Zuzuli no přesně, svoje oblečení prodávám, jen pokud je nové a prostě jsem se blbě trefila. Věci, co jsem nosila a už je nechci, nabídnu v rodině a poté vyhazuju do charitního kontejneru. Pak prodávám nábytek, sportovní potřeby a takové věci. Ale mám tady pár věcí z kuchyně (dózy a tak.) a to nevím, co s tím. Je to skoro nepoužité, tak to vyhazovat nechci, do charitního kontejneru to asi dát nejde a na prodej toho asi nemám nervy. Tak se mi to tu už několik měsíců válí.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zuzuli s těma dětma to úplně chápu :)
Já jsem zatím na Vinted prodala Marteny a spokojenost. Aby ne, nový, nošený synem jenom 2x za 600+ pošta. Slečna teda dost urputně požadovala fotky z různých úhlu, načež jsem jí napsala, že za každou další fotku jdu s cenou o 100,- nahoru. Rázem bylo třídenní domlouvání u konce.
INCOM1 Díky. Bohužel tady poblíž nic takového není a někam to vést se mi nechce. Zkusím se ještě podívat, jestli přecejen na něco v okolí nenarazím.
Evaeva Treba i azylove domy by to ocenily (pokud mas nejaky pobliz) a jestli to nebude urazka tech doz, tak co treba piskoviste, tam deti rady nabiraji pisek do neceho a presypavaji ho.
Ounz já nejsem schopná to prodat ani po těch dětech. Prodala jsem jen věci typu kočárek, ohrádka, postýlka, a i to mi na zděšený úprk stačilo. ![]()
Černá kočka to ne, na písek to není. Jsou to nové věci, spíš bych chtěla, aby je někdo užil. Možná se bičnu a dám to za odnos.
Pinot Noir
chápu
jinak na tom swapu se cyklicky opakujou nářky, že za ty měněný věci některý lidi chtějí spotřební zboží, že to nepla, že se smí měnit JEN za to, co máte doma..to mi přijde pitomý.
Ounz to přibylo teď nějaký nový pravidlo, žejo. Já teda ráda koupím i čaj nebo ovoce, když někdo má co chci. Že by se mi povedlo vyměnit hrnec za boty považuju spíš za velký štěstí.
Obecně mám s prodejem i swapem spíš dobrý zkušenosti. Ale minule jsem chtela kombinézu pro dítě konkrétní značky a paní mi nabídla jinou a rozparanou. Hehe ![]()
žluťásek to mi taky přijde jako blbost, člověk se spíš těch věcí chce zbavit, ne dostat další. Jak píšeš, ta šance, že ti nabídne něco, co potřebuješ, je mizivá.
žluťásek no jako, pokud se ti měnící dohodnou, tak proč ne, proč bych si měla na sílu vybírat z něčeho, co nepotřebuju, že. Jinak s nedostatečným náhledem na kvalitu věci jsem se tam taky už setkala, se přiznám bez mučení, že to tam někdy prohlížím i jen ze zvědavosti a někdy nestačím zírat, co je možný...
Ounz ta paní a kombinézou chtěla měnit za můj Scrabble. A když jsem nechtěla tu rozpáranou kombinézu, tak mi psala že teda musíme vymyslet co za to scrabble. Ale já se nechtěla zbavit scrabble za každou cenu, chtěla jsem tu kombinézu co je beznadějně vyprodaná ![]()
Někdy je to těžký, no
žluťásek beztak ses akorat lina a kombinezu sis mohla zasit!![]()
Nejlepší Swapy jsou ty kytkový a přebytky že zahrady. Vždycky volím osobní předání.
žluťásek no, těžký moc!
Kan hele v zeleným swapu jsem též a fotky úplně mrtvejch kytek v květináči s popisem, nechcete jí někdo zachránit, případně 'ujmětě se někdo tý hysterky' nejsou úplně rarita.. většinou je za tím i dodatek, že za tu mrtvolku něco chtěji
Ounz popřípadě sháním monsteru, můžu vyměnit za řízek potosu ![]()
žluťásek jj, a nejlíp tu obří perforovanou, aspoň třímetrovou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí