Píšu si, se žluťáskem netelefonovat!
Vyžaduju plnou pozornost![]()
A na vteřinu přesně poznám, kdy druhá strana ztratí soustředění/začne u toho něco dělat :-)
Píšu si, se žluťáskem netelefonovat!
Vyžaduju plnou pozornost![]()
A na vteřinu přesně poznám, kdy druhá strana ztratí soustředění/začne u toho něco dělat :-)
Že jo?! Dočista to jednu rozhodí...
Doma se mi smějou, tak jsem ráda, že nejsem "divná" sama :-)
Do teď mě to vlastně nenapadlo. Ucho levé a jsem pravák. Asi je to dobře,ne? Můžu si při tom čmárat nekonečné kroužky :-)
v práci jsem si poridila hands free sadu a u sahodlouhych hovoru s kdekym skladam ty origami. Maji me za mnohem pozornejsiho posluchace, protoze jsem jim prestala skakat do reči. Jenom si musim pamatovat, ze kdyz chci nebo rict, je dobre si zapnout mikrofon.
mobil prehazuji ze strany na stranu, at se mozek smazi rovnomerne.
zapnout mikrofon
teda mě ale dlouhý telefonování nebaví. jsem si to užila v mládí s kamarádkou, to bylo ještě za korunu neomezenou dobu a zvládly jsme pokecat na rohu ulice půl hodiny, pak dojít domů, zavolat si a povídat další hodinu a půl:-) od té doby už jsem si to nikdy tak neužila:P většinou tak po deseti minutách začnu přemýšlet, jak to slušně ukončit, až mi dojde že to moje přemýšlení je docela zjevně poznat, že uplně neposlouchám, tak to utnu a je to
A jó, já taky nalevo. Pravou rukou přitom píšu, kreslím, krájím, jím, ťukám na Parfumánii... Ale při hodinových zamilovaných telefonátech kdysi dávno jsem ucho asi střídala.
Já se tím netajím, druhá strana to obvykle ví, protože jí to rovnou řeknu
Já nějak na to dlouhé vykecávání v telefonu nejsem, ale snažím se to nějak překonat, když vím, že té druhé osobě to naopak činí radost.
![]()
zapomněla jste dodat, že ani špekem.
nikdo není zvědavý na cizí sádlo. já bych si taky odsedla.
jsem jediná, kdo si myslí, že když někdo vezme pětileté dítě na sedačkovou lanovku, tak se může lehce stát, že dojde k neštěstí, protože pětileté dítě je na sedačkovou lanovku dost malé? (bez ohledu na to, co dělala nebo nedělala obsluha apod.) prostě že pětileté děti na sedačku spíš nepatří.
Nejsi sama - pokud vzít, tak mít oči, uši a všechny smysly na stopkách (což u pětiletého dítěte ani tak nemusí zaručovat jeho bezpečí).
Mě by zajímalo, jestli umíte telefonovat na obou stranách hlavy? Já umím jen nalevo ![]()
Já to umím moc dobře! Škoda jen, že na pravý ucho vůbec neslyším ![]()
zapomněla jste dodat, že ani špekem.
nikdo není zvědavý na cizí sádlo. já bych si taky odsedla.
Ale nezapomněla... vždyť říkám, že nemá co obtěžovat ani fyzicky
Cizí sádlo je mi fuk jen potud, dokud mě nevytlačuje ze sedačky.
tak me brali rodice cca od tri a ja sve deti taky, nic divnyho mi na tom neprijde, nejsnazsi zpusob jak dostat dite na svah - vidam lyzovat i hodne male deti uplne normalne. nevim teda oc ma jit, nejaka cerna kronika? pochopitelne to dite musi rodice hlidat, hodne male mit na kline.
kauza, jak pětileté dítě spadlo z osmi metrů, podle svědectví proto, že si špatně sedlo, nedokázali zavřít bezpečností "tyč", která je vedená ve stylu "fuj líná obsluha, nepomohla honem, nezastavila lanovku", ale zatím jsem nezaregistrovala názory, že matka, která očividně nezvládla malé dítě bezpečně posadit, má minimálně určitý díl viny. nechci polemizovat o podílu obsluhy, nebyla jsem tam, klidně to mohla být celé vina té obsluhy.
jinak proti lyžování ještě menších než pětiletých dětí nic nemám, jen mi přijde dost riziková sedačková lanovka.
to fakt není. teda když jsou rodiče normální.
edit: ono s malým dítětem je riskantní třeba i chůze po chodníku. kdykoliv může vběhnout pod auto. prostě rodič nebo ten kdo je doprovází musí být neustále ve střehu. tak to je.
viktorka_od splavu Syn je shodou okolností stejně starý, za dva měsíce mu bude 5. Je to úplně klidné dítě, žádné pobíhání nebo tak, ale stejně, když jdeme po chodníku, který hned navazuje na silnici, držím ho prvně za ruku a ještě chodím na straně k silnici. V létě jsme jeli na Dlouhé Stráně lanovkou (šestimístnou), držela jsem ho celou cestu úplně křečovitě, až jsem si připadala paranoidní....mám spíš tendenci domýšlet katastrofální scénáře než to brát na lehkou váhu :-(
Nemyslím si, že pětileté dítě na sedačkovou lanovku nepatří. Teda na ty nové, co znám. Já si fakt naivně myslím, že ta obsluha je tam od toho, aby dávala pozor a přispěla k bezpečnosti provozu. Pokud pětileté dítě nemá na sedačkové lanovce co dělat, má tam být upozornění. Zase tolik nelyžuji, ale občas se lanovka pokud někdo nastupoval s dětmi připozastavila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.