A do statistiky uvádím, že prvňačka přinesla žlutou gerberu pro paní učitelku a tmavě růžovou pro paní vychovatelku. Dále obě dostaly Geisha krabičku bonbonu s přivázaným signature zvířátkem ze zazehlovacich korálků, vlastní výroby. Ve školce dostaly paní učitelky také různobarevné gerbery a čokoládku s podpisem kluka.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Děkuji za názory. Osobně se taky přikláním ke dvěma samostatným matracím- už jen kvůli manipulaci, povlékání, praní potahu... a taky si myslím, že to přispívá kvalitě spánku. Nicméně samostatnou deku nejspíš neuhájím.
JankaM děkuji, ústně komunikuju taky poměrně odlehčeně nebo optimisticky úměrně situaci, ale zprávy píšu jako suchar, ty nikoho nepotěší... buď obsahujou instrukce pro danou pacientku, nebo komunikaci pro jiného lékaře. Tam nenapíšu ani "naše firma děkuje vaší firmě" (poděkování pro ARO lékaře po ukončeném operačním programu apod)... ![]()
marieu - 15 kg je nulový rozdíl, já teda měla dvě matrace a taky jsem končila vždy v tom švu a příjemný to nebylo. Teď máme jednu. A dnes není problém aby ti jí udělali na míru. Mám 2 x 2 metry a nechala jsem jí lehce snížit, aby nebyla tak příšerně těžká. Už bych neměnila. Ale koukám, že už máš asi rozhodnuto.
Karja Se nějak domluvíme :-) za týden budu zpět a budu na to myslet
jitřenka šiš teď jsem tě neměla číst
... já asi hodím dotaz na vytipované výrobce matrací a uvidím. Teď jsem taky někde vylovila, že záleží na výšce boků té postele, aby nevznikala ta mezera mezi. Začíná to hýt dost věda (což je v mém případě vždycky 3x
)
marieu já mám matrací 160 X 200 a je to kráva těžká. Navíc mám postel že tři stran obestavenou.
Je příšerný měnit prostěradlo. ![]()
Šla bych do dvou matrací a koupila střední spojovací díl.
Dadoo děkuju, už jsem to udělátko taky zmerčila! Nicméně to bude ještě "projekt", prodloužené matrace i postel...já to tak mám vždycky, když investuju do něčejo drahého na dlouho.
Prosím vás, mňa poteší hocičo od žiakov.
letfenixa mně taky. Dneska jsme vzpomínal, co nejprisernejsiho jsme kdy dostaly.
Asi jsem vyhrála já.
Keramický svícen, plný prachu a vosku, a ještě celý mokrý, jak ho divka oplachovala.
asi ho sebrala doma v obýváku na polici.
Ale i tohle mě dojima, protože chtěla udělat radost. ![]()
Já mám po celý proběhnuvší debatě pocit, že ta náruč kytek není až takový zlo, bych to asi brala radši než se táhnout domů s lahvema různorodý kvality a různýma "osobitýma" dárkama. Bonboniéra je na druhým místě, i když takovou tu klasickou jsme doma neměli, ani nepamatuju, tak po rodině kamarádech by to rozhodně nebyl problém to udat.
Jinak do výčtu "co dát učitelce" přidávám kotě perský kočky, který dostala učitelka z vedlejší třídy, když jsem byla na základce.
Synovi jsem nabalila velký medovník, ať si ho učitelé dají ke kávě, než půjdou domů.
Jinak se mi moc líbil letošní nápad jedné základky v Brně, aby rodiče neposílali vůbec nic, ale do zalepené obálky, bez jména, dali zamýšlený obnos na dárek nebo květinu. Celá suma se potom odešle na Moravu.
Přišlo mi to moc pěkné gesto.
Renusatko ano, to udělala i jedna škola u nás. Je to hezké gesto.
Tak "naše " učitelky dostaly krabičku s čokoládkama a místo květiny meloun. Meloun malý, aby ho děti cestou do školy unesly. Všem se to asi líbilo, 3 ze 4 poslaly sms se smajlíkem, poděkováním.
faustefra meloun, to je vtipné
andulka01 Ne vůbec, já nejim sladké teď, jsem dost v plusu!:-D. Jen říkám, ze by mi to problém nedělalo, kdybych aktuálně nechtěla zhubnout:-D:-D
Dadoo To je hezký, na to bych vzpomínala teda dlouho.
marieu rolu alobalu ![]()
Jak v baráku moc lidí neznám, tak jsem odpoledne detekovala jednu učitelku. Vlekla obrovskou, ale fakt obrovskou nálož všemožnejch kytic ![]()
Ale za mě cajk. Člověk neví jakej vkus a zvyky dotyčnej má, takže flašku ani čokoládu bych nedávala... Kytka potěší vždycky. Nebo my se kdysi skládali na různorodej dárkovej koš... případně na parfém (kterej jsme ale věděli že třídní nosí).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.