Sweet Potato
zaskočilo mi kafe, skvělá představa. A to si vem, že nedostává květiny jen na premiéře!!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mohučanka taky mně to bylo líto, že jsem nikdy neměla velkou jedničku. Ale slovní hodnocení si nepamatuju, asi se nedochovalo.
marieu Dvě matrace jsou lepší ze všech uvedených důvodů - trochu pomůže to velké prostěradlo - a francouzská peřina je skvělá. Ona je tak rozměrná, že se uprostřed "propadne" a člověk vlastně nespí v přímém kontaktu s tím druhým, když nechce. Ale když chce, tak je to naopak hned. ![]()
Renusatko Já myslím, že když budou spolu sami doma, tak to mezi nimi bude lepší než obvykle;-).
Aranel Souhlas, jen se ty mega povlaky dost blbě věší
.
Aranel ale nejde to s každým, my teď máme kazdej svoji perinu, jinak jsem musela většinu noci o perinu bojovat, tahat se, pripadne se vzbudit zimou neprikryta
nejlepsi reseni je mít kazdej tu velkou :-)
a my máme ještě prodlouženou dylku 220, to kdo zkusil z vyšších lidi, tak už tu klasickou 200 nechtel
Potrefenáhusa my taky potřebujeme dvě peřiny, různě si podkládáme nohy a hlavu a tak:) Dostat se k sobě blíž není žádný problém i se dvěma peřinama.
Netušíte či bude potreba v českom hoteli doklad totožnosti detí? Som sa pri balení zobudila a zistila, že staršiemu prepadol pas v máji
. Ideme síce len na hranicu ale už je to v Čechách (doslova preskočim kameň a som naspäť na Slovensku).
Mrakoplas Jednou po mně chtěli doklad dětí i v Praze!!
Myslím, že záleží na konkrétním hotelu a určitě to nebudou hrotit. Já projela bez dětských pasů půlku Francie.
Naštěstí děti nevtipkovaly a říkaly mi "mami".
Garfie no keď tak mu usteliem pri hraničnom kameni ![]()
Mrakoplas
Uspíš ho a zpátky do hotelu! ![]()
tahle houba nám vyrostla na zahradě. Moje aplikace ji neidentifikovala. Viděl jste někdo?

Zrovna aktuálně řeším, že 48 hodin budou doma pouze tři kluci, mají od 12 do 19 let, taky mám obavu, že se třeba o něco pohadaji nebo se poperou. Nestává se to, ale když budou sami a polezou si na nervy... Uvidíme, první pomoc umí všichni.
Potrefenáhusa Tak asi i na to je potřeba myslet při výběru ![]()
whiskas Nojono... zvlášť nám malejm lidem.
Tak Betty to bude Květnatec Archerův.
Mrakoplas vzala bych s sebou propadly pas, datum nikdo zkoumat nebude
MaeGandal no, to mám presne v pláne plus prekvapeny výraz ak si ten dátum dakto všimne :))
Tak Betty Neznám, ale první asociace je Adéla ještě nevečeřela.
Tak opatrně!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.