Já jsem si na poslední ples nalakovala nehty na nohou úplně světlou růžovou (Astor Nude Pink) a ocenila jsem (ve svém věku), jak mi nohy pěkně "omladil". Ta by šla určitě k čemukoliv. Já jsem tedy ještě lakovala jemnými třpytkami k černým šatům, k těm zlatým bych si to už netroufla.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
No, oni jsou to kýčaři, já bych tou zlatou nešetřila ![]()
Ty sandálky na fotce jsou super! Určitě lepší, než blbě trefenej odstín modrý - a navíc modrá barva na nohou vystoupí do popředí a utluče dojem z těch šatů!
Lak zlatý matný - nohy určitě, ruce vyzkoušet - možná nude...
Šperky žádné.
Damy dekuji vsem.Vy mi tady zamotate hlavu jeste vic.![]()
![]()
Hlasuju pro nude. Francie už mi přijde trochu passé. Zlatý lak asi neznám, s vyjímkou různých hrůzostrašných třpytek. Pro mne by to musela být matnězlatá a ještě bych hrozně řešila, jestli se mi netluče s tou zlatou na šatech.
Odbočka: dnes mi bylo pozorovat nejmíň dvoucentimetrové hranaté umělé nehty s hojným stříbrným třpytem, asi se mi o nich bude zdát.(Ona ta paní byla celá taková stylová - bundička z olezlého leskyma, tepláky nasrávačky, flitrové sněhule...)
tak Ti diky!prave sem si ji pred hodinou vytvorila.![]()
treba tohle si myslim,ze by slo.?

ja uz se chtela vyfotit,ale jak jeste nemam boty tak to neni ono.
Az budu mit vse tak jo.;-)
zlate sandaly jsou taky jeste ve hre,ale to uz tezko sezenu k tomu zlate psanicko tak proto sem chtela modre boty.
Ten smaragdovy lak mne taky zaujal.;-)
Tenhle zlatý mi připadá až moc zlatý :-), ale je to potřeba zkusit s těmi botami, co ještě nemáš.
A ke zlatým nebo nude sandálkům by se dalo použít tmavě modré nebo smaragdově zelené psaníčko ![]()
Damy dekuji vsem.Vy mi tady zamotate hlavu jeste vic.![]()
nie je začo ![]()
treba tohle si myslim,ze by slo.?

Ten mi pripadá fajn.
trochu HELP dotaz prosím: přítel - vypadá to na střevní "chřipku", gastroenteritidu. bydlí jinde, tak nevím úplně. v pátek jsem uvařila kefírové lívance, po kterých nám oběma bylo těžko, ale já jedla chvíli po velkém fyzickém vypětí a on chvíli po jídle, co měl předtím. tak jsem to připsala na vrub přežrání, u obou trochu jiný okolnosti... mně bylo jen těžko, chvíli jsem ležela, chvíli oblblá, ale pak ok. on, na druhou stranu, má potíže od té doby. říhal, bylo mu těžko...ještě druhý den. pak ale prej se mu udělalo dobře, včera večer byl OK. dnes zvrací, malátnost, točí hlava... nechce si nechat moc pomoct, nechce coca colu, zázvor, jedlou sodu a tak. jsem celkem bezradná a taky bych potřebovala trochu "vyvinit" :/ on byl včera po krámech, to mohl chytit taky tam, ne? prosím řekněte někdo, že jo :) a nějaký babský rady prosím! děkuji
Tak dlouho by to po lívancích nejspíš nebylo, zvlášť když se mu mezitím ulevilo. Střevní chřipky řádí dost.
Nevím jak u vás, ale tady řádí hodně "jednodenní" střevní chřipky - chce to klid, hořký čaj a max starší pečivo a vyčkat. Teprve pokud to nepřejde, tak k lékaři... Chytit se to dá kdekoliv.
Sweet Potato Torrah moc děkuji, aspoň tak.
on má velmi křehkou konstituci a zažívání. jí blafy, sice vegetariánský, má vrozenou zátěž na játrech, ale blafy. no tak jsem já, vyhlášená svým vařením, převzala odpovědnost za stravování při našich společných chvílích. ale je to zatím katastrofa za průserem: buďto ho to pálí nebo se potom po--re nebo teď tohle. no ale chutná mu to, to jo :))) ale je to demotivující...
Tak to už by ale taky mohl mít rozum a necpat se po večeři ještě lívancema!
Pokud má nějakou zátěž, může u něj asi i ta viróza být větší problém. Snad by poznal, kdy už by to bylo na doktora. Držím palce, ať to rychle samo přejde.
Tedy ja bych tam už žádné další barvy, natož smaragdovou, určitě necpala. Jste žena, dáma, šla bych cestou střídmé elegance. šaty jsou krásné ( jen škoda že nemají vystrih) a natolik výrazné ze bych volila doplňky buď v barvách nebo nude. Další kontrastní barvy by sneslo mladé pometlo, ne elegantní lady.
To nejni vaše vina teda, to bych se ohradila
. Pokud se brání radám, tak ať si trhne, ale jinak je na zvracení dobré pít po lžičkách hodně oslazený černý čaj (pokud by zvracel i po pití, tak 1 polévková lžíce - počkat 15 minut - 1 PL...atd), pokud má i průjem, tak Smecta je výborná, pokud má doma. Jinak jen hladovka a dostatečný pitný režim. Ta malátnost atd je z dehydratace.
poslední dobou všichni pějou ódy na Hylak, je to teda úplně brutálně kyselý, musí se to zajíst nebo zapít, ale prej je to fakt účinný
brutálně kyselý? heh, tak dobrý to neni, ale brutální si představuju jinak:P každopádně uškodit nemůže nikdy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí