Mha nebudeš ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mha
moje kamaradka, uca na prvnim stupni, vzdycky rikala - jezis tech kytek, kdyby radeji flasku poslali![]()
Mha ZŠ? Nevím, nevím. A jestli je za co, nechám na tobě. Já jsem team složit se na jednu velkou kytici celá třída + víno. Osobně bych jako učitelka měla z té záplavy květeny tik a to mám řezaný hodně ráda.
Kan něco takového jsme udělali jen jednou. Oblíbené profesorce jsme dali každý jednu růži, když odcházela ze školy. Byla naprosto dojatá, takový pugét prý nedostala ani od manžela.
Ale zdá se, že špatně sleduješ dětské vlákno, jinak bys věděla, že lahve se nosí i ve školce;)
Evaeva
Tak já víno na ZŠ, jedině panu učiteli do ZUŠ. Je to už hooodně dlouho tedy. Jo a kytky už jsou passé o volnu jsem píchala malé Flowerboxy.
Kan mě to špatné nepřijde. Ideální samozřejmě je, pokud vybereš něco osobního, ale málokdo zná učitele tak dobře. Jídlo a pití se obvykle upotřebí.
Mha já koupila učiteli krásnou knihu, moji nejoblíbenější. On si to zaslouží, je skvělý.
Evaeva já nesla víno do jeslí, když je dcera opouštěla. Sama dcera ho teda ale nenesla...
Tabea no právě, oni ten dárek nevybírají, nekupují a často ani nepředávají
Prosím vás, jak to vypadá v Brněnskej zoo? Ked tam děti před obedom vypustím, budu sa tam mať kde naobedovať?
A vydržia tam povedzme od 11 do pol šiestej? Alebo sa už budú nudiť? Vôbec nemám predstavu jak je to velké a tak. Cieľ je vidieť hlavne kinkazu.
Mha Ty jo, mne by bylo hloupe poslat lahev, zvlast kdyz ji predava dite...(zalezi teda na veku, od maturanta v pohode).
continuity já tam teda uplně čerstvě nebyla, ale minimálně tam je jedna slušná restaurace a pak různé stánky, prostoru i atrakcí/zvířat je tam dost na zabavení určitě, jen počítej že je to v kopci a všude daleko, kolikrát jsou tam takové cestičky že se plahočíš do kopce a zvíře nevidět:-)
Garfie já s těma flaškama docela koukám, pokud by se skládala třída na kytici plus víno tak klidně, ale při představě že učitelka dostane od třiceti škol(k)áčků 30 flašek alkoholu... to mi přijde prostě divný. a aby to neslo malý děcko tak to už vůbec
continuity oproti prazske je to dost bida. Dcera je zoo maniak, vydrzela by i v brnenske klidne 2 dny, ale pokud jsou zvykle na prazskou, tak to bude mozna i dlouhy. Brnenska je dost roztahana, hluche useky, kde skoro nic neni k videni, ale lze se nablizit vlackem. Mapka nutna, jinak dulezite vybehy minou (ledni medved). Restaurace u tygra, na zacatku, pak uz jen stanky s hranolkama, na konci u ziraf je vetsi obcerstveni, ale sortiment opet jen "mrazak-fritak". Pribalit penize na dalsi atrakce (obr-trampolina, lanova prolezacka), ale mozna na to jsou uz velky.
Kinkazu jsem musela vygooglit a ani jsem nevedela, ze tam je..!
viktorka_od splavu Garfie ze strany rodiče mi to přijde divné taky (protože předává dítě), ovšem jako potenciální učitelka bych fakt radši víno. Moje máma učila na 1.stupni a museli jsme jí to vždycky pomoci odnést domů a tam to dávat do všeho možného, vázy nestačily
Kammila tak to samozřejmě souhlasím:-) akorát mně je dost fuk co preferuje učitelka, já jsem zodpovědná za výchovu dítka
i když asi bych se být tou učitelkou taky trochu zamyslela, kdyby místo hromady pugétů najednou přede mnou stála baterie lahví![]()
viktorka_od splavu :-D Ty jo flašku sestra ještě nikdy nedostala ebo nám ji neukázala. Jí nevadí ty květiny, ona si je rada třeba převaze dohromady, podaruje po rodině, vloni se asi nějak zmínila a dostala par květin v květináči ven na zasazení, to ji udělalo velkou radost. Ono zase dostat se slabou vůli 30 čokolád.....jo tak to nechceš:-D.
Karja no ideální je, když donesou různé věci:) když dostaneš pět vín, šest bonboniér, tři čaje a deset kytek, tak se s tím nějak popasuješ. Ségra nerada dostává sladké, protože toho má kvanta, ostatní jídlo a pití jí vyhovuje. Největší radost jí udělaly barevné silonky, ona se obléká celkem ulítle a tohle je její signatura.
Mně teda ten alkohol učitelům v MŠ a ZŠ připadá nevhodný, docela koukám, jak je to rozšířené.
Kammila To je mi jasné, ale divné to prostě je. :-)
Evaeva
Barevné silonky jsou vtipné! Máma mívala tuny kytek, ale to už byla tradice, rozdávala po rodině, zanesla na hrob a tak. Vždycky jsem se na to těšila, byla to nádhera. Ségra nosí spíš čokolády a bonboniery. Nejhorší jsou obecně různé "vtipné" sošky a podobné pracholapače.
Já většinou posílám oříšky, nějakou lepší čokoládu nebo něco z Manufaktury, třeba krém na ruce. Snažím se neopakovat, takže někdy je to náročné...:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.