občas se podaří a pak se z něj stane srdeční záležitost. Já třeba miluju tyhle:

Prodává je Vanda&Valerie na Fleru. A co nemají v aktuální nabídce, to vyrobí na zakázku - stačí projít si třeba prodané zboží a inspirovat se jiným tvarem nebo vzorem. Do Vánoc bych ale už moc nepočítala s tím, že stačí vyrobit něco, co není v nabídce běžně.
Ses nám s tou odpovědí nějak rozšoupla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY