Tak dcera říkala, že jejich paní učitelka dostala jednu lahev a komentovala to jakože "tak to je aspoň správný dárek!" nebo tak něco....:-) A jinak si pamatuju, že loni do angličtiny (ale ne ve škole, v jazykovce) někdo nesl paní učitelce takový dárkový košík "ze zahrady", zahlédla jsem kedlubny a ředkvičky...přišlo mi to taky fajn.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Já taky dostala kytky, řezané i v květináči, bonboniery, čokoládu, mléko na opalování, bio čaj, vůní do bytu, kulaté zrcátko, víno a parfém, Made in P.R.C. ![]()
Me to vždycky dojme, ať dostanu cokoli. ![]()

Dadoo Jeste, ze to pises. Ja koukam na fotku a porad mi nedochazelo, proc ti nekdo dal korzet![]()
mirajo no já na to nejdřív koukala a přemýšlela, jak se ta kabelka mohla vejít do té krabičky.. ![]()
![]()
Mám takový dotaz. Nějak se nám úplně nevydařil plán na víkend. Náš syn, mladší 14, by tam byl jediné dítě mezi dospělými. Není nadšený je slabé slovo. Přemýšlíme, jestli ho tady nechat dvě noci s tím starším 19 a nebo se ho prostě neptat. Navrhli jsme mu ještě vzít kamaráda, ale je to moc na rychlo, tak nevím, jak to dopadne. Sice tady mám rodiče a bráchu, ale tam ho posílat nechci. Starší se postará o jídlo a tak, ale zase není záruka bezpečného dozoru, protože člověk někdy neví, co ho napadne. Mladší je totálně v pohodě a kliďas, žádné kraviny, žádní nevhodní kamarádi. Nechali by jste dítě ve čtrnácti takhle doma?
Renusatko ano, nechala - při povaze, jak ho popisujes, navíc s přítomností staršího.
Děkuji za názory. Osobně se taky přikláním ke dvěma samostatným matracím- už jen kvůli manipulaci, povlékání, praní potahu... a taky si myslím, že to přispívá kvalitě spánku. Nicméně samostatnou deku nejspíš neuhájím.
Ale jedna deka je naprosto uzasna,tomu se nebran.
(pokud tedy to neni obyc.90×190 nebo kolik ma normalni deka...ale i pod tou jsme nekolik let spali.![]()
a matrace urcite dve.
Renusatko nechala bych ho klidně doma. Jednou se musí začít.
My jsme bývali sami i dřív, když měli naši nějaký společenský povinnosti mimo domov, a svoje děti bych bejvala klidně nechala v těch 14, ale naprosto šílím, když o tom uvažuje zeť se zřítelnicí ve stejným věku ![]()
Zarinya Souhlasím, jedna francouzská peřina a dvě matrace.
Je tu někdo kdo chodil ve školním roce 89/90 do první třídy? Také máte první pololetí na vysvědčení neklasifikované?
JankaMJá se hlásím :o) Pololetí neklasifikované, na konci roku jednotlivé známky.
Renusatko Nechala bych ho doma s tím, že se bude pravidelne hlásit a měla v záloze někoho, kdo ho pripadne skontroluje, když se neohlaai (jeho brácha, tvůj bracha). Víš já se ve třinácti doma jednou hrozně zpumprlikovala, jentak v sobotu odpoledne s kamaradkama, nazvracela jsem snad tri kýble, takže mám své zkušenosti, dozor musí být!
andulka01 Zrovna tak může dostat x lahví abstinent.
Přidávám svůj hlas k "víno je divný" (s výjimkou třeba maturantů). Kartón cigaret ani drahý doutník bych přece taky neposlala.
No toto presne. Manžel je abstinent z presvedčenia. Kým "nevhodnú" bonboniéru (aj keď u neho nie je žiadna bonboniéra nevhodná
) by s kľudom trebárs poslal ďalej, tie fľaše sa mu hromadia v skrini a on nevie čo s nimi a keď to celé vždy raz za čas nakoniec nejako niekomu posunie, tak má voči nemu ešte výčitky.
marieu my mame postel 200×220, prvni matraci jsme meli vcelku, ale byl problem i jen vubec privezt, ted mame dve jednotlive z Gumotexu a pres to podlozku od jelinka, spolecne prosteradlo a od spolecne periny jsme casem dosly k tomu, ze mame kazdy svou tu puvodni velkou a je to super :)
Karja to u něj strach nemám. On ví, že s alkoholem nesmí vůbec ani kapky na kašel
. Měl potom děsný reakce.
Jinak já mám strach spíš z toho staršího, že ho bude otravovat, rozkazovat, že budou dohady a nebo ten bude chtít dělat párty
.
marieu my taky máme novou postel delší - ale jen 180x210. Mě až pak došlo, že budu muset nakoupit i delší prostěradla
. Máme dvě matrace a na to jen ochrannou plachtu. Mezera je neznatelná (spí na ní dcera). Možná časem přikoupím něco takového .
Renusatko Oni si to pořeší, neboj. Ale připomněla jsi mi, jak jsme nechali děti doma samotné, starší byla ve 3.třídě, mladšímu bylo necelých 6. A říkám: musíš ségru poslouchat na slovo! Pak jsem se ptala, jak to probíhalo: poslouchal jsi na slovo? Prý: Jo, ale moc toho nenamluvila, naštěstí pro mě, co? ![]()
slniecko Já jsem si na tuhle debatu vzpomněla včera večer, byli jsme v divadle, na premiéře. Iva Janžurová dostala obrovskou hromadu kytek, představovala jsem si, že by místo nich dostala samé flašky.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.