bram a kde se prosím tě dá zjistit, který vydání je dotisk a nápisy nahoře nebo dole atd?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lenka22 tady na youtube o tom mluví nakladatel:
Lenka22 jaké je to vydání se dočteš v tiráži
bram díky, už jsem zhlédla a tedy vím, jak je to s obalkami
.
SunEclipse to jo, píšou tam 1.vydání.
continuity doma by som opravu neriskovala.Na to mám bundu príliš rada a je stále ako nová.
Lenka22 já v tiráži mám 1. vydání, dotisk, pokud máš jméno autora dole, měla bys mít taky dotisk.
Jste tu někdo účetní/daňový poradce? Ozval se nám po letech finančák a chce vrátit daňovou slevu na manželku s tím, že jsem měla příjmy přes limit.
Kámen úrazu je v prosincové mzdě, kterou jsem samozřejmě obdržela až v následujícím roce (2020), tedy jsem ho do svého příjmu za rozhodný rok (2019) nezahrnula. A finančák má opačný názor, že když je to mzda za prosinec, tak se počítá do příjmů předcházejícího roku. Jsme s manželem normální FO, nejsme plátci DPH. Jednalo se o klasický návrat po letech z rodičovské.
KapkaMM Bohužel je to tak, jak tvrdí FÚ. I když jsi obdžela výplatu v lednu, je prosincová mzda příjmem roku 2019.
notna Děkuju moc, už jsem i pokyn GFŘ D-22 No co na to říct
rasaNori ta bunda je parádna. Žeby som ju kúpila Alici na budúcu zimu? ![]()
Ako veľmi je tenká? Na takú normálnu zimu v chladnejsom meste tak na dve hodiny vonku by asi stačila, že?
betsey je krasna, ale za prve jsem neodhadla barvu, pro nase deti vecne v lese a na zemi v blate je zluta naprd, a za druhe holky vic uziji ty perovky, no. Do mesta by byla akorat si myslim.
Lenka22 já v tiráži mám 1. vydání, dotisk, pokud máš jméno autora dole, měla bys mít taky dotisk.
Ne, nemám tam dotisk, jen 1. vydání...to je divný, že?
Lenka22 on je ještě rozdíl, jestli je jméno autorky těsně pod názvem nebo dole. Pokud je dole, je to dotisk. Ten se dá sice taky slušně prodat, ale už ne tak dobře.
Sakryš, taky mám asi "jenom" dotisk. Knížka je u rodičů, tak se nemůžu podívat. Když mámu poženu, aby mi nahlásila, kde je jméno autorky, tak si bude myslet, že jsem se zbláznila ![]()
pecka pokud nevyjde pozarucni oprava, tak podobný defekt jsem si nechávala opravit v Praze u jedné bývalé svdleny Warmpeacu, která teď šije na sebe. Ale už to není bunda do velkých hor ( do Krkonoš stále v pohodě)
Prosím vás, se pak nějak zkoordinujte. Když vrhnete na trh deset kusů prvního vydání, snižite zbytečně cenu :D

continuity to je fakt, ještě 10 let počkám
.
continuity Já nic vrhat nehodlám, pěkně si ji nechám, napřed to musí dcera všechno přečíst :)
bram já bych teda na čtení pořídila jine kopie. Co když to zlije čajem? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí