"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Mha
příspěvků moje polička 30. června 2021 07:08

Tak už jsem ty lahve zabalilabudou dvě na SŠ a jen jedna na ZŠ. Snad chlapec projde kolem školníka... 

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 30. června 2021 07:41

Ale zase když učitel dovali tašku bonbonier, které fakt nikdo z rodiny nejí a další tři plecháčky "Nejlepší učitel" :-), ta láhev vína je taková užitečnější

Online Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 30. června 2021 07:47

andulka01 Zrovna tak může dostat x lahví abstinent.

Přidávám svůj hlas k "víno je divný" (s výjimkou třeba maturantů). Kartón cigaret ani drahý doutník bych přece taky neposlala.

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 30. června 2021 07:48

andulka01 Hele, ale to nikdo nepopírá!  Chápu, že z hlediska učitelů je to vítané, ségra taky kolikrát řekne "kdyby raději donesli flašku!", ale pořád je divné, když ji předává dítě, nemůžu si pomoct. A to je můj vztah k alkoholu obecně vstřícný. Třeba naše Japonečka včera u nás dárek pro paní učitelku vyráběla, to mi přišlo moc hezké a jako učitelku by mě to potěšilo. I kdyby to večer mělo skončit v koši. 

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 30. června 2021 07:50

continuity Potvrzuju, co psala viktorka_od splavu a Pavlena . Akorát jsem nevěděla (naštěstí), že tam je nějaká obří trampolína. A měli tam u toho výběhu s kozenkama dobré hranolky.

Do pražské Zoo se chci podívaz už hodně dlouho a pořád mi to nevychází :(

Offline continuity
43178 příspěvků moje polička 30. června 2021 08:01

viktorka_od splavu Pavlena díky moc,já je tam právě potřebuji vypustit a pak vyzvednout.

Ještě mě při pohledu z okna napadá, jestli se lze schovat někam dovnitř v případě třeba bouřky.

Trampolína zní skvěle, ty moje by možná vydržely 6 hodin jen tam.

Offline continuity
43178 příspěvků moje polička 30. června 2021 08:02

Mulen diky taky za potvrzení. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 30. června 2021 08:08

nejhorsi pro ucitele jsou pracholapace. Za mamcinu karieru ucitelky a reditelky skoly jsme jich doma meli stovky, to kazde narozeniny, Vanoce ci konec skolniho roku minimalne 10 sosek, hrnicku, svicek... Za ty roky toho byly hromady, neco rozdala po rodine a sousedech a i tak toho meli doma plne skrinky, vyhazovat to ji bylo blby, kdyz to byly darky. Zlate kvetiny, fakt. Bonbonieru ci jine jidlo dostala jen malokdy (coz bychom my, jeji deti, ocenili :), alkohol neprinesla snad nikdy (anebo ho nechala v te skole, nevim).

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 30. června 2021 08:29

continuity Mulen no jenom jestli jsem se vyjadrila spravne, trampolinou jsem myslela tuhle skakaci bublinu. Je nahore, az za tapirem a pred (tusim!) tropickym pavilonem. 

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 30. června 2021 08:36

Pavlena Té jsem si právě nějak nevšimla. Nebo spíš posledně se nám už k těm tapírům nechtělo.

Offline continuity
43178 příspěvků moje polička 30. června 2021 08:37

Pavlena jj, já jsem to asi pochopila. Ta je super, na té si zaskace i muž, když má příležitost. Tapír taky dobry, to je signature zvíře té starší.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 30. června 2021 10:04

continuity No tapir je tam tusim nove, mozna ani na mapce nebude, kazdopadne uplne nahore jsou doleva zirafy a doprava tohle skakadlo a tapir.. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 30. června 2021 10:09
Reakce na andulka01:

Ale zase když učitel dovali tašku bonbonier, které fakt nikdo z rodiny nejí a další tři plecháčky "Nejlepší učitel" :-), ta láhev vína je taková užitečnější

​A já se ptám, co je to za rodinu? :-D

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 30. června 2021 10:51

Zina No jsme asi divní, no Ve škole je ještě taška bonboniér od minula...

A letos evidentně rodičům ty lahvinky blbý nepřišly. Ale předávali je sami, dospělí dospělému. Takže letošní bilance je pět bonboniér, dvě vína, jedna domácí slivovice, dvě ozdobně zabalené jitrnice (ti svého učitele odhadli zcela přesně :-) a tričko Nejlepší učitel. 

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 30. června 2021 11:00

Sweet Potato a pritom ucitel-kurak by urcite ten karton uvital!:-))

49366 příspěvků moje polička 30. června 2021 11:00

andulka01 jitrnice

49366 příspěvků moje polička 30. června 2021 11:03

continuity schovat jo, prave do toho tropickeho pavilonu coz je tusim nekdejsi pavilon plazu uplne na vrsku kopce. je to docela velka budova a byvaly tam mj oblibene surikaty:-)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 30. června 2021 11:13

continuity Krytých prostor je tam hodně, mimo tropickýho království i exotárium s papouškama, chalupy u medvědů a u vlků, pavilon opic, africká vesnička u žiraf, to bych se nebála, že by v případě nepřízně počasí nebylo kam se vrtnout... 

A je tam teď toho k vidění dost, malá liščata (dvanáctihlavá smečka prťat!!) i vlčata, dva mladí nestoři kea, a před měsícem se pásovcům narodila dvojčata Ale to nevím, jestli k nim už pouští návštěvníky, stejně tak malí levharti jsou asi ještě moc malí na to, aby chodili ven. No já bych se fakt nebála, že by se tam nedal strávit den.

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 30. června 2021 11:13

viktorka_od splavu Kouzlo vesnické školy

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2021 12:49

andulka01 u nás by se taška bonboniér taky nesnědla, a to jsem na sladké. Ale jsem vybíravá;)