711990 Fuj, to je zákeřné! No každopádně bych dělala mrtvého brouka, je šance, že si toho nikdo nevšiml, že jo? :-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Garfie no jasne, ty auta jezdej uplne random, takze je sance, ze nic neprijde
Tak Betty neni kupila som ho a ani zaclonu to nevyrovnalo. Bud som blba ja alebo kartac
Garfie ja zadnou pokutu jeste nedostala, ani nevim, jestli me vubec nachytali. Jako furt jsem se tim blbym parkovanim vcera stresovala, kazdou hodinu prodluzovala, akorat na auto, kterym jsem tam vubec nebyla
.
Garfie díky
Já tam asi zítra vyšlu manžela s tím očkovákem (snad se nebude moc bránit) a zkusíme ji přemluvit. No jsem hrozná, myslím, že loni jsem měla stejný problém a to potvrzení jsem posílala na tábor poštou. Ale letos to nepůjde, dovolená je moc dlouhá.
nonemy prý to musí být od naší doktorky.
Já tedy nevím a je to už let, co jsem taky naháněla potvrzení u dětské na poslední chvilku a záskok za doktorku mi vyhověl.
Tlapkam, tyhle věci na poslední chvíli s odjezdem, achjo... My jsme pořád zase nemohli získat termín na PCR, tak jsme psali vedoucím tábora, tak že má přijet se dvěma koupenýma antigennima testama.
Ono se vždycky něco najde, loni mi děcko při odjezdu okradli na Zvonařce o 3000, měli platit při příjezdu, tak jsme taky čestně telefonovali, že to zaplatíme hned.
Ještě zvažuju tenhle,dost bych očekávala, že za tu cenu lehké pomačkání zvládne. Tak bych potřebovala recenzi. Nechci mít doma další krám kterej nefunguje.
Mulen Tak to je na figu, jak sestra nechce nic s ní nehne. U nás teda vždycky když si dětská vzala dovolenou, přišla nemoc, nebo úraz, takže ta zastupující doktorka nás poznala i podle rentgenu.
Kan
no jo, naschválníčci pracujou, se u nás říkalo. My už tam taky byli. S angínou u dcery, paní doktorka byla moc milá.
Mulen Já myslím, že manžel osobně s očkovákem v ruce je jistá výhra!! ![]()
Garfie já v to trochu doufám
Ale bude strašně brblat!
Mulen Tak ještě si může vybrat dítě doma, ne? ![]()
Garfie naštvané dítě.![]()
Mulen to aktuální (max 1 rok staré) potvrzení se zvazovalo, ale nakonec to neschválili. Takže pokud mate nějaké starší platné normálně ty 2 roky, tak to stačí. Taky jsme to řešili. A máme i vyzkoušeno - dítě je na táboře s tím 1,5 roku starým potvrzením.
KonečněTady jakoze ale doufam se to vse tyka pobytovych taboru?? Na primestaky snad papir od Mudr.nepotrebuju, nebo..?!?![]()
KonečněTady já se v tom nějak neorientuju. ale čerpala jsem (i náš vedoucí asi) z tohohlw https://koronavirus.mzcr.cz/ministerstvo-zdravotnictvi-definovalo-podminky-pro-letni-tabory-v-dobe-epidemie-koronaviru/
a teď se koukám, ž je to loňské.
Pavlena na příměšťák stečí jen prohlášení o bezinfewkčnosti. Aspoň nám stačil.
teď si googlím aktuální patření a je tam třeba Práce na zahradě: Práce na zahradě nepodléhá žádným zákazům a je tedy povolená. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.