moora děkuji. S fotkou mají děti jen pas. To by mělo stačit, že?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Paris já jsem myslela, že to platí jen pro Pražáky, ale to fakt nevím.
Evaeva vyčetla jsem jen, že na území Prahy mají děti do 15 let mají bezplatnou přepravu... ne, že děti s bydlištěm v Praze... ale nejsem si jistá vůbec ničím. ![]()
https://www.dpp.cz/kontakt/casto-kladene-dotazy/detail/44_352-kolik-plati-deti-do-15-let
Nebo tady, ale nevím, co jsou zvláštní ceny jízdného
Evaeva platí to normálne pro všechny děti, to stejné jsou senioři, zadarmo jezdili i moji rodiče a to nejsou ani občané CR. To jen všichni trollové na netu rozesílají na všechny strany příspěvky o tom, jak je doprava v Praze příšerně drahá.
Tak to vypadá, že bude stačit aplikace. Můžu koupit a aktivovat víc jízdenek pro spolucestující...tedy i jízdenku pro manžela. Na lanovku na Petřín je nově potřeba nejméně 1denní jízdenka. Děti nepotřebují. Tak snad je vyřešeno.
Moc všem děkuji.
continuity aha. No moje děti jsou zatím v pásmu zadarmo bez dokladu/zadarmo včetně doprovodu:), takže v tomhle se neorientuju.
A já se jdu zeptat na zoo Liberec, jestli se dá i v dešti. Pavilony jsou teď až na 2 výjimky zavřené, jsou tam nějaké přístřešky třeba? Jen na ukrytí při nějaké průtrži, na normální déšť jsme vybavení.
A je tam i nějaké snesitelne jídlo? Kromě hranolek a parku, které očekávám ![]()
žluťásek nechci ti do toho kecat, ale ty máš toho klucika takového hloubaveho. Nechcete v dešti radsi do IQparku?
continuity už jsme byli a stačilo ![]()
žluťásek stačilo to vám nebo jemu? ![]()
continuity všechno bylo děsně ulepeny a ušmudlaný, nějak se mi to tam eklovalo. Kdyby mělo lejt tejden v kuse, tak se ještě obětujem, ale radši bysme někam ven
žluťásek to mě mrzí, já pravda chodila až do toho pro velké děti ( dokud byly malé, tak to neexistovalo) a to bylo fajn. Z fotek to vypadalo skvěle.
continuity já jsem z toho byla trochu zklamaná. Vodní svět je v nějakém podzemí, je to malinké a hrozně tmavé.
Část kde jsou různá povolání je hrozně zanedbana, hračky ulepene, otlucene.
Ta další dvě patra kde jsou ty různé pokusy ještě ušla, dle celkově jsme nějak čekali asi víc. Nebo spíš to prostředí, že to bylo špinavé všechno. Plus teda celou dobu v respirátoru...
Tak hotelu ani třetí pokus o preautorizaci platby za jednu noc nevyšel. Opět podle banky, která mě ujistila, že chyba rozhodně není na mojí straně, nezadali všechny potřebné údaje, aby ji banka mohla autorizovat.
Myslíš, že se třeba může jednat o to nedávné zpřísnění pravidel komunikace na dálku, že o tom hotel nevi
?
Jako i tak mi napsali, že moje rezervace je platná a zaplatím až při check-in, jak to mělo být, no pořád mí to vrtá hlavou...
wendulka oni to nevyresi, ta dodatečná autorizace je teď např. SMS nebo mobilní aplikace. To tam oni nemají jak zadat a ty za žádných okolností nesmis platby, které si nezadavala autorizovat. Mají mít bránu. Tecka.
Díky za odpověď. Myslela jsem si to, že přesně v tomhle to nejspíš bude vězet.
nevíte, kam se může zničehožnic ztratit ryba? Ještě před půl hodinou jsem pozorovala, jak spokojeně plavou ve dvojici, a teď najednou je tam jen jedna ![]()
Akvárium má 60 l, není nijak hustě zarostlé, vyskočit nemohla. Jako prozaické vysvětlení asi bude, že zničehožnic chcípla, ostatní ryby se na ni vrhly a oklovaly ji, a kostřička někam zapadla...ale působí to mysteriózně..skoro bych začala věřit na rybí mimozemšťany nebo neviditelnou štiku ![]()
žluťásek my byli v iqlandii, holky 4 a 2 roky a bylo to bozi, bozi. Puvodne jsme mysleli ze pujdem do toho iqparku, ale jak tak ctu, tak jsme udeli dobre.
SunEclipse Nevím, jseš si jistá, že vyskočit nemohla? Ona jim stačí i skvirecka. Nám tuhle vyskočil kapr fakt menší dírou než byl on sám. Okomentovala to dcera ráno, když ho našla leklyho uprostřed zahrady ,,někdo tady zapomněl rybu,,:-D.
SunEclipse ještě se pořádně podívej, ty naše se umí schovávat fakt dokonale.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.