K tmave modrym bych dala cervenou nebo nude. K cernym bych dala cervenou a k cervenym dam asi nude.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Damy,dekuji za rady.:-)take sem vymyslela zatim jen cervenou,nude mozna francii.Cervenou mam,ze se hodi ke vsemu,ale tady sem trosicku zavahala.Saty jsou hodne vyrazne,pod kolena.Mam je pripravene na letni svatbu v Recku tudiz jeste stizene,ze budu urcite mit paskove boty.A to je trochu problem,jelikoz na noze se mi nelibi svetle laky.:-/
Zlata na ruce by mi urcite nevadila,ale na noze jo.
Nohy a ruce nemusí být stejně. Skoro bych řekla, že je lepší, když nejsou...
to jo no.Dokonce to vetsinou ani tak nenosim,ale nohy mam vzdy cervene,takze tedy ruce udelam bud nude nebo francii.Ale zlate ruce a cervene nohy by urcite nesly dohromady.![]()
Vlastne mne slo vic o ty nohy kdyz tak nad tim premyslim.:-D
Dam fotku satu,pro lepsi predstavu.Saty uz mam,ale boty,psanicko budu jeste dokupovat.V planu je psanicko zlate,boty paskove tmavo modre.I kdyz cervene nehty mam moc rada tak k tem satum furt trochu vaham.:-/Nakonec se mi docela zalibila ta zlata,samozrejme i na nohy.Co myslite?(Na ty akci mi dost zalezi,rada bych vypadala co "nejdokonaleji",proto prosim o rady.)![]()

já bych si udělala francouzskou/nude, cokoli jiného by mi přišlo přeplácané až laciné, pokud budete mít ještě i nějaký šperk.
ale já si nehty nelakuju vůbec, takže asi nejsem správný rádce :(
jaký je prosím rozdíl mezi nude a francií? (já mám nějaký blok s rudými nehty na svatbu, nějak se mi víc líbí, když je to něžnější, a to i u hostů, a to nosím červené a vínové laky hodně často.
a blbej dotaz, ale já měla za to, že Apači žili v pueblech někde v Novým Mexiku a ne na pláních v teepee?
já myslím, že nude je celý nehet nude a francie je s bílým proužkem?
sperk zadny neplanuju,jen velky jeden prsten.
Na ruce s tim nemam problem,nude/francie(spis naopak,ale ty nohy:-/
Francie a nude se mi opravdu na noze nelibi.
ono jich bylo víc kmenů na velké ploše, tak asi je možné obojí?
ano,@jina realita popsala spravne.
Taky si prave cervenym nejsem jista,proto prosim o rady a dala fotku satu.;-)
no jakože ten novej Vinnetou, se tu u toho rozčiluju, asi si budu muset jít pustit Tanec s vlky :-D
K těmhle šatům by se mi rudé nehty zdály zu viel. Ani na nohy ne.
mne prave taky a co ten zlaty?
Ty šaty jsou nádherné, vyfotíte se nám pak? Co se týká laku, taky bych to asi nepřeháněla. Zlatý by možná šel, ale raději bych to předem vyzkoušela. Je vidět, že i na té produktovce má modelka jen něco nenápadného.
Tie šaty sú proste úžasné.
Hlasuju pro nude. Francie už mi přijde trochu passé. Zlatý lak asi neznám, s vyjímkou různých hrůzostrašných třpytek. Pro mne by to musela být matnězlatá a ještě bych hrozně řešila, jestli se mi netluče s tou zlatou na šatech.
Odbočka: dnes mi bylo pozorovat nejmíň dvoucentimetrové hranaté umělé nehty s hojným stříbrným třpytem, asi se mi o nich bude zdát.(Ona ta paní byla celá taková stylová - bundička z olezlého leskyma, tepláky nasrávačky, flitrové sněhule...)
Možná kdyby ten zlatý lak nebyl krycí, ale jen průhledný, jen takový zlatavý lesk, že by to nemuselo vypadat špatně a na svatbě v Řecku by se to podle mne uneslo. Ale neuvažovala jsi o nude nebo zlatých sandálcích? Na té produktové fotce to vypadá dobře - výrazné šaty a nahé nohy ve skoro neviditelných botách.
A do tmavě modrých sandálků by se mi líbil tmavě zelený lak, něco jako tmavý smaragd. Ta červená je klišé, nosí ji skoro všichni, a je trochu agresivní. Zelená by byla originální a výrazná, ale přitom by na sebe nestrhávala pozornost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí