"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 21:38

jinak rypadlo je stale napul v krabici. starsi sestavila nakladak, ktery k tomu prinalezi a pasy a muz ten podvozek. pote jsme jiz nebyli vsichni doma. jestli se ta zime bude takto vyvijet dal, tak to vidim nekdy na jare 

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 21:39
Reakce na Candance:

Já už tedy dávno přešla k plošnému tykání. V porevoluční euforii jsme si to tu odsouhlasily, ale samozřejmě, nebyl u toho každý. Tak snad to nevadí.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 21:40
Reakce na Sweet Potato:

tykani se super vynalez, pristi patek jdu na pohovor do firmy, kde si snad vsichni tykaji. 

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 21:41
Reakce na continuity:

Touha se mi moc líbila, ale rypadlo je originální a nezaměnitelné. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 21:42
Reakce na Sweet Potato:

Ja vim, jenze nekomu to neslo, nekdo to nevedel, pak se snad zase rozhodlo k navratu k vykani?  Ja nevim, ja proste vykam a obcas "tyknu"

Edit: ale od teto chvile muzu vsem tykat

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 21:54
Reakce na Sweet Potato:

dame Touhu, nez vycerpam vsechny prijatelne Vecne, tak to chvili potrva.

rypadlo staci, ze musim na vejrat na tu krabici v obyvaku, nemusim jeste i na PC. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 21:58

Výborně, děkuji za informaci, začnu tykat plošně, protože fakt si pamatovat s kým jsem se na tom domluvila je nad moje síly :)

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 21:58
Reakce na continuity:

Já vidím furt Smrt, ale jsem spokojená, protože ji mám ráda. (Teď trochu OT, nemám ráda, když jsou Sandmanové nakreslení různě. Já chci jenom toho, co kreslí stejný člověk jako Vaši Smrt. Občas mi to i trochu kazí čtení. Grrr.)

Rypadlo furt v bedně? Kdybych to řekla doma, tak by je asi kleplo. Teď budouu lega k narozkám, už je máme doma, ale dostanou je ofiko až v sobotu. Oba si denně minimálně půl hodiny studují ty krabice.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 22:16
Reakce na brrr:

ja ji mam taky rada a nejvic nejradeji mam Sandmana a na tom cernobilem se vzdy bavim tim, jak strasne se podoba na Gaimana 

on si uz muz posteskl, ze nema cas, ale ted jsme byli doma tyden, on z toho 5 dny v praci na 12, tak to fakt neslo. navic je venku ta bila vec, co nebude naporad, tak se to musi vyuzit.

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 22:26
Reakce na continuity:

Jasně, každý správný Sandman vypadá jak Gaiman

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 22:39
Reakce na Torrah:

Výborně, děkuji za informaci, začnu tykat plošně, protože fakt si pamatovat s kým jsem se na tom domluvila je nad moje síly :)

Tak já to zkusím taky. Už mě to někomu tykání a někomu vykání taky nebaví. Ale je fakt, že tady vládne daleko pohodovější prostředí než vy víte kde. Ne sluníčkové, ale neuráží se tady, takže mám pocit, že  nehrozí takové to : " Netykejte mně, krávy jsme spolu nepásly!"  Takže se mně vám (s malým v) vlastně bude týkat dobře.

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 22:46

Sledovala jsem kolektivni dohodu o tykani, ale nejde mi to. Budu zkoušet. Užívám si tady praktické  kliky na návrat k tématům a kategoriím. Taky odkazy, že  se vždy otevřou  na nové založce. Na ex webu mě  dost  iritovalo, že jsem si z něj  odešla úplně, při vědomí, že  zavíram jen odkaz. A ze všeho nejvíc tady mám ráda tu klidnou atmosféru. Prudéru a lidí se sklonem k atakum a hádkam se v běžném  životě  často neubráníme. Ale dobrovolně  to nevyhledavám, nezapojuju se. Považuju  to za zbytečné, nesmyslné. Do mého "vzácného a hezkého " života  si nic takového  dobrovolně  nevpustim. Tady se hezky čte  a povídá a nečekáte za vyslovené odplatu v tom zlém smyslu slova. Je to trochu offtopic ten můj  příspěvek

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 10:02

je to blbost, kterou ale nutně potřebuju vědět.

jsem zapřisáhlý fanda krátkých filmů na youtube. momentálně jsem docela nadšená tímhle, až na nelogičnosti děje mi přijde skvěle zpracovaný. už jsem ho viděla několikrát, ale až včera jsem zjistila, že na konci je možná něco, co podstatě změní závěr filmu.

https://www.youtube.com/watch?v=3MWQHBsalOM&t=1041s

myslím, že v čase mezi 17:12-17:16, konkrétně asi 17:14, se ozve výstřel? nebo mám slyšiny?

děkuji za pomoc v této životně důležité otázce 

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 10:12
Reakce na Jiná Realita:

Já ho tam neslyším (což ovšem neznamená, že tam není).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 10:32
Reakce na Jiná Realita:

Ja výstrel nepočujem. 

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 10:36
Reakce na Viatori:

Ten je ale hezkej ten tvůj (zkouška tykání) příspěvek. Souhlas!!!!

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 11:01

Nevíte někdo, jak se zbavit fanoušků na Pinterestu? Nebo to nejde a musím je trpět, protože sociální síť?

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 14:14

Nekupoval zde někdo spodní prádlo na HM? Mám na mysli takové ty podprsenky, co jsou značeny jak oblečení 34,36,38,40... Jestli to opravdu odpovídá té jejich přiložené tabulce.

Jinak tedy dnes je na HM doprava zdarma a 13 % sleva.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 14:57

Blbá otázka, v tomto momente len teoretická.

Dajú sa reklamovať pančuchy? Nemyslím po jednom-dvoch dňoch, ale trebárs po pol roku? Také nejaké luxusnejšie myslím, nie bežné.

(Totiž triedim účtenky - mám na ne jednu krabicu, kde bezmyšlienkovite všetky strkám a keď je plná pretriedim, či má zmysel si nechávať účtenky z nich.)

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 19:06

Já taky prosím, ať se mi tu úplně klidně všeobecně tyká. Mně samotné to ale pořád nějak nejde.

Na druhou stranu, necítím se tu v cizím prostředí, mezi cizími anonymními lidmi a vy všechny jste tu pro mě už něco jako kamarádky a kamarádkám se přece tyká. Takže se o to budu pokoušet taky.