no,skoro.:-)Recky jsou spagety -makaroňa.
Ono makarono je neco jako testo a meli je med.Takze testo v medu nebo medovniky.;-)
no,skoro.:-)Recky jsou spagety -makaroňa.
Ono makarono je neco jako testo a meli je med.Takze testo v medu nebo medovniky.;-)
no vidíte, takže se tady "vyrábějí", ale hlavně na vývoz
můžu se zeptat, čím to sypete? a jak to tam drží?
je to sypane namletyma vlasakama se lzickou skorice a spetkou mleteho hrebicku.ono tim,ze je to macene v medovem sirupu tak se uchyti.
Neco drzi neco odpada a nejlepsi je pak vybirat tu prazdnou dozu.;-)
Chodíte prosím někdo nakupovat do Icelandu? A do které prodejny případně? A mají lepší sýry a brambůrky, než u M.aS.?
A mají brambůrky, ideálně octové, ve stálé nabídce? Někdy na jaře se o nich kdosi zmiňoval na MP (trpěla jsem ukrutně!)
Již brzy mi totiž skončí krutá, skoro roční brambůrková hladovka a tak se musím pořádně připravit! ![]()
jo, octový maj furt, anglický Walkers, jen někdy jsou vyprodané. Mně chutnaj asi víc než ty z toho MS, jsou víc octový :-D Ty cheddary a další sýry mi přijdou stejný jako v MS, kolegové tam hodně kupujou slaninu na pražení, tu já nerada. Ty polotovary - hotová jídla - moc ráda nemám, to nekupuju.
Ale maj tam docela dobrý cidery a ještě tam v létě kupujem takový malý sorbetový nanuky v krabici, napůl mangový, napůl malinový.
jo a ty walkers tam maj velký balení, ale je v něm na anglickej způsob myslím asi 6 malejch pytlíčků......tak se můžete rozhodnout, jak velký prase budete (já bohužel většinou největší, octový chipsy miluju, takže tam radši moc nechodím :-D )
Jsem si vzpomněla, jak jsem poprvý ze zvědavosti koupila octový brambůrky v MS.
Přítelova reakce po ochutnání: "Já tě zabiju!" - ovšem doprovázená výrazem, že to nestihne, protože brambůrky zabijou jeho.
Přežili jsme nakonec oba a já jsem měla celý pytlík pro sebe
A v Icelandu mají ještě lepší jo? ![]()
Děkuju!
Já právě taky octový miluju nejvíc!
Ještě teda maj občas v Německu medovo-hořčicový, ty jsou taky ultra jedlý.
A ty malý pytlíčky, to je dobrá zpráva. Já nejím brambůrky někdy od února, sama jsem si zakázala (velká chyba!:-), ve slabý chvilce, když jsem si uvědomila tu horu prázdných pytlíků za mnou, za ty roky mlsání![]()
No a teď nevím, co to se mnou udělá, když už budu moct, tak malý balení by byl dobrej začátek. I když ty mají v MS taky tuším.
Už jen 11 dní![]()
Já se o jejich existenci dozvěděla z knížky, detektivky, myslím že inspektor Morse to byl. Jel ve vlaku a cestující se pohoršovali, že tam s nima smrdí.
Kupodivu mě to nalákalo vyzkoušet je při první příležitosti.
A byla jsem lapená.
Předtím jsem jela v takových těch hospodských česnekových, tak to myslím mírné zlepšení je :-)
vida :-) a to já bych řekla, že když to někdo není tak dlouho, že už pak na to ani nemám chuť :-)
Dle mého názoru s časem půstu chuť roste.
musim říct, že mě teda celkově chipsy taky nechutnaj jako dřív, ale jednou za čas si je ráda dám, ale právě vybírám si, naštěstí nebo bohužel mi teda krom těch octových chutnaj nejvíc jen obyčejný solený Bohemia, který maj všude. Jednou za čas je to teda nutný, ale fakt se snažim, aby to nebylo moc často.
jj, je to možné :-) já jsem před nějakou dobou přestala jíst junk, tak počítám teda i brambůrky, a úplně jsem si odvykla, když si někde zobnu, tak mi to už nechutná... ale je teda fakt, že já jsem na tom nikdy úplně neujížděla, když někde byly, tak jsem je normálně jedla, zpravidla se jich i přejedla, ale že bych si je koupila sama pro sebe, to ne...
ty octovési pamatuju z dávných předávných dob, když jsem byla poprvé v anglii, tak nám je tam dávali ke svačině /obědu (nejen je tedy, i nějaky sandwich, ovoce, atd.) a ty octové byly pro mě tehdy dost divné, ale asi po dvou třech dnech mi vlastně taky začaly chutnat :-)
Já mám brambůrky silně spojený se čtením, prostě dvojí požitek. A když mám hodně dobrou knížku, tak mi fakt citelně chyběj.
Na druhou stranu, teď už bych ty echt mastný česnekový nejedla, stačí přičichnout, cítím nedobrej tuk z toho a ne e.
Zas nekouřím, nepiju, nezlobím, sliby dodržuju, termíny taky, jsem vegetarián...tak si říkám, že nějakou tu neřest bych si nechat mohla![]()
viete o nejakych chipsoch ktore sa nerobia na palmovom oleji? ked som zo zvedavosti prezerala zlozenie niektorych obalov tak to bolo vsade. kedysi som skusala aj zelerove a cviklove chipsy ale priznam sa ze tam som na obal nepozerala
myslím, že zrovna ty obyčejné Bohemia chips se smaží na slunečnicovém oleji
Edit: tady je celej seznam, bohemia chips, strážnické brambůrky, pringels, tesco finest a nějaké další https://www.bezpalmovehooleje.cz/kategorie/slane-pochutiny/chipsy/
Ještě, že mám chipsy v šuplíčku v hlavě zařazené jako fuj moc nezdravou věc, která se jen tak nekupuje. Když jsou pak někde na návštěvě na misce, tak jak si vezmu jeden, už v tom jedu a musím to jíst.
Tak jsem zvedava,akorat jedna lžička náplně mi přijde na tak velkou buchtu žalostně málo...Vypadaj ale rozhodne lip než první pokus ![]()

no mně už těch hříchů taky moc nezbylo.
Skvělý teda taky jsou chipsy udělaný doma, chce to jenom takovej ten krouhač, co je nakrájí na fakt tenoučký plátky, akorát když teda člověk vidí, jak zasyčí půlka flašky oleje, tak si fakt tu konzumaci malinko rozmyslí :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.