rozarka co the brow bar?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Vůbec se toho neboj. Jak píše Berta, nejpozději do 14 dnů je to pryč a musíš znovu barvit. Něco se vymyje a něco odroste. A pokud si tam nedáš tu vyloženě černou na 10 min, tak to není žádná hrůza. Jo to tetované obočí někdy (většinou) hrůza je a na několik let.
crazydaisy ,@amun Já jsem to napsala blbě,barvy se nebojím,myslela jsem permanentní makeup,to mi přijde jako risk ![]()
barbucha ,sušší řasenku taky takhle používám.
jinx ,neznám,dík za tip,pohledám
Aha, tak toho bych se bála taky.
no jde. tak toto by melo byt videt na utrazvuku, ale taky nemuselo. navic nekdy ty rozstepy patere vadi a nekdy vubec (to psaval Koucky na porodnici, ze on ma sam rozstep na dvou stavcich a zjistil to nekdy v 17 pote, co hral nekolik let hokej).
a pak jsou vady, ktere se proste nezjisti, mam kamaradku, ktere porodila tezce postizene dite s nejakou vzacnou genetickou vadou, ze je neco v neporadku zjistili az po porodu a diagnozu meli snad az ve trech letech.
je to nestesti vzdy i kdyz se na to prijde driv, nevim jaky vliv na pomoc ma to, ze se dovedela par dni pred porodem, nebo po porodu nebo kdy.
Ale áno, ono mnoho vecí nie je vidno, iné sa len predpokladajú podľa rôznych indícií s určitou mierou pravdepodobnosti. Mám kopu kamarátiek, ktoré majú zdravé deti, aj keď im vyšetrenia vychádzali podivne a jediná kamarátka, ktorá má dieťa s Downovým syndrómom, tak jej vyšetrenia neukazovali nič. Navyše je sama zdravotníčka, takže by iste videla, ak by niečo zanedbali. Konieckoncov aj mňa vydesili pri prvej, potom prerátali deň predpokladaného počatia a všetko odrazu vyzeralo inak.
Tipujem, že to tam uvádza, aby sa vyhla útokom na tému, že mala ísť na potrat a nie potom pýtať peniaze.
tak ten plosny prenatalni screening je otázka pravdepodnosti a ani amniocenteza neni 100% záruka niceho ( určite ne absolútne zdravého ditete). Navic Existuji ruzne tzv. Mozaiky, tam ty výsledky mohou vyjit skreslene, i kdyz je dite zdrave/ nemocne. Závisí jake bunky se naberou a zkoumaji.
Myslím, že zrovna down se nikdy 100% vyloučit ani potvrdit nedá. U vážného rozštěpu páteře bych naopak čekala, že nezůstane nepovšimnut.
otazka z dotazniku na intimni zblizeni
Pokud by ses mohl/a dožít 90 let s tím, že posledních 60 let tvého života by sis mohl/a ponechat buď tělo nebo mysl 30letého člověka, co by sis vybral/a?
no to je fakt otazka.
nevim jak na tom budu treba v 70, jestli treba nezasahne ten Nemec, ale muj 45 mozek se mi libi vic nez 30 lety. zato telo, no skoda mluvit.
volila bych telo.:-D
no ja si nejak neumim predstavit cloveka, co by volil tu hlavu. mozna nejaky vedec - chlap, aby mu vydrzeli napady. i vsechy carodejnice meli kdyz uz tak starou mysl a mlade telo, nikdy ne naopak.
i já bych volila tělo :) zkušenosti se hodí, mozek bych si s dovolením nechala svůj. Kde to dávaj? :)
to muselo psát nějaké dvacetileté pako, které má zmatené představy o tom, že v 50 je člověk už pomalu dementní stařec :D
Božemuj! Co všechno by se dalo dokázat s třicetiletým tělem a dnešním mozkem! ![]()
ne to byl vedecky dotaznik, jak mam technet rada, tak toto se nepovedlo.
http://technet.idnes.cz/dotaznik-36-otazek-intimita-duvera-blizkost-laska-aron-ppi-/veda.aspx?c=A170213_133540_veda_pka
Božemuj! Co všechno by se dalo dokázat s třicetiletým tělem a dnešním mozkem! ![]()
jo!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí