"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 19:57
Reakce na slniecko:

tak asi záleží jakou mají závadu - vyklubanej palec po půl roce bych asi reklamovat nezkoušela:-) každou jinak dlouhou klidně.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 20:12

To by som si asi všimla hneď ...no zatiaľ nemajú žiadne závadu, len dumám nad tými účtenkami - vyhodiť, nevyhodiť...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 21:00
Reakce na slniecko:

já vždycky vyhazuju, protože by bych na nich asi tak reklamovala, že. ale jendou jsem si účtenku zázračně nchala v kabelce. a ony punčochy za skoro 200 kč, stahovací, se rozjely v tom místě, kde se zesílená část navazuje na průhlednou punčohu. šla jsem to zkusit, protože bylo vidět, že jsem to fakt neudělala já, byla tam nějaká vada z výroby, a uspěla jsem. ale byla to jediná vada všech mých punčoch na reklamaci za asi deset let. takže bych asi dál vyhazovala, je to spíš náhoda. zatrhlé punčochy, což je můj nejčastější problém, by mi stejně nikdo nevyměnil :)

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 23:59

Jdu s dalším blbým dotazem. Stalo se vám už někdy při platbě PayPalem, že vám obchodník zrušil objednávku a platbu nepřijal, protože zboží už nemá? Nemyslím refundaci, ale ten krok, kdy vám jako na ebay nejprve schváli přijetí platby.

Mně se teď totiž tohle stalo. Platila jsem v pátek večer a v pondělí večer mi přišla od obchodníka tahle zpráva. Problém ale je, že i když se mi to tím pádem na PayPalu vynulovalo. A transakce jako by vůbec neexistovala a dokonce mi po mém dotazu poslali z PayPalu i potvrzení, že mi nic nestrhnou, přesto moje banka mi tu platbu i nadále blokuje.

Já už jsem kvůli tomu v úterý volala na infolinku mojí banky a tam mi tvrdili, že čekají jen na pokyn a když se obchodník o tu platbu nepřihlásí, že mi ji normálně vrátí do disponibilního zůstatku, ale už je to týden a furt žádná změna.

Zažil jste to už někdo? Má cenu ještě čekat nebo bych měla podat reklamaci a přiložit to potvrzení z PayPalu, že mi tu částku blokujou neoprávněně?

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 00:07
Reakce na wendulka:

tak ono to muze trvat docela dlouho, kor, u zahranicnych plateb, klidne mesic - zavisi to od banky. ja bych tam zavola jeste jednou a dozadovala se odpovedi, kdy bude castka uvolnena. 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 00:23
Reakce na continuity:

Až měsíc? No nazdar. To bych refundací měla ty peníze zpět rychleji. To mi byl čert dlužnej tohohle obchodníka, že si to nastavil zrovna takhle.

No to jsem se dožadovala už poprvé a pán na infolince Ery mi tvrdil, že snad ten týden, i když jsem mu řekla, že mám písemné potvrzení, že PayPal si tu platbu nestrhne. Tak teď právě nevím, jestli nemám tentokrát jít raději rovnou na pobočku s tím potvrzením a řešit to tam, proč ji furt blokují.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 05:16
Reakce na ice:

já myslím, že zbavit se jich nejde, stejně jako nejde skrýt obrázek/nástěnku, co jsou jednou veřejný. Ale lze mít od začátku nástěnku skrytou, kterou vidíte jenom vy. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 08:53
Reakce na žluťásek:

Myslíš jistě Ounz, žejo?

Ty mi splývaly děsně dlouho, ještě s viktorkou. Asi kvůli tomu černobílému avataru. Naštěstí už je rozlišuju bez problémů, Ounz je pro mě "ta s chlebama." (Což není výsměch, ale  zásadní pocta, to pekařské vlákno mě fascinuje)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 11:37

K cervenozlatym satum asi telovy lak na nehty, ze?

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 11:49
Reakce na wendulka:

Stalo se mi to a normalne jsem pockala, az to odblokuji. Vse ostatni mi prislo jako vetsi opruz. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 11:56
Reakce na Candance:

K cervenozlatym satum asi telovy lak na nehty, ze?

Az bude nekdo radit,tak se pro zmenu ptam jaky k zlato tmave modrym?

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 12:33
Reakce na Candance:

Dík.. jdu si nalakovat nehty, málem bych zapomněla.

Já jdu tedy do tmavě rudého, ale k černým šatům.  Do vašich bych jak píšete asi do nude.

Zarinya rudé nebo nude.

Rudé a nude se hodí vždy.

Jenže já jsem, co se týče nehtů, děsně monotonní. Nenosím žádný lak, jen lesk, někdy tedy rudé, někdy nude. Obojí spíš výjimečně.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 12:39

Predpokladám, že ide o plesovky.

Ja by som ako k červenozlatým, tak aj k modrozlatým volila zlatý, pokiaľ ovšem nepanuje u Vás nejaký predsudok voči zlatým lakom.

Ak ide o šaty na bežnejšie použitie, tak telový, alebo červený pri prvých a telový, alebo vínový pri druhých.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 12:41
Reakce na Jiná Realita:

Tak ich ešte nechám...pre strýčka príhodu.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 13:59
Reakce na mitford sister:

Dobře. Tak já ještě zkusím počkat do konce měsíce, jestli se rozhoupají sami.

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 14:22
Reakce na wendulka:

Doufam, ze se to netyka te druhe objednavky Winter... Ja jen ze jsem si Winter - a dokonce i Winter Nights - vsimla jeste v jednom e-shopu... 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 14:27
Reakce na euridike:

Bohužel týká. Asi mi není souzená.

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 14:29
Reakce na wendulka:

A co tady? 

https://www.indigoperfumery.com/collections/dasein

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 14:35
Reakce na euridike:

Ti bohužel zasílají jen v rámci USA. To se nechytám. Já se ptala už i na Twisted Lily před Vánoci, kteří posílají i mezinárodně, ale neměli ČR uvedenou v seznamu, jestli by nezaslali, jenže odpověděli mi až teprve teď ve středu, že by to šlo. A mezitím už Winter pochopitelně stihli vyprodat i tam.

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 14:38
Reakce na wendulka:

Tak to je fakt k vzteku...