jo, to bysme s těma chlapama jinak cvičily, co? ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
o prave rovnovaha sveta musi byt zachovana a proto starneme.
ale vždyť to jsou velmi jednoduchá stvoření - to se zvládne s třicetiletým tělem a dokonce i se stejně starým mozkem ![]()
no jo, ale jenom chvilku.
Tak mám taky jeden blbý dotaz: čím se dá odstranit žlutý nádech plastu?
Na vysvětlenou: mám kaly, pugét, a nějak mi to časem zoxidovalo z barvy bílé do nažloutlé...
Savo asi ne, co? ![]()
bile zazloutle lego se da belit bud savem nebo peroxidem vodika viz popis na odkazu - druhy prispevek odzhora. nedelala jsem ani jedno.
no vida - děkuji! ![]()
Jak tu tak čtu to tělo vs mozek, jak se jmenoval ten film, co v něm Tereze Brodské voperovali mozek tuším Jiřiny Jiráskové?
Dvojrole. Pokud si vzpomínám, moc šťastná nebyla.
Díky! Nebyla, ten experiment po zásluze nedopadl, mozek dámy myslím vědkyně přišel do těla nějaké holky podvodnice, navíc se jí záhy rozjel asi alzheimer, tenkrát jsem z toho měla docela depku.
ale my bysme si nechaly mozek svuj,telo taky,jen mladsi.:-D
počkajte, ale tak alzheimer a pod, to sú organické poruchy, nie? čiže celkom teoreticky, ak by telo fungovalo tak dobre ako v tridsiatke...![]()
Prosím o radu, a je to asi fakt "blbý" dotaz - ale: začala jsem vloni po letech znovu studovat a zjistila jsem, že vůbec nevím, s jakým zavazadlem mám do školy chodit. První semestr jsem vydržela s koženou kabelkou, kam naležato dám 2-3 tenké A4 svazky, ale už je problém třeba láhev, sendvič nebo přidat knížku jiného formátu, nedejbože třeba deštník. Navíc velká kabelka z kůže je sama o sobě dost těžká, když byla plná, ucha se mi zařezávaly do ramena a nejde natvarovat, prostě se do ní víc nevejde.
Potřebuji do tašky dát věci na celodenní pobyt, jednou týdně od rána do večera. Nejradši bych, abych už nemusela s sebou nosit další kabelku, ale všechno měla jen v této jedné velké tašce. Ať hledám, jak hledám, nevím co vybrat.
No, a co něco na způsob tý Longchamp tašky? Jsou v různých barvách, jsou lehký... a vejdou se do nich mraky věcí ![]()

Prvé tri roky som takto fungovala s veľkou kabelkou z Fleru, bola to kombinácia textilu a kože,

potom sa tá textilná časť rozodrala, tak tento rok som si kúpila z Dedoles takú väčšiu tašku z recyklovaných pet fľašiek:)....znie to divne, le ten materiál je fkt pevný a ešte mám taký dobrý ekologický pocit. Jediné, čo je na ňom "nepríjemné", ak sa to tak dá nazvať, je, že mi "zbiera" vlasy z oblečenia a na konci dňa ich zo zadnej časti vezmem ako takú guľôčku. Ale ja mám dosť dlhé vlasy, takže u iných to nemusí robiť.

ta z vlcima makama je krasna!:-)
vďaka!
To by mohlo být ono, děkuji za tip :-)
proč není parfumanie na online netmonitoru?
Nevite jak je s limitem 2 prihlasek na viceleta gymnazia? To plati i pro soukrome skoly? Nebo bude treba nejake druhe kolo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí