Mne se plete Quinz a Potrefenahusa - jak nicky, tak avatary ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Myslíš jistě Ounz, žejo?
Ty mi splývaly děsně dlouho, ještě s viktorkou. Asi kvůli tomu černobílému avataru. Naštěstí už je rozlišuju bez problémů, Ounz je pro mě "ta s chlebama." (Což není výsměch, ale zásadní pocta, to pekařské vlákno mě fascinuje)
pěkný!
Myslíš jistě Ounz, žejo?
Ty mi splývaly děsně dlouho, ještě s viktorkou. Asi kvůli tomu černobílému avataru. Naštěstí už je rozlišuju bez problémů, Ounz je pro mě "ta s chlebama." (Což není výsměch, ale zásadní pocta, to pekařské vlákno mě fascinuje)
Kdyz to rikate, tak to asi bude tak. Pecou obe dve a to je pak konec mych rozlisovacich schopnosti...
no pockaj, fotku som si tam dala pred tyzdnom. takze Gainmanova Death vam pride malo vyrazna hej? zkusme Desire.
Kdyz to rikate, tak to asi bude tak. Pecou obe dve a to je pak konec mych rozlisovacich schopnosti...
Jo sorry za to tykání, já si pořád nepamatuju, s kým si tu tykám a s kým vykám a když do toho jsou ještě ty podobné nicky... ![]()
Mně asi nespíš dost pomohlo, že se s husou už známe. Jinak bych asi taky pořád tápala.
Černobílá baba s rukama nahoře, jedna jako druhá, pardon.
Jdu okouknout tu Desiré.
tak mi asi zustane, dam vymazat ikonku, nahrat ikonku, vyberu Touhu a objevi se Smrt! a Touha je s motylkem, ta by se vam snad libila.
no pockaj, fotku som si tam dala pred tyzdnom. takze Gainmanova Death vam pride malo vyrazna hej? zkusme Desire.
Ne, už dost! Teď budu vědět, že černobílá ženská už není continuity, ale continuity podle obrázku nepoznám ![]()
stejne to nenahraju... ani rypadlo mi to nevzalo a podle rypadla by ste me snad poznali
ty ses mi teda nikdy nepletla, ale tenhle avatar teda jo, ten mě štve
ounz a potrefenahusa se mi pletly taky, i když jedna je s chlebama a druhá s goliášem, v jiných tématech než jídlo a zvířata se jsem se musela nejdřív zamyslet:-) nepletou se mi jména a ani moc obrázky, spíš styl psaní nebo nevím co vlastně
Ehm, ani jsem se nestihla pokochat a z touhy se vyklubalo rypadlo? No, každý touží po něčem jiném...![]()
rypadlo je super!
Viděla jsem tu fotku s motýlkem, teď máš rypadlo. Něco je blbě ve tvém prohlížeči, nám to funguje :)
Klidne mi tykejte, ale ja si to opravdu nepamatuju, takze vykam vsem ![]()
Já si to právě taky nepamatuju, takže tykám nějak když se mi to hodí do krámu ![]()
aha, tak se to blbe zobrazuje mne, a chcete teda Touhu nebo rypadlo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí