crazydaisy no, když vůbec nevíš, tak bych se skoro přimlouvala za něco nenápadnějšího a decentnějšího než je velká váza
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa no jo, ale co? Co bys třeba chtěla ty?
Já od tchýně nedostala nikdy nic. A můj starší syn dostal od tchýně krásný auto, až ho z toho málem kleplo.
crazydaisy i znackova kabelka je fajn darek (pokud znas vkus snachy) nebo v nouzi poukaz do obchodu
baltik díky. Asi se fakt raději zeptám než blbý překvapení.
crazydaisy tak je ji 30 a ne tri. Vzdyt se nemusite domluvit uplne presne, takze nejake prekvapeni to stale bude.
baltik ne, přijel si kurýr DPD. Ale tak nevadí, jen mě to překvapilo, protože poštovné nikdy nevraceli.
crazydaisy Ja bych se taky přiklonila k tomu zeptat se, zvlast jestli to ma byt nejaky vetsi dar, at to neni spis drahé zklamání.
Kora aha, tak to se na to taky podivam:)
crazydaisy já neradim, protože si takhle drahý dárky nedáváme. Mně udělalo radost k narozeninám tělový mlíko k parfému, kterej jsem měla vystrčenej v koupelně na poličce, drahým dárkem bych asi byla dost zaskočená (krom toho teda jsme dostali společně k vánocům tejden před tim ne úplně levnej víkendovej pobyt) a ze značkový kabelky bych asi byla vyloženě zoufalá, pokud bych si to nevybrala sama.
Potrefenáhusa my si taky normálně nedáváme drahý dárky. Jen k těm kulatinám o něco víc než normálně.
crazydaisy poradit neumim, z daru byvam dost zaskocena a v rodine to moc nevedeme. Ale nekolikrat jsem i tak dostala parfem, prekvapive to byla vzdy trefa do cerneho a mela jsem radost (idealne ten samy,co pouzivam).
Bala bych se dostat cokoli dekoracniho do bytu, cokoli na sebe (ledaze by to byla nejaka super draha klasika typu hermes satek, ktery bych z principu obcas nosila, i kdyby treba nebyl uplne dle meho gusta), kosmetiku uz mam taky svoji vyzkousenou, knihy se taky zridka trefi do vkusu...
Dárky do bytu úplně nesnáším. Každý má jiný vkus a dostat darem obří vázu, která se mi nemusí líbit...
Parfém, luxusní šátek, tím bych nepohrdla, zvlášť, pokud by se mi dárce trefil do vkusu.
Gatita a všem ostatním děkuju za tipy, nějak se s tím poperu.
Lamicka maminka mela rovnatka cca ve 45, krasne se ji zuby srovnaly. Obcas od te doby nosi jenom na noc, ale malo, treba jednou na tri roky chvili.
Me nabidli tady invisiline a driv jsem i byla na konzultaci na normalni jako dospela - rovnatka jsem nosila v detstvi asi 4 roky. POsunul se mi jenom jeden zub dole od te doby. Zatim necitim potrebu neco resit, protoze mam nastesti extremne zdravy chrup (prej je to iritujici, rikal muj zubar haha). Ale urcite bych se zeptala na to jestli je potreba rovnat spodni a horni soucasne (vetsinou ano kvuli skusu). Me proto nedoporucili delat to ted, rekli, ze mam zdravy zuby a ze to teda udelat muzou, ale ze se mi zmeni oblicej a usmeva ze by pockali klidne 15 let. Tak to neresim.
U velkyho predkusu a rovnatek ve vyssim veku taky muze nastat ze plet na obliceji trosku klesne jak zuby ustoupi dozadu.
Pisu to proto, ze normalne by me to nenapadlo, kdyby mi konzultantka rekla hele ja bych to nedelala, muze se stat ze se ti to nebude libit a nepoznas se pri usmevu, tak by me to ani nenapadlo.
Měla jsem před léty šéfa, Brita, asi 60+. Horní zuby měl umělý, bylo to vidět fakt na první pohled, klidně bych řekla, že byly do skleničky, na dolní si pak nechal dát rovnátka. ![]()
Lamicka nedorostl jí jeden z druhých zubů, měla ho uložený v dásni (asi horní trojka nebo čtyřka, nevím přesně). Takže jí vyrvali ten mléčný, měla speciální rovnátka a nějaký zámeček, na který připevnili ten druhý zub a postupně ho vytahovali na správnou pozici. K tomu má hodně úzké čelisti, takže měla rovnátka komplet nahoře i dole, ale z vnitřní strany, navenek nebylo nic vidět. Teď už jí to postupně sundávají, skoro po třech letech. Léta na to zubařka neupozornila, až když dcera kvůli změně bydliště změnila i "salon", začalo se to řešit.
to mam presne ja,trojku,ale mam tam furt ten detsky,vselijak pospravovany....ani ten kolmo z dasne sem si nenechala vyndat.No,do budoucna to moc dobry neni,protoze ve stari kazdy zub dobry na ktery se da pripevnit mustek.S timhle nespis pocitat nemuzu.![]()
Zarinya oni ji vystrašili, že by se to mohlo nějak v té dásni opouzdřit nebo co, hrozné následky, blablabla, tak do toho šla. Už je to asi i dýl, než ty 3 roky, ono to hrozně letí. Jsou to dost protivné procedury a na dlouhé lokte. A šišlala, když jí to nasadili, a teď se bojí, až jí to sundají celé, že bude šišlat zas :) A bude muset nějakou dobu ještě nosit rovnátka na noc.
crazydaisy Ja bych chtela treba tak 30 plechovek ruznyho nealko ovocnyho piva:-D. Prani jsou ruzny, to se musi vysondovat. Ale parfem je fajn napad, to zase jo, ani zadna lepsi dekorativni kosmetika by me neurazila, ale ne kazdej na nejaky vymalovavani je.
Já mám takhle vyndanou levou horní trojku už od osmnácti. Taky tam byl furt myšák (doufám, že už jsme si tady vysvětlili, co to jsou myšáky), tak mne zubař poslal na rtg, kde se ukázalo, že ten trvalý je uložený pod nějakým blbym úhlem a časem bude tlačit na dvojku a jedničku. Takže šel ven. Na Velký pátek, to tehdy ještě nebyl den pracovního klidu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje