"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 01. července 2021 17:14

Pinot Noir Děkuju, eM no mám z ní respekt

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 01. července 2021 17:22

Jak se vám líbí socha princezny Diany?

Offline Fiction
1646 příspěvků moje polička 01. července 2021 17:23

eM No přesně, Adéla

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. července 2021 17:31

Tak Betty Líbí a místo je super.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. července 2021 17:47

Mha U nás je trochu problémový ten starší. Normálně dokáže mít svůj problém pod kontrolou, ale pokud ho něco vytočí, tak dokáže neuvěřitelné věci a vzteklé batole se může jít zahrabat. Takže hádka i normálně končí blbě, když jsme i doma. Mít dvě "běžné" děti, tak bych se nebála. Raději bych nechalasamotného doma toho mladšího než spolu. Uvidíme, snad to přežijí. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 01. července 2021 18:36

Renusatko

Běžné děti to snad nemá nikdo. Mám taky jednoho cholerika a k němu do party jednoho rýpače a popichovače a jednoho vtipálka. Budeme si držet palce, ať to dobře dopadne. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 01. července 2021 19:25

Mha jak se to prosím dělá, že popichovač se dožije dospělosti?

Offline Mha
příspěvků moje polička 01. července 2021 19:55

MaeGandal

Umí rychle utíkat a v dospělosti si najde k sobě tu správnou flegmu. 

Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 01. července 2021 21:04

Tak Betty Já té soše nerozumím, zatím jsem nenašla, co má představovat. A Diana má divné oblečení. Asi bych ji nepoznala, kdybych nevěděla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2021 21:10

Sweet Potato prý její vztah k dobročinnosti, angažovala se u dětí. Mě se ta socha moc nelíbí, je příliš realistická.

Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 01. července 2021 21:13

Evaeva Už jsem si to přečetla, to je divné. Kdyby těch dětí bylo hejno, je to jasné. Takhle jsem na první pohled myslela "aha, se synky". Na druhý "ehe?"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2021 21:18

Sweet Potato přesně. Prý je ještě jedno dítě za ní.

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 01. července 2021 21:35

Sweet Potato taky jsem ji nepoznala.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. července 2021 21:46

Mha U nás je popichovač a cholerik jedna osoba. Nejdřív popichuje a potom se vytočí. Někdy reakcí a někdy tím, že druhej neraguje . Mladší už je na něj dost alergickej. 

No jsme nachystaní je tady teda nechat s tím, že snad tady budou společně jen v noci. 

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 02. července 2021 18:28

Dostali jsme listky na Smetanovu Litomysl na operu Bohema. Je tam napsane, ze zacina v 21 hodin, ale ve 20 ze je ouvertura. Ta predehra je celou hodinu? Plynule to prejde z predehry do zacatku opery? Jedeme z daleka a s dvema pubertaky, tak bych chtela mit co nejlepsi predstavu. Diky

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 03. července 2021 11:06
Reakce na Sweet Potato:

Tak Betty Já té soše nerozumím, zatím jsem nenašla, co má představovat. A Diana má divné oblečení. Asi bych ji nepoznala, kdybych nevěděla.

​Jsem si nevšimla že už je v tomhle vlákně... Oblečení brali podle týhle starý vánoční fotky údajně.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. července 2021 21:12

Mha Tak u nás víkend dopadl dobře. Hoši se skoro neviděli, přežili, hlady neumřeli a nezabili se. Problém naštěstí nastal až po příjezdu, kdy si starší vystřihl hororovou scénu. Jsem ráda, že se tohle neodehrálo o víkendu, je fakt děsnej nervák. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 04. července 2021 21:39

Renusatko

Celý víkend v pohodě, uvařili si, návštěvy kamarádů bez následků na nábytku, menší celkem dodržovali večerku, nejstarší vzorně ve 22 doma. Jako rozumní lidi.

A co jsme vkrocili do dveří, v té chvíli to z nich spadlo a znovu jsou z nich pubertální příšerky, co se dokážou pohadat o sebemenší nesmysl.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 05. července 2021 13:27

Opět mám dotaz pro zdejší kolektivní vědomí. Nemáte, prosím, tip na důvěryhodného zlatníka, který by přesadil kamínky z náušnic z bílého do žlutého zlata? Potřebuju hlavně delší tu "osičku" do ušní dírky a při tom bych byla trochu rozmařilá s výměnou barvy. Kamínky jsou mrňavé, přesto nemám důvěru u nás na vsi.. Nejjednodušeji pro mě asi v Praze. Děkuju hezky předem!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. července 2021 15:31

marieu kdyby na Vysočině, tak znám, ale Praha ne. A to máš ty kamínky nějaký drahokam? většinou ti na ten opravný sáček při vyplňování zakázky píší ryzost, váhu i druh kamínků. Podle mého je lepší investovat do nového šperku, jak předělávky, ale zas chápu, když to má někdo jinak.