Vypadají nádherně!!
Jídlo a vaření
Ještě nikdy jsem octové brambůrky nejedla a cítím se děsně ošizená! Normálně brambůrky nejím, jen občas, v létě, v hospodě, ty opravdické hospodské, krásně mastné a solené. Ale to skutečně tak 2-3x za sezonu a ne sama pytlím.
Iceland je na Kladně, kupovala jsem tam už nějakou zeleninu a ovoce, ted tam musím pro ty brambůrky. Ty musím ochutnat.
Tak tedy díky, no..
haha, chipsy jsem mela naposled v roce 2014 a uz tenkrat mi prisly hnusne a bylo mi z nich divne. Nic tak zbytecneho nejim, ale ja jsem vybirava a prumyslove zpracovane cokoliv jim minimalne. Co mam rada, to je jednocuche jidlo ze zakladnich surovin. Asi proto mi pripada v obchode tak 90% regalu zbytecnych.
Je pravda, že spousta nezdravých věcí mi přestala chutnat, když jsem je delší dobu nejedla. Dost možná i proto, že se stihlo změnit složení, dneska se to děje každou chvíli. A možná fakt proto, že jsem si prostě odvykla. Zrovna ty brambůrky si občas dám, ale fakt jednou za uherák, tak si je můžu vychutnat bez výčitek. Spíš by se mi zprotivily, kdybych je jedla často. Už jenom proto, že by moje lepší já na mě řvalo "Nežer to!", to pak člověku zkazí chuť. ![]()
Tak uplně nejvtipnější je ta buchta vlevo dole
Ta má taky jen lžičku náplně?
EDIT: a jsou krásné teda!! povedly se.
Ale bacha, jsou fakt octové, jakože OCTOVÉ. Slabší povahy to nedaj, partnerovi nabízejte opatrně...
Nedám mu ani jeden! On kyselé nerad, snad jen okurky. Narozdíl ode mě, která kyselé miluje. On salám s cibulí, já s cibulí a octem (trochu ředím ;-)
jj, o výčitky nejde :-) to já bych si klidně občas dala, ale prostě mi to už fakt nechutná, brambůrky, hamburger z mekáče, a další věci, na které si teď ani nevzpomenu :-)
no...právě jo, ale byla první, pokusná a ta náplň se do ní nevešla, tak bylo trochu nutný ji vyspravit. Já to říkám furt, že některý návody jsou divný, jako vykrojte skleničkou a dejte lžičku náplně....
Tak jsem právě, nezávislé na diskuzi, snědla větší půlku malého balení chipsů (obyč Bohemia solené). Dobré byly. ![]()
A kolik druhů skleniček najednou jste na ty buchty vyzkoušela? :-)
(to za mě píše hlad)
Tak pak dejte vědět, jak vám chutnaly :-)
Hehe, tak zrovna hamburger z mekáče jsem měla dvakrát v životě - podruhý jsem si ověřovala, že je fakt tak hnusnej
V mekáči mi chutná jenom zmrzlina.
Asi proto mi pripada v obchode tak 90% regalu zbytecnych.
jo, tak to je naprosto přesné!
jenom jednu, pak mě napadlo to těsto vytáhnout do stran.....no jsem na ně zvědavá ![]()
haha, chipsy jsem mela naposled v roce 2014 a uz tenkrat mi prisly hnusne a bylo mi z nich divne. Nic tak zbytecneho nejim, ale ja jsem vybirava a prumyslove zpracovane cokoliv jim minimalne. Co mam rada, to je jednocuche jidlo ze zakladnich surovin. Asi proto mi pripada v obchode tak 90% regalu zbytecnych.
Souhlasim na 100%. Me tady porad americti kamaradi obdivuji, jakou pry mam silnou vuli, ze nejim chips a podobne, ale u me uz to ani neni otazka silne vule - proste telo je zvykle na jidlo ze zakladnich, pokud mozno co nejkvalitnejsich, surovin a nic prumyslove zpracovaneho nechce. Nedavno jsem byla na vanocnim vecirku, kolegyne mi porad neco nutila, tak jsem si vzala par chipsu, at neurazim, no malem jsem to sla vyplivnout do zachodu, jak mi to pripadalo hnusne a mastne! Snedla jsem asi tri a zaludek jsem mela jako na vode. Pohled na kolegy, jak se tim laduji plnymi hrstmi a zapijeji kolou, mi veru nepridal...
já mám tohle u takových těch různých sušenek, oplatek, trubiček, dortů a podobných věcí. To taky nějak nechápu, jak někdo může jíst.
Ale jak jsem psala, taky z těch chipsů už nějak nemám takový potěšení jako dřív...já jinak jím docela střídmě (ty buchty nesu samozřejmě do práce, haha)
Tak nejakou tu nerest clovek zase mit musi, ze jo! Ja sice nedavam chipsy, susenky, bonbony a podobne, dokonce ani cokoladu nebo zmrzlinu, ale je fakt, ze nemuzu videt uherak, to jsem jak zdivocela!
P.S. Ja taky pecu jen pro kolegy a kamarady ![]()
ne, takový hranatý my nemáme!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY