"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline JankaM
3108 příspěvků moje polička 30. června 2021 14:23

A do statistiky uvádím, že prvňačka přinesla žlutou gerberu pro paní učitelku a tmavě růžovou pro paní vychovatelku. Dále obě dostaly Geisha krabičku bonbonu s přivázaným signature zvířátkem ze zazehlovacich korálků, vlastní výroby. Ve školce dostaly paní učitelky také různobarevné gerbery a čokoládku s podpisem kluka. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 30. června 2021 14:27

Děkuji za názory. Osobně se taky přikláním ke dvěma samostatným matracím- už jen kvůli manipulaci, povlékání, praní potahu... a taky si myslím, že to přispívá kvalitě spánku. Nicméně samostatnou deku nejspíš neuhájím. 
JankaM děkuji, ústně komunikuju taky poměrně odlehčeně nebo optimisticky úměrně situaci,  ale zprávy píšu jako suchar, ty nikoho nepotěší... buď obsahujou instrukce pro danou pacientku, nebo komunikaci pro jiného lékaře. Tam nenapíšu ani "naše firma děkuje vaší firmě" (poděkování pro ARO lékaře po ukončeném operačním programu apod)...

Offline jitřenka
717 příspěvků moje polička 30. června 2021 14:33

marieu - 15 kg je nulový  rozdíl,  já teda měla dvě matrace a  taky jsem končila vždy v tom švu a příjemný to nebylo. Teď máme jednu. A dnes není problém aby ti jí udělali na míru. Mám 2 x 2 metry a nechala jsem jí lehce snížit, aby nebyla tak příšerně těžká. Už bych neměnila. Ale koukám, že už máš asi rozhodnuto. 

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 30. června 2021 14:36

Karja Se nějak domluvíme :-) za týden budu zpět a budu na to myslet

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 30. června 2021 14:38

jitřenka šiš teď jsem tě neměla číst ... já asi hodím dotaz na vytipované výrobce matrací a uvidím. Teď jsem taky někde vylovila, že záleží na výšce boků té postele, aby nevznikala ta mezera mezi. Začíná to hýt dost věda (což je v mém případě vždycky 3x )

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 30. června 2021 15:33
Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 30. června 2021 15:57

Dadoo děkuju, už jsem to udělátko taky zmerčila! Nicméně to bude ještě "projekt", prodloužené matrace i postel...já to tak mám vždycky, když investuju do něčejo drahého na dlouho.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 30. června 2021 16:25

Prosím vás, mňa poteší hocičo od žiakov.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 30. června 2021 16:29

letfenixa mně taky. Dneska jsme vzpomínal, co nejprisernejsiho jsme kdy dostaly.

Asi jsem vyhrála já.

Keramický svícen, plný prachu a vosku, a ještě celý mokrý, jak ho divka oplachovala. asi ho sebrala doma v obýváku na polici. 

Ale i tohle mě dojima, protože chtěla udělat radost.

Offline černá káva
2134 příspěvků moje polička 30. června 2021 16:55
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. června 2021 16:55

Já mám po celý proběhnuvší debatě pocit, že ta náruč kytek není až takový zlo, bych to asi brala radši než se táhnout domů s lahvema různorodý kvality a různýma "osobitýma" dárkama. Bonboniéra je na druhým místě, i když takovou tu klasickou jsme doma neměli, ani nepamatuju, tak po rodině  kamarádech by to rozhodně nebyl problém to udat.

Jinak do výčtu "co dát učitelce" přidávám kotě perský kočky, který dostala učitelka z vedlejší třídy, když jsem byla na základce.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. června 2021 17:07

Synovi jsem nabalila velký medovník, ať si ho učitelé dají ke kávě, než půjdou domů. 

Jinak se mi moc líbil letošní nápad jedné základky v Brně, aby rodiče neposílali vůbec nic, ale do zalepené obálky, bez jména, dali zamýšlený obnos na dárek nebo květinu. Celá suma se potom odešle na Moravu.Přišlo mi to moc pěkné gesto. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2021 17:25

Renusatko ano, to udělala i jedna škola u nás. Je to hezké gesto.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 30. června 2021 17:42

Dadoo my jsme jednou s kolegyní dostaly za operaci každá roli alobalu. Muž mi doma nevěřil. Při tom mně stačí vědomí, že jsem to pro ty lidi udělala dobře a upřímné "děkuju". Což se nosí čím dál méně. Renusatko  to je skvělé gesto.

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 30. června 2021 17:48

Tak "naše " učitelky dostaly krabičku s čokoládkama  a místo květiny meloun. Meloun malý, aby ho děti cestou do školy unesly. Všem se to asi líbilo, 3 ze 4 poslaly sms se smajlíkem, poděkováním. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2021 17:49

faustefra meloun, to je vtipné

Online Karja
44744 příspěvků moje polička 30. června 2021 18:24

andulka01 Ne vůbec, já nejim sladké teď, jsem dost v plusu!:-D. Jen říkám, ze by mi to problém nedělalo, kdybych aktuálně nechtěla zhubnout:-D:-D

Online Karja
44744 příspěvků moje polička 30. června 2021 18:26

Dadoo To je hezký, na to bych vzpomínala teda dlouho.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. června 2021 19:40

marieu rolu alobalu

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 30. června 2021 19:48

Jak v baráku moc lidí neznám, tak jsem odpoledne detekovala jednu učitelku. Vlekla obrovskou, ale fakt obrovskou nálož všemožnejch kytic

Ale za mě cajk. Člověk neví jakej vkus a zvyky dotyčnej má, takže flašku ani čokoládu bych nedávala... Kytka potěší vždycky. Nebo my se kdysi skládali na různorodej dárkovej koš... případně na parfém (kterej jsme ale věděli že třídní nosí).