"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 11:03

Nemáte někdo doporučení na dobrou dermatologii v Praze? Potřebuji odstranit laserem nějaká znaménka v obličeji. Kosmetička mi doporučovala asklepion, ale tam se dostanu odhadem v ceně minimálně na 5 tis. 

A další kosmetický dotaz, znáte někdo mikrodermabrazi? Tu mi doporočuje kožní (ovšem asi proto, že ji sama vykonává, že). Nemůžu na to sehnat žádné vypovídající recenze ani web, kde by se to nějak pořádně řešilo. Potřebuji se zbavit nějakých pigmenotvaných jizviček po akné a celkově vyčistit pleť. Ale jestli je to k něčemu platné nevím. Kupříkladu chemický peeling mi kosmetička zatrhla, že není vhodný pro jemnou pleť, příliš stahuje pory atp.

Díky.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 11:12
Reakce na betsey:

Stricc to myslim na pekle zapíchla ještě chvíli před převratem, ale už si nepamatuju, co byl ten spouštěč.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 11:21
Reakce na Potrefenáhusa:

Ano, byla myslím tak celkově otávená atmosférou....někdo jí ještě psal o přesunu ( Sweet Potato ?), takže o nás ví. 

domenica To je dobrý postřeh, s tím přechodem. Vlastně jsem taky krátce po přesunu dost uvažovala, že se úplně stáhnu, na MP jsem nechtěla, tady to moc nefungovalo (hlavně to pomalé načítání mě zabíjelo)....ale nakonec jsem to nějak ustála 

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 11:32
Reakce na Garfie:

Já ne. viktorka_od splavu Stricc už se předtím jednou odmlčela, pak se k mé radosti vrátila a pak už ji to bohužel otrávilo asi definitivně. 

Mimochodem, kdy už ta kočka domedituje? Kačenka se po četných žádostech dávno vynořila.

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 12:05
Reakce na :

Asi máš pravdu. I když mám zkušenost, že lidé se odmlčí častěji proto, že jim je ouvej (a proto není do řeči, nechtějí svými starostmi kazit náladu...) než naopak. Takže bohužel moje první myšlenka není "XY už sem nechodí, protože si užívá s miliardářem na Hawai." 

Už příští týden do nového? Bezva, držím palce.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 12:07
Reakce na Sweet Potato:

Tak že jsi to ty...

Amun No ale nemělo by se to dít a mělo by se ukotvit v pravidlech fora, že každý, kdo ho chce opustit musí podat písemné upozornění a pozvolna psát méně a méně příspěvků  

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 12:11
Reakce na Garfie:

Děkuju (někdo šetrně upozorněte Žluťáska)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 12:29
Reakce na žluťásek:

neviem, ako by som vám to.... no stalo sa, že Garfie si zmenila ikonku. Veľmi sa vám týmto ospravedlňuje.

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 13:01
Reakce na :

Ono je stěžovat a stěžovat. Stěžuju si na rýmu nebo vykradené auto (mimochodem - banka mi poslala dvě nové karty, jedna se cestou ztratila), s vážnou chorobou nebo tragédií v rodině bych sem taky asi neběžela.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 13:15

Ja si sťažujem na idiotov, čo dnes nechali ležať deduška na kraji prechodu padnutého v záveji a kľudne ho autom obišli. No to si tak idem z obchodu, v diaľke prechod, deduško prechádzal pomaly cez cestu a pred obrubníkom spadol. Nohy v ceste, hlava v záveji. Prvé dve autá, ktoré na prechode dávali prednosť deduška obišli. Až v tretom sedeli normálne dievčatá, dali výstražné, vystúpili, deduška postavili a oprášili, ponúkli mu odvoz. Nestačím sa diviť niekedy. 

Sakra, myslela som že som v sťažovacom vlákne...

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 13:24
Reakce na paktofonika:

Hrozné!!!

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 13:47
Reakce na betsey:

neviem, ako by som vám to.... no stalo sa, že Garfie si zmenila ikonku. Veľmi sa vám týmto ospravedlňuje.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 13:57

s ciste mydlovym praskem mam spatne zkusenosti ze se poradne nevymacha. poznat to bylo na pradle az po delsim case, za jedno prani ne. volila bych teda praci gel. ja davam prasek jen na 60 a vic stupnu, pripada mi ze se pri nizsich teplotach a jeste treba kratsim programu dobre nemusi rozpustit, zas gely subjektivne mam dojem ze min vyperou, tak na ty "spinavejsi" veci davam prasek:-)

Úplně přesně tak

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:02
Reakce na Mirka:

No, ja mám zase dojem, že mydlo sa vymácha lepšie a s tým mi ho odporučila aj kožná, ale je pokojne možné, že to závisí nejako aj od tvrdosti vody.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:09
Reakce na slniecko:

Nedopsala jsem to, co psala i Vendulka - zásadně máchání navíc. Mám už to na pračce přednastavené. Prádlo je určitě dobře vymáchané, protože nijak závratně nevoní (to nesnesu).

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:21
Reakce na slniecko:

vymachalo by se, ale v teple vode. ve studene je to horsi. tvrdou teda mame taky. mavhani navic vypinam jen kdyz peru nejaky koberecky atak. a kdyz melo ditko ekzem tak jsem mu spodni pradlo po vyprani  vymachani jeste machala v teple vode v umyvadle:-) no a to jsem teda koukala kolik z toho slo jeste mydlin...zkus

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 14:24
Reakce na betsey:

Děkuji velice za služby, až příště budu opět cítit potřebu tiskového mluvčího, s důvěrou se obrátím