Já nechci být za cynika, ale kolikrát můžete člověka zabít? Viz dnešní novinky krimi:
Policie obvinila 26letou ženu z vraždy, matku měla zabít sekerou a uškrtit.
Já nechci být za cynika, ale kolikrát můžete člověka zabít? Viz dnešní novinky krimi:
Policie obvinila 26letou ženu z vraždy, matku měla zabít sekerou a uškrtit.
Samantha to je hrozný, teda ta zpráva...jinak se doporučuju zeptat přímo u zdroje, ovšem pochybuju, že by pochopili, co se ti na tom nezdá
stes nezdaj se mi novináři a jejich stylistika... ale to víceméně furt
já mám pořád takovej blbej pocit, že když za něco beru peníze, tak to dělám pořádně...
Samantha jo, vždyt já to chápu...psala jsem, že oni - co byli schopni tohle napsat - by nepochopili, co se ti nezdá
stes a jo, sry (dám si ještě jedno kafe s citrónem)
Friga u starších pacientů po fixních rovnátkách nalepí (dobrý ortodont) z vnitřní strany tzv. retenční drátek, aby zuby držely tam, kde mají. Ten tam zůstane mnoho let nebo i navždy. Pokud se nedá, zuby se většinou trochu rozjedou. Když chodil syn na ortodoncii, tak jsem se zeptala, jakého mají nejstaršího pacienta a dokdy se dají zuby rovnat. Tak prý dokud má člověk vlastní kořeny zubů a nejstarší pacientce bylo 65 let.
Kora oni maji vyzvednuti zdarma vracejici zasilky, takze pokud jste to poslala postou, tak vam to postovne asi vraci???
Já vůbec nevím, co dát snaše k třicetinám? Pomalu se to blíží a já sice mám jeden tip, ale netuším z čeho by tak mohla mít radost (nebo aspoň aby to pro ni nebyl krám na vyhození
).
crazydaisy No a syn by neporadil?
Samantha ten taky neví, tak jí asi zas koupí šperk.
crazydaisy normalne bych se zeptala.
crazydaisy parfem?;-)
crazydaisy tak mu přidej na ten šperk (pokud si ho teda snacha přeje)
continuity viktorka_od splavu díky, parfém mě taky napadl nebo se fakt zeptám. Syn jí často kupuje kytky, normální vázu má, ale občas (Valentin, 1.máj) koupí třeba 50 nebo sto růží a to měla v kýblu. Tak nějakou velkou vázu, ale zas ji použije jen občas.
Samantha to raději ne, ať to má sólo. Abych mu nezkazila dárek. Znáš to, týchně a uzený, nejlepší jsou studený ![]()
crazydaisy Krásný kus (váza) může těšit i bez květin.
crazydaisy V tom případě kup velkou kejtu
(pokud není vegetarián)
rozarka no právě. Zatím koukám po nějaké krásné váze. Ale říkala jsem si, že se zeptám tady v CML ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.