Tak ale práčka snáď mácha v teplej vode, či nie? Lebo z môjho žiadne bubliny nejdú. Ale tak pláchanie naviac dávam pri použití čohokoľvek.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
kedykoľvek ![]()
no moje urcite ne
Uhm, tak to môže byť tým. Aj keď trebárs, mám takú minipračku, používam ju na cestovanie a ak mám veľa prádla, tak aj na predpieranie doma a od mydla sa mi vždy opláchne lepšie a rýchlejšie, ako od prášku. Zas ale nie je z textilu, žeáno
. A aby som bola presná, tak vlastne ani nie od prášku, ale od gélu, lebo moje atopické deti tak nejako neznesú nič okrem mydla a Ecover Zero gélu.
Trochu vám ten kocour ale vyšisoval, v čem vy jste ho prala?! ![]()
haha, já si taky říkám....ale nevím čím to je, leda by to byla jiná, ale podobná? :-) Možná se přece jen vrátím k meditující, však žluťásek má před sebou ještě větší životní změny, musíme ji potrénovat ![]()
Jasně!! Měla jsem Fridu Cathlo!! Tuhle jsem vlastně měla před časem na FB, už se mi ty identity pletou ![]()
@Amun musíte dát "obnovit"...:-)
No, ja som s tým mydlom urobila teraz taký pokus (áno, zvedaosť zabije mačku - alebo skôr kocúra, lebo som to skúšala na mužovom prádle
) a dala len jedno pláchanie a skúsila potom prepláchnuť ručne a ani bublinka. Tak som spokojná, ale rozmýšľam (niežeby to bolo podstatné, ale mala by som sa učiť, takže je všetko iné náhle mimoriadne zaujímavé), čím to je, či tým teplým pláchaním, alebo tvrdosťou vody, alebo druhom mydla....alebo či by to mohol nejako zneutrelizovať ocot, ktorý dávam miesto aviváže.
Ta vyšisovaná byla dobrá, ta se mi líbila a je podobná Fridě, takže OK.
Ale jak je tu na rozdíl od MP míň lidí, tak ty aktivně přispívající už dovedu rozlišit i bez obrázků, heč. Dost mě teda matou podobné nicky, třeba continuity a Candance , nikdy nevím, která je která :-))
Tyhle dvě diskutující se mi vždycky pletly, navíc mají i trochu podobnou fotku.
Na mp mi splývaly tuším Moir a Mofu, z čehož mi šla občas hlava kolem, protože jedna řešila zasnoubení a plánovala svatbu, druhá rozebírala čerstvý rozchod a seznamky.
Jo, Moir a Mofu, stejný problém!!! Navzdory tomu, že každá byla v úplně jiné životní situaci!!
žluťásek ok, občas ty kočky prostřídám, abych tě udržela ve střehu!
Jsem totál mimo, pořád vidím Fridu Cathloo, žádnou růžovou kočku nevidím...a to dávám f5 jak vzteklá
Tyhle dvě diskutující se mi vždycky pletly, navíc mají i trochu podobnou fotku.
Na mp mi splývaly tuším Moir a Mofu, z čehož mi šla občas hlava kolem, protože jedna řešila zasnoubení a plánovala svatbu, druhá rozebírala čerstvý rozchod a seznamky.
Jo, ty taky! Buď to byla tahle dvojice nebo pak ještě jiná - jedna byla myslím těhotná a pak ta druhá psala něco o divoké pařbě a nějak jsem byla z toho rozčarovaná, jak se někdo v těhotenství může takhle neřízeně opíjet a ještě se tím chlubit. Pak se ukázalo, že problém je na mojí straně ![]()
Ona už je Frida zase zpátky, ta růžová domeditovala před pár hodinami.
Jo ták, to díky, já si připadala jak momentálně retardovaná. Já se sem dostanu většinou jen večer, z práce to nehrozí, tak nestíhám dočítat a pak jsem zmatená jak lesní včela.
Nechapu, jak se vam to muze plest - vzdyt continuity je continuity a ja jsem ja ![]()
Možná Kayav a Karja? Ty mi dlouho splývaly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí