teď si googlím aktuální patření a je tam třeba Práce na zahradě: Práce na zahradě nepodléhá žádným zákazům a je tedy povolená.
Ty jo, tak to se mi ulevilo, doteď jsem myslela, že to páchám nelegálně!
![]()
teď si googlím aktuální patření a je tam třeba Práce na zahradě: Práce na zahradě nepodléhá žádným zákazům a je tedy povolená.
Ty jo, tak to se mi ulevilo, doteď jsem myslela, že to páchám nelegálně!
![]()
Pavlena na příměstský stačí bezinfekčnost, u nás máme dvě a od šesti let test i samodomo.
Pinot Noir Mulen my rovnou využíváme na zahradní práce deti, je to taky povoleny? ![]()

eM co není zakázáno je dovoleno, pořádný náklad! ![]()
Pinot Noir no ale mohla ses cítit jako rebel ![]()
Ještě zvažuju tenhle,dost bych očekávala, že za tu cenu lehké pomačkání zvládne. Tak bych potřebovala recenzi. Nechci mít doma další krám kterej nefunguje.
ja uz to tu psala asi petkrat,ze tento mam a rozhodne jsem od toho cekala daleko vic.Na dovolenou budiz,ale na doma je to k nicemu.
KonečněTady jakoze ale doufam se to vse tyka pobytovych taboru?? Na primestaky snad papir od Mudr.nepotrebuju, nebo..?!?
My jsme pokaždé potřebovali i na příměšťák, i v běžných časech.
Mulen Ježišmarjá, ještě, že jsi o tom doktorovi a tíboře napsala. Jinak bych to zjistila v pátek večer. Stejně to budu muset nějak vymyslet, kluci se vrací v pátek z prázdnin s našima a v sobotu jedou. Snad stihnou doktora po obědě.
brrr děti k tomu nejsou potřeba.
continuity Uff, tak to stihnu ještě zítra nebo ve čtvrtek ráno. Dík
Gatita nepotesim, ale muži se to taky povedlo, byl mým autem a zaplatil apkou, kde má samozřejmě spz auta svého, pokuta samozřejmě přišla, neb těch okamerovanych aut jezdí jak psu, je to super výnosný kšeft, a nikoho nějaká záměna spz nezajímá.
Malenge jj,u nás to taky jezdi furt dokola. Tchan tady stal 30 minut a i to stihli. A nejlépe to projet ještě 18:55, když se platí do sedmi.
Gatita já bych tam, když tak, napsala hned. Když už ti přijde pokuda, nevymyslís s tím nic. Možná to nepomůže ani tak, ale za pokus to stojí.
continuity my nedávno parkovali u tanciciho domu, když jsem vystupovala z auta, jeli okolo, než jsem odpoutala kluky ze sedaček a vyndala je na chodník, jeli podruhé, to už jsem byla skoro v ráži vlezt jim před auto a zeptat se, kde je ta tolerovana čtvrt hodina a jak jako mám tímhle tempem stihnout dojít k automatu a zaplatit ![]()
continuity nevim, no, tezko rict, co je lepsi. Jako pokutu bych platit fakt nechtela, kdyz jsem to parkovne zaplatila (a bylo to hodne penez, plus jsem se ruzne peklila s tou aplikaci, furt na to myslela, prodluzovala a tak). Ale mam trochu zabrany na to nejak aktivne upozornovat
. Ale je fakt, ze to auto s kamerama furt nekde potkavam, jsou desne aktivni.
Gatita pokud si tam stála několik hodin, tak dělat mrtvého brouka fakt nepomůže.
continuity napsala jsem dotaz na nejakou jejich infolinku, jestli se to da nejak resit. Se pak podelim o know how, jestli mi neco odpovi. Bylo to takovy blby misto, kde si myslim, ze hlidkujou fest. Z petikila bych se nezblaznila, ale byla bych desne nastvana.
continuity my nedávno parkovali u tanciciho domu, když jsem vystupovala z auta, jeli okolo, než jsem odpoutala kluky ze sedaček a vyndala je na chodník, jeli podruhé, to už jsem byla skoro v ráži vlezt jim před auto a zeptat se, kde je ta tolerovana čtvrt hodina a jak jako mám tímhle tempem stihnout dojít k automatu a zaplatit
tak aspon tam ten automat byl. Ja byla v zime autem za kamaradkou na hanspaulce, kde jim zrovna namalovali zony. Ale automaty tam nebyly, ale fakt nikde na kilometry (prochodily jsme to tam kolem dokola). Zony ten den uz platily, ja se na to tenkrat vykaslala, protoze fakt nebylo kde a v tom mraze mi nefungoval mobil:) Tak jestli budu ted calovat za spatne zadanou spz, tak to bude karma. Ale nic to nemeni na tom, ze me ti vymahaci rozciluji, vzdycky kdyz je nekde potkam.
PS ja uz se tak tesim, az se nebudu muset tak casto rvat po praze autem. Nesnasim to, ale s tema detma ty cesty pres celou prahu z naseho konce nejak mhd nedavam.
Gatita někde tam asi byl
muž vytáhl mobil, apka ukázala, že se tam dá parkovat max 1, slovy jednu, hodinu a je-li jsme zase pryč... hlavně zes minule pokutu nedostala, to bych se hadala hodně. Když nemají automat, smůla. Není má povinnost mít s sebou funkční mobil.
Garfie na zonach to nepokutujou mestaci, ale jezdi auto s kamerama a podle toho, co vyfoti, to vyhodnocujou. Co mi pripomina, jak dopadla MP Meri a jejich pokuty?
Bolelo to, no, ale zachránila nás (samba) ta možnost sloučení pokut. Tímto tedy ještě zpětně dekuju, bez parfu by mě to nikdy nenapadlo, ze to jde. Jinak těch pokud přišlo snad za 10k.
Ten úředník, co jsme to s nim pak vyřizovali, byl děsně vstricnej a sám ještě poradil, jak to nejlépe sloučit, ale pokud bychom o te možnosti nevěděli, tak by nas ani nenapadlo mu volat, proste bychom co tejden platili další složenku ...
Tak Betty S napařovacím kartáčem zkušenost nemám, ale na rychlé vyrovnání pomačkaného oblečení používám "cestovní žehličku ve spreji" Nastříkám, nechám chvíli působit a potom vyhladím rukami. Stojí pár korun, dcera ji často používá i na dětské oblečení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.