notna asi máš pravdu, to bude automaticky vyměněno.
A přiznám se, že mně pohled na ty otisky od rtěnky nedělá moc dobře. Sama bych do restaurace s rtěnkou nešla, ty otisky se mi zdají trochu nechutné. Mám nutkání ostatním ty sklenice přeleštit. ![]()
notna asi máš pravdu, to bude automaticky vyměněno.
A přiznám se, že mně pohled na ty otisky od rtěnky nedělá moc dobře. Sama bych do restaurace s rtěnkou nešla, ty otisky se mi zdají trochu nechutné. Mám nutkání ostatním ty sklenice přeleštit. ![]()
Pinot Noir memu muzi to strasne vadi,kdyz mam rtenku na sklenici.![]()
vzdycky me posila koupit tu neslibaci,jenze ja si v nich nemuzu vybrat.![]()
Mně taky vadí obtisky rtěnky na sklence, ale já používám tuhle.

Obtisky od rtěnky poslední dobou řeším spíš kvůli respirátoru, dost pomáhá použít papírový ubrousek ještě doma, pár minut po nalíčení - barva na rtech zůstane, hmota rtěnky zmizí, a během další půlhodiny se ještě ustálí. Používám jen krémové rtěnky a s tímhle postupem obtisky téměř nedělám, když se později napiju.
bram didriksons idre parka

Nevíte, kde v centru Brna funguje čistírna? Některé zkrachovaly.
na převod PDF do excelu doporučuju otevrito.cz je tam krásně vše popsané
rasaNori no ta teda vypadá hodně dobře! Paní "za 1000" pobavila. Asi bude menší než 116, že jo ![]()
Mohučanka je to 110, zateplena ale proti te perove Reima co jsem koupila potom me prijde desne tenka...
rasaNori Ahá, na fotkách nevypadala tenká. Tak nic ![]()
Me prave taky prekvapilo jak je pocitove tenka.
rasaNori ta je malá. Ale jinak je teda boží. A děkuju za foto
Ounz jj, panašovanou rovnou
Nebo tuhle paní poptávala na swapu Harryho Pottera, úplně náhodou s obrázkem vzácného prvního vydání, vůbec nevěděla, že se prodává třeba i za 20 tis. Swapnu za domácí marmelády
Šla jsem se podívat a máme Harryho s tím cylindrem 1.vydání. To jsem vůbec netušila, dobrý vědět
.
Lenka22 on je ještě rozdíl, jestli je jméno autorky těsně pod názvem nebo dole. Pokud je dole, je to dotisk. Ten se dá sice taky slušně prodat, ale už ne tak dobře.
bram aha, tak jméno je dole...
Potrebujem poradiť,keďže tu sa vie všetko.
Myslíte,že sa dá nejako opraviť moja treková bunda Penguin?

Včera som zistila,že zips na vrecku sa začal odliepať.Je to Dermizax.
pecka Pinguin ma pozarucni servis. Asi bych jim zavolala a poslala fotky, ať to celé neposilas zbytečně.
continuity dik.Bundu som kupovala dávnejšie v Londýne, tak neviem ![]()
Lenka22 tak to máme stejnou verzi. Ale furt se to pohybuje kolem 3000 za kus, takže myslím dobrý :)
pecka to asi nevadí, prodejní doklad je nepovinné pole. Já bych tam určitě zavolala, za to nic nedáš a i to rientacni cena opravy může být důležitá.
Pokud si se ptala, že si to doma prezehlis zahlickou, tak existují nějaké záplaty, ale netroufam si odhadovat jak to bude nakonec vypadat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.