Já mám doma pár knížek, které byly trezorové a už jsou zas. Přesně z těchto důvodů, přece někoho nenechám je zničit! Doufám, že to budoucí generace ocení.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
monka a taky je super stránka ilovepdf.com
continuity to už je její boj. Ke knihám se ale chová celkem slušně, mohlo by jí to vydržet :) Kdyby to bylo to nejvzácnější vydání, tak to asi řeším, ale takhle na tom zas až tak nelpím :)
Lenka22 a není to jenom nedorozumění? Tím "dole" se míní spodní hrana desek. Máš jméno autorky těsně pod názvem knihy nad obrázkem, nebo až opravdu dole, pod obrázkem?
Lenka22 to cenné první vydání se malinko liší, je použitý jiný typ písma a jméno autorky je hned pod názvem.
Dotisk už pak víc ladil s dalšími díly, stejné písmo, stejné rozložení.

Lenka22 to cenné první vydání se malinko liší, je použitý jiný typ písma a jméno autorky je hned pod názvem.
Dotisk už pak víc ladil s dalšími díly, stejné písmo, stejné rozložení.
Jj, vím, to už jsem mezitím zjistila, teď řeším, že ačkoliv to moje není úplně to první vydání se jménem autorky pod názvem díla, přesto mám v tiráži psáno, že je to 1. vydání. Dle příspěvků zde by tam mělo být 1.vydání, dotisk. (Já to řeším jen pro zajímavost, doteď jsem o tom nevěděla a prodávat nemám v úmyslu).
Tak jsem sla zkontrolovat manzelovu sada HP a on to ma v anglictine, takhle teda nezbohatneme!
Lenka22 tak to asi máš raritu na druhou ![]()
![]()
SunEclipse Asi žejo
.
Lenka22 To jsme s tou raritou dvě, taky mám první vydání se jménem autorky dole, ale o dotisku v tiráži ani zmínka. Je to zvláštní! Ale zrovna ten můj první díl je tak očtenej, že bych ho asi významně nezpeněžila tak jako tak...
Som sa išla pozrieť na môjho Harryho Pottera a muž mi neveriacky hovori: "Nehovor mi, že to ideš znova čítať!!" ![]()
A teda slovenský HP nemá ani klobúk ani cylinder ![]()
bram tak ono toho vydání mohlo být tak 6000 ks, tak i kdyby to byla rarita, tak jich bude víc tolik. Bůhví, jak to přesně bylo.
Rozhodující období je to, do kterého byla mzda zaúčtována, tj. prosinec 2019.
FÚ má bohužel pravdu.
Kdyz me boli jedno misto jakoby uvnitr v lytku, a bolest se zhorsuje pri doslapu, mam plasit s trombozou? ![]()
rasaNori Nevím, já přesně toto řešila v létě a byla to namožená/natažená šlacha. Šla jsem ke své praktické a ta mě prohlédla, uklidnila a pro jistotu poslala na sono žil.
rasaNori Moje máma má trombozu v levé už po druhý a ta noha bolí pořád. Každý to má jinak, kamarádka necítila nic, jenom se jí udělala boule na noze.
continuity bram Polití čajem nemá na cenu těchto rarit až takový vliv. Pokud je stará kniha hodně cenná, stačí, aby to nebyl úplný plesnivý salát a trhnete na tom dost i tak ![]()
rasaNori ne, mas to jen natazeny, zrovna mam totez:D deje se mi to relativne casto, ale plasim pokazdy. Rozhodujici je udajne to, ze tam nemas flek, ze neni to lytko vyznamne otekly a ze se ti prokrvujou prsty na nohou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí