Pinot Noir Děkuju, eM no mám z ní respekt
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jak se vám líbí socha princezny Diany?
eM No přesně, Adéla ![]()
Tak Betty Líbí a místo je super.
Mha U nás je trochu problémový ten starší. Normálně dokáže mít svůj problém pod kontrolou, ale pokud ho něco vytočí, tak dokáže neuvěřitelné věci a vzteklé batole se může jít zahrabat. Takže hádka i normálně končí blbě, když jsme i doma. Mít dvě "běžné" děti, tak bych se nebála. Raději bych nechalasamotného doma toho mladšího než spolu
. Uvidíme, snad to přežijí.
Běžné děti to snad nemá nikdo.
Mám taky jednoho cholerika a k němu do party jednoho rýpače a popichovače a jednoho vtipálka. Budeme si držet palce, ať to dobře dopadne.
Mha jak se to prosím dělá, že popichovač se dožije dospělosti?
Umí rychle utíkat a v dospělosti si najde k sobě tu správnou flegmu.
Tak Betty Já té soše nerozumím, zatím jsem nenašla, co má představovat. A Diana má divné oblečení. Asi bych ji nepoznala, kdybych nevěděla.
Sweet Potato prý její vztah k dobročinnosti, angažovala se u dětí. Mě se ta socha moc nelíbí, je příliš realistická.
Evaeva Už jsem si to přečetla, to je divné. Kdyby těch dětí bylo hejno, je to jasné. Takhle jsem na první pohled myslela "aha, se synky". Na druhý "ehe?"
Sweet Potato přesně. Prý je ještě jedno dítě za ní.
Sweet Potato taky jsem ji nepoznala.
Mha U nás je popichovač a cholerik jedna osoba. Nejdřív popichuje a potom se vytočí. Někdy reakcí a někdy tím, že druhej neraguje
. Mladší už je na něj dost alergickej.
No jsme nachystaní je tady teda nechat s tím, že snad tady budou společně jen v noci.
Dostali jsme listky na Smetanovu Litomysl na operu Bohema. Je tam napsane, ze zacina v 21 hodin, ale ve 20 ze je ouvertura. Ta predehra je celou hodinu? Plynule to prejde z predehry do zacatku opery? Jedeme z daleka a s dvema pubertaky, tak bych chtela mit co nejlepsi predstavu. Diky
Tak Betty Já té soše nerozumím, zatím jsem nenašla, co má představovat. A Diana má divné oblečení. Asi bych ji nepoznala, kdybych nevěděla.
Jsem si nevšimla že už je v tomhle vlákně... Oblečení brali podle týhle starý vánoční fotky údajně.

Mha Tak u nás víkend dopadl dobře. Hoši se skoro neviděli, přežili, hlady neumřeli a nezabili se. Problém naštěstí nastal až po příjezdu, kdy si starší vystřihl hororovou scénu. Jsem ráda, že se tohle neodehrálo o víkendu, je fakt děsnej nervák.
Celý víkend v pohodě, uvařili si, návštěvy kamarádů bez následků na nábytku, menší celkem dodržovali večerku, nejstarší vzorně ve 22 doma. Jako rozumní lidi.
A co jsme vkrocili do dveří, v té chvíli to z nich spadlo a znovu jsou z nich pubertální příšerky, co se dokážou pohadat o sebemenší nesmysl.![]()
Opět mám dotaz pro zdejší kolektivní vědomí. Nemáte, prosím, tip na důvěryhodného zlatníka, který by přesadil kamínky z náušnic z bílého do žlutého zlata? Potřebuju hlavně delší tu "osičku" do ušní dírky a při tom bych byla trochu rozmařilá s výměnou barvy. Kamínky jsou mrňavé, přesto nemám důvěru u nás na vsi.. Nejjednodušeji pro mě asi v Praze. Děkuju hezky předem!
marieu kdyby na Vysočině, tak znám, ale Praha ne. A to máš ty kamínky nějaký drahokam? většinou ti na ten opravný sáček při vyplňování zakázky píší ryzost, váhu i druh kamínků. Podle mého je lepší investovat do nového šperku, jak předělávky, ale zas chápu, když to má někdo jinak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.